-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود به همه دوستان
دوست عزیز ،من اینقدر نوب و حرفه ای توی دژکوب دیدم اینقدر از این لقب ها به خودشون دادن که دیگه چیزی من رو نمیسوزونه و بهم فشـار نمیاره؛ نگران فشار من نباش؛ شما گویا سنت پایینه زود بهت فشار میاد ! من اگه چیزی میگم از بابت شوخی و مزاحی هست که با بچه های جنوب غرب دارم از تاپ لیدرت گرفته تا بقیه لیدرها و غیره لیدرهاتون رفیقامن فکر کردم شما هم اندکی از جنبـه بهـره بردی و باهات شوخی کردم.
اگه شوخی من باعث تکدر خاطر شما شده فشار بهتون اومده عذر خواهی میکنم
سربلنـد ؛پیـروز ودنبالـه دار باشید
سلام شایان عزیز
والا در مورد سجاد باید بگم که یه خورده جبهه گیری که کرده منطقی نبود به نظر شخص من.ولی باور کن تو دلش چیزی نیست و کلا اکانت ترامادول بدون شک جزو اکانتهای تاثیر گذار جنوب غرب هست و خواهد بود حالا اون قضیه کینگ آف e1 و queen of E1 این داستانا کلا شوخیه و اکانت سجاد جزو سربازهای وفاداره جنوب غربه مثل اکانت خود من که البته ادامه سرور خیلی چیزهارو مشخص میکنه و بالاخره معلوم میشه هر اکانتی تا الان برای سایدش چه کار کرده و در ادامه چه کار میکنه
حالا اینکه برخورد سجاد اینجوریه مقدار زیادیش بر میگرده به اینکه عکسالعمل های دوستان NE تو روم گارنا بعد اتک و قبل اتک خیلی متفاوت بوده و خودم شاهدش بودم.قبل اتک حتی به اکانت منم از ساید شمال شرق نامه اومده که آمار بگیرن که اتک ریل هست یا فیک که جالبه خود منم روحم خبر نداشت که اتک رفته در جواب گفتم که اتک که نمیزنه سجاد 5 روز مونده به کتیبه مگه اینکه بخواد جایی نونخور آزاد کنه که اکانتش نفسش باز شه که ظاهرا همینطور هم بوده حالا خدمت اون دوستانی که اومدند تو روم گارنای SW ابراز شادیو و شعف کردند از پلن لانچ شده عرض کنم که ایشالاه این شادیهاتون دنباله دار باشه بالاخره چیزی به شروع بازی نمونده عزیزان
و ما هم بالاخره 4 تا پلن میزنیم تو این سرور شاید تفاوت پلن زدن و لنگه دمپایی پرانی براتون روشن شه
در مورد تایمینگ اتک ها , نوع فیک ها, تعداد سناتور, کمبود مشکل همیشگی(رم), چینش لنگه دمپایی ها, هیچ توجیهی نمیکنم بدون شک اگه هدف آزاد کردن گندمخور اضافی هم بوده بدون شک میتونست با برنامه تر این کار انجام شه خود سجاد توضیح داد که اصلا چی شد اینجوری شد.
به هر حال به اکانت elisa تبریک میگم بابت دفاعش
به اکانتهایی که اتک زدند هم برای گرم کردن فضای بازی و البته مشعوف کردن یکسری از دوستان تو Ne تبریک میگم
پ.ن:همینکه روت نمیشه زنگ بزنی معلومه که دودر کردی یا نه :| آقای مخاطب خاص :|
پ.ن:سلامتیه همه سربازهایی که وقتی ما ساعت 6 صبح تو رختخواب خوابیدیم اونا بیدارن میرن پست میدن و از مرز و بوم میهن اسلامی دفاع میکنند.خسته نباشی دلاور.خدا قوت جوونمرد.اصلا ...... تو خیلی خوبی خخخخخخخخ
پ.ن:آخه سجاد تو اگه شایانو نمیشناسی یه نگاه به هیبت آواتارش بنداز آخه با چه جراتی باهاش کلکل میکنی :دی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن