با تشکر از نظرات. ما توقع داشتیم که پلیرها شرایط ما رو درک کنند متاسفانه قیمت های اشتباه در گذشته باعت شده این احساس تلقین بشه به کاربران.

من فقط ساخت سریع ساختمان ها رو برای مثال در بازی های آنلاین مختلف اینجا میارم دوستان اسم بازی ها رو خواستن من به صورت پیام خصوصی تقدیمشون میکنم. که حداقل این تفکر پیش نره که داریم سکه رو گرون میکنیم

بازی دژکوب : قیمت 100 سکه 6 هزارتومان اتمام سریع ساخت 2 سکه قیمت 120 تومان
بازی آنلاین مشابه وطنی : قیمت 100 سکه 7 هزارتومان اتمام سریع ساخت 3 سکه قیمت 210 تومان
بازی آنلاین موبایل : قیمت 500 جم 27 هزارتومان 100 جم حدود 5400 تومان ساخت سریع ساختمان بستگی به زمان آن به طور مثال از سطح 7 به 8 حدود 900 جم. در این مثال قیمت 48600 تومان
بازی آنلاین لایسنس دار خارجی با زبان فارسی : قیمت 100 سکه 4600 تومان ساخت سریع 15 سکه برای هر ساعت به طور مثال برای ساختمانی با مدت زمان 24 ساعت : قیمت 16500 تومان
هرکدوم از دوستان خواستند بنده اسم بازی ها رو براشون پیام خصوصی میکنم.
همانطور که میبینید با قیمت های جدید باز هم در بین بازی های آنلاین رایج سایت دژکوب کمترین قیمت رو با توجه به ارزش سکه ارائه می کنه.
متاسفانه امکان ادامه فعالیت با قیمت های قدیم نیست.
برای جلوگیری از دلالی قانون جدیدی برای انتقال سکه به سرورها اضافه می کنیم بدین نحو که هر اکانت در ساخت کد طلای قفل شده روی ایمیل خود هیچ محدودیتی ندارد اما برای ساخت کد طلای بدون قفل و آزاد فقط 4 کد برای هر خریدش می تونه تولید کنه.
با اجازه دوستان بنده تاپیک رو می بندم اگه نظری هست یا جایی اشتباه میکنم لطف کنید بهم پیام خصوصی بزنید. تشکر.