نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
با سلام.
دوستان اول از همه در مورد ناتار...همتون ماشالا با سابقه اید و این چیزارو بهتراز من میدونید بنده به عنوان یه ریدر sw نظرمو میگم.والا تا اونجایی که من راید میدمو اسکات میکشم تاحالا با همچین چیزی برخورد نکردم!مگه اینکه این عکس مربوط به یه سرور دیگه باشه که منم الان میتونم لینک اسکات بذارم از یه ناتر با 2میل گنم!!!و مورد بعدی اینکه محمدجان شما که دیگه همه میدونن رو اکانت بمب هستی چرا اسم اکانتو فیلتر کردی؟!احیانآ نمیخوای بگی میخواسی اکت SecreT بمونه که؟ ولی بازم من دارم از رو عدد ناتاری که ریپورت دادین تو لیست ناتارا دنبال این ناتار میگردم اگه پیدا شد و اسکات کشیدم شرایط مشابهی دیدم حرفتو تآیید میکنم!امیدوارم بعدآ نیای بگی ریدش کردم

احسان جون قربون چشات برم من ریدر SW شما برو تو RoyaL 3 اسکات هارو نگاه کن!
این لینک هارو یکی از بچه های ساید خودتون به من داده چون جانشین بوده رو اون اکانتی که اسکات زده نمیخواستم اسمش در بیاد واسه همین ساه کردم احسان جان اگه دقت کنی میبینی که اسکات ها از اکانت توتن هستن نه رومن! نژاد من رومنه!
و البته اگه فکر میکنی لینک ها ساختگیه یا نمیدونم مال یه سرور دیگست میتونی خودت بری تو RoyaL 3 ببینی!

کوچکت ممد بمب توتن خان یا هر اسم دیگه ای که میشناسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط NeMeS!S نمایش پست ها
سلام دوستان خسته نباشید

احتمالا منظورش اره بیشتر بودن منابع تو جنوب غربه ولی واقعیتش این نیست
اینها جاسوسی های اکانت ما هست که با اولین ورودمون به اتحاد لو رفته ولی مهم نیست

عرض کنم خدمت بزرگواران در صورتی که ناتار با جمعیت بالای200 پیدا کردید که حداقل48ساعت کسی روش اتک نزاشته باشه مطمعنا منابعش بالای20کی خواهد بود لینکهای ایشون دقیق هست ولی فقط3تاش از جاسوسی های بنده هست

احسان هم که ماشا الله مختصات 300خونه اونور تر رو هم میزنن و حتما از منابع مکان های مختلف سرور خوب اطلاع دارند و اگه اون جاسوسی هارو چک بکنن متوجه میشن که توسط بیده وحشی همشون قبلا خالی شدن

موفق باشی
محمدرضا

محمدرضا نمیشد پته مارو رو اب نریزی؟!!!!!