نقل قول نوشته اصلی توسط SECTOR نمایش پست ها
سلام

نمیدونم این یه مشکل و باگ هست یا کلا همین جوری میخواین باشه

ولی یادم میاد سرور هایی که قبلا بازی میکردیم ir وقتی سرباز خونه شارژ بود و دشمن با منجنیق سرباز خونه و اصطبل یا کارگاه رو میزد کل نیروهای در حال ساخت از بین میرفتن یعنی اگه دوباره سرباز خونه رو میساختیم هیچ نیرویی در حال ساخت نبود

ولی اینجا

وقتی سرباز خونه یا اصطبل شارژ باشه و کسی اونو هدف قرار بده یا خودمون با ساختمون اصلی تخریبش کنیم بازم میبینیم بدون سربازخونه هنوز نیروها داره تولید میشه !!!!

به نظر من باید ساخت نیرو در صروت تخریب متوقف بشه و لیست نیروهای در حال ساخت حذف بشه

من دات کام بازی نکردم نمیدونم اونجا به چه شکله اگه دوستان اطلاع بیشتری دارن در خصوص این موضوع ممنون میشم راهنمایی کنن

من به این موضوع بر نخورده بودم و نمیدونم دات کام چطوریه ولی فکر میکنم اصولیش این باشه که نیروهای در حال ساخت از بین بره مثل ir
دلیلش اینه که وقتی شما میخوای مثلا کتیبه جنگ آموز رو اکانتت فعال کنی و نمیخوای صبر کنی تا نیروهای در حال ساخت تموم بشن بعد نوبت به ساخت سریعتر برسه باید بتونی سربازخونتو خراب کنی و با طلا سریع دوباره بکشیش بالا و شروع به ساخت نیرو بکنی
در مورد فارم کردن هم همینطوره طرف رو میزنی که نتونه نیرو بسازه و تلفات ندی بعد ببینی همینطور نیرو میده بیرون