-
احسان مارو باید ببخشن نه ما ببخشیم!
بحرحال انشالاه که هانیابلم موفق باشه مثل بقیه بچهای سایدش
انشالاه ما هم موفق باشیم
ol
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
40 کی همررر؟؟؟لول
بازم میگم تو پلن قبلی من نبودم این پلنم درون سایدی بود!!! به هانیبال هم واقعا" باید افتخار کرد! ولی من اگه ده تو هر رسایدی میزدم با چنگو دندون نگهش میداشتم!!! اگرم نمیخواستمش که یعنی باید به پلیر بودنم شک میکردید!!! دهی که دوتا فیدر دااشت و توش همر داشت کشیده میشد!نخواستن این ده یه تف سر بالاس به نظر ممن!! حالا انشالاه پلن بعدی باعث حذف این اکانت بشه تا سرش انقدر بحث الکی نشه تو فروم
سلام
فقط خواستم پستتون رو تایید کنم
همونطور که زیر آبی متا شرق بسته شده من احتمال میدم این ده هم زیر آبی و توافقی چیف شد...چون اگر میخواستن ازش دفاع کنن چیف کردنش به این راحتی نبود
حالا دوستانی که فروم رو رو سرشون گذاشتن اگه لطف کنن بگن داستان چی بوده دیگه اینهمه بحث الکی سره یه دهکده راه نمیوفته...ترواین که دیگه زیر آبی رفتن نداره...اونم این دژکوب که کلهم اجمعین 20-30 تا پلیر تو هر سرورش بازی میکنن!!!
یا توافقی بوده...یا طی یه پلن خفن جنوب شرق اومده گفته متایم و از پشت خنجر زده...روشن کنید ممنون میشیم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
از روز اول که ده زده شد قرار با لیدرای ne بر این قرار بود که دفی از ne به این اکانت داده نشه! همه قبول داشتن که کارش خیلی خز و بد بوده و میگفتن باید حذف شه!!! حتی اگه متایی هم میخواست بسته بشه باید هانیبال از اتحادای ne خارج میشد فکر میکنم. و مثلما" ne نمیتونست به هانیابل دف بده چون نه میشد گندمشونو داد نه میشد انقدر راحت با se درافتاد و دف یه سایدو به خاطر یه اکانت معمولی از دست داد
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
از روز اول که ده زده شد قرار با لیدرای ne بر این قرار بود که دفی از ne به این اکانت داده نشه! همه قبول داشتن که کارش خیلی خز و بد بوده و میگفتن باید حذف شه!!! حتی اگه متایی هم میخواست بسته بشه باید هانیبال از اتحادای ne خارج میشد فکر میکنم. و مثلما" ne نمیتونست به هانیابل دف بده چون نه میشد گندمشونو داد نه میشد انقدر راحت با se درافتاد و دف یه سایدو به خاطر یه اکانت معمولی از دست داد
سلام
معذرت میخوام دقیقا" شما با کدوم لیدر شمالشرق همچین صحبتی رو کردید که ایشون گفتن خزه و باید حذف بشه؟
دف دادن و ساپورت گندم کار چندان دشواری هم نبود...اگر یه انالیز از اطراف اون ده هانیبال داشته باشید و اکانتهای نزدیکش رو نگاهی بندازید متوجه عرضم میشید.
از حرفاتون میشه فهمید که چیف انجام شده با هماهنگی بوده...اگر حدس بنده درسته ممنون میشم اگر بفرمایید با کی هماهنگ کردید.
-
هماهنگیو برو از لیدراتون بپرس!!!! دف میدادی بعد ما هم دیوانه نبودیم اونو بزنیم که حالت تله داشت!! 2 تا فیک رو اون بعدم همه دهای لب مرزتونو براتون 0 میکردیم به راحتی! کاری نداره واسه ما راستش! دیگه بحثی اینجا راجع به اکانت هانیبال ندارم. انشالاه ببینیم در اینده چیکار میکید و چی پیش میاد تو سرور
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
آقا این حرفا رو رها کنید
اطلاعیه افزایش قیمت طلا رو دیدم. کیا پایه ان حذف کنیم بریم کام بازی کنیم؟
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
آقا این حرفا رو رها کنید

گلد بخر سرمایه گذاری کن سرور بعدی بفروش :دی کلی سود توشه
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lucifer
هماهنگیو برو از لیدراتون بپرس!!!! دف میدادی بعد ما هم دیوانه نبودیم اونو بزنیم که حالت تله داشت!! 2 تا فیک رو اون بعدم همه دهای لب مرزتونو براتون 0 میکردیم به راحتی! کاری نداره واسه ما راستش! دیگه بحثی اینجا راجع به اکانت هانیبال ندارم. انشالاه ببینیم در اینده چیکار میکید و چی پیش میاد تو سرور
همونطور که نظر اکثر بچه های شمالشرق درمورد متا با جنوب شرق منفی بود ثابت کردید که جنوب شرق گزینه ی درستی برای متا نیست.
چیف کردن یه ده از جانب ساید متحد ضرر بزرگی برای شمالشرق محسوب نمیشه...این متای بی پایه و اساس میتونست ضررهای بزرگتری رو برای شمالشرق داشته باشه که خوشبختانه خیلی زود دستتون رو شد
شما خیلی شاخید d:
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
آقا این حرفا رو رها کنید

سلام بر همه
عارف جان ما خیلی وقته تو فکرشیم ولی چیز شکن نمیشه کاریش کرد
ویرایش توسط BariSH_N : 01-20-2015 در ساعت 04:24 PM
دلیل: جاگذاری مترادف کلمه :دی
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
آقا این حرفا رو رها کنید

سلام
عارف با ما چند حساب میکنی عارفو گرون بدی گزارش میدم جمع کنن
چاکریم