-
با فونت بزرگ مینویسم تا مدیریت قشنگتر ببینه :
دژکوب ایران حتی اگه با یدونه آیپی 10تا اکانت هم ساحته میشد و روشون ملت بازی میکردن بازم هیچ مشکلی نداشت به شرط اینکه توی بازار ,حراجی, نیروی کمکی, غارت دهکده ها, چیف ... تخلفی صورت نگیرهو کوکی های سیستم به طور کامل پاک بشه (گزینه پاک کردن کوکی ها موقع لاگ آت رو واسه همین گذاشتن)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Alone
سپهر جون عزیزم نه که ما گلد نداریم داداشی نه ما وقت نداریم هر اثر 800 تا افزایش پیدا میکنه اون اکانت 20 تا پلیر داره 170 تا چکش زدیم رو یه اثر هنری بیکار نیستیم با این سیستم مسخره اثر بخریم توی ایران - .کام اثر نفر اول میزد 100ک نفر دوم یا میتونست بخره یا میومد تمام زورشو میزد میکرد 50 ک اینجا باید واسه یه اثر 1 ساعت چشاتو بدوزی به مانیتور ! واسه ما رنک 1-2-3 دیگه خز شده

گفتم این بازی دیگه جذابیتی برامون نداره فقط عادت شده ! میدونی که چی میگم !
حرفی ندارم دیگه !
امید جان یه فکری به حال حراجی بکن ! یعنی چی افزایش 800؟ ما بیکار نیستیم به خدا !
Amir Alone
هر گلد اگه 100تا سیلور باشه , با این عکسی که دادی یعنی 3200تا گلد واسه این سیلورا خرج شده! مگه آخرالزمانه؟ چخبره این همه گلد؟!یعنی پاپبازی اینقدر ارزش داره واسه سه نفر بالای پاپ؟
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن