نوشته اصلی توسط
Turbo
به نظر من تمام این مسائل نسبی هستش. یعنی اگه اول دژکوب با همین قیمت های سال 94 پا به عرصه بازی های آنلاین می ذاشت جای هیچ بحث و شبه ای هم نبود تازه همه خوشحال بودیم که قیمت ها دلاری 1000 حساب میشه به خاطر کمتر بودن کیفیت نسبت به دات کام و رعایت حال کاربران.
مسئله اینه که شرایط قدیم یه احساس ایجاد کرده که قیمت های جدید غیر منطقیه. در حالی که می دونیم کسی به خاطر قیمت گلد جایی بازی نمیکنه چرا؟ چون الان براتون ده تا سایت دژکوب ایرانی مثال میزنم که قیمت گلدش خیلی خیلی ارزونه شاید حتی سرور با 1000 گلد رایگان داشته باشند اما کسی بازی نمی کنه.
پس بهتره رو راست باشیم. کسی که از قبل گلد می خریده می تونه با سکه کمتر سرور رو بازی کنه و لذتشو ببره و کسی هم که گلد نمی خریده فرقی به حالش نمی کنه.
سکه ارزون علاوه بر خراب کردن حراجی تاثیر دیگه ای هم داره. وقتی من ببینم گلد مجانیه میزنم ساخت سریع تعدیل هی خودمو میکشم بالا از کسی که گلد نمی خره کلی جلو می افتم اما وقتی گلد رو گرون تر بخرم حسابشو دارم و در نتیجه میرسیم به همون بحث قدیمی که هرچقدر پلیر ها بهم نزدیک تر باشند سرور ها جذاب تره. همون مثال مقایسه جذابیت فوتبال رئال با بارسلونا یا رئال با الاهلی!
پس سکه گرون بازی کسی رو خراب نمیکنه فقط یکم باعث میشه پلیرهایی که گلد زیاد خرید میکردند در انجام بازی صبر و حوصله بیشتری به خرج بدن و تاثیری در بازی نهایی نداره چون باز هم اونقدر قیمت ها زیاد نشده که بازی با سکه رو فلج کنه.
به نظرم بقیه بحث ها هم حاشیه ای و ترس غریزی و طبیعی از گرون شدن هستش!