نقل قول نوشته اصلی توسط bardia_f7 نمایش پست ها
خوب عزیزه من الان خودت جواب خودتو دادی دیگه!
اونی که قبلا 5500 تا میگرفت 2 کی سیلور میکرد بقیشو فیدر میکشید بالا. الان 2600 میگیره 600 تا سیلور می کنه بقیشو فیدر میکشه.

شما اگه بری .com میبینی که پاپ اونجا خیلی کم میاد بالا چون مثه اینجا نمیتونن راحت فیدر بکشن بالا.

البته باز هم میگم خیلی ها میرن 10 تا پک 8800 میخرن و تا 10-20 سرور بعد هم حراجی ها همینجور میمونه , چون یسری ها گلده مفد دارن و پلیر های جدید ناامید میشن از بازی .
چون میبینن اونا خیلی راحت گلد خرج میکنن.

و شایدم بعضی ها هم بخرن و در اینده به قیمت ارزون تر بفروشن. هیچ کاریشم نمیشه کرد!
دوست عزیز و مابقی دوستان عزیز و محترم

اول از همه بگم به هیچ عنوانی سرورای اینجارو با کام مقایسه نکنید! کاربر و دوست قدیمی تری داتیم HAWK اشاره ای داشتن به تفاوت بین اینجا و کام که نگرش اکثر پلیر های بزرگ فعلی همینه. سرورای اینجا فقط only fun مصرف داره و همین چون قرار نیست رکوردها بغیر اینجا در جای دیگه ای ثبت بشه و تلاش مضاعف و خوب منیج کردن اکانت مارو به تورنومنت جهانی نمیبره .

حالا در مورد خود شما باید بگم حرف منو میزنی مجدد گفتم که فقط فرقش اینه که رشد بازیکن کند میشه و هیچ تاثیری توی ایجاد تعادل در داخل بازی ایجاد نخواهد کرد.

همون محدودیت + گذاشتن اجناس میتونه تعادل ایجاد کنه. اگر هم زیادی دنبال تعادل هستن ورژن 3.6 ران کنن به خودی خود تعادل برقرار میشه من و دوستان قدیمی حتمن استقبال میکنیم. گلد هم قیمتش بزنه لایه اوزون پاره کنه چون 3.6 درست بازی کردن ملاک بود و داشتن اتحاد واقعی بین بازیکنان هر ساید گلد بیشتر تضمین کننده ی بازیکن نمیشد/