نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: دیگه سایت شده پول. همش پول. شورشو در آوردین

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kingphoenix نمایش پست ها
    اولاً موضوع بحثو تغییر ندین و به حاشیه نبرین من مثال ساده و دم دستی برای ایشون زدم تا بگم اگر مولتی هانتر و .. هست اونقدری ترفند هست که مولتی هانتر چیزی برای بن کردن شخص خاطی پیدا نکنه مقصر خود مائیم که قوانین به هر نحوی شده دور میزنیم ،درضمن زیادی خودتونو جدی نگیرید آموزش خواستی (که نمیدم) بیا پیش خودم نیازی به چنتا بروزر هم نیست با یدونه بروزر برات 20 تا لاگین میکنم با آی پی ایران و متفاوت و حالا اگر بروزرت بشه 4 تا این میشه 80 تا اکانت برای هر بروزر.

بخث اصلی من با ایشون پوش منابع هست که خواستم بگم توی اون تایم سرور هیچ مشکلی نداره.

- - - Updated - - -

عزیز تند تند نخون فقط بخاطر اینکه جواب منو بدی!

جانشین با آی پی متفاوت وارد اون اکانت بشه از نظر مولتی هانتر تخلفی نشده عزیز!!! من که گفتم با پسوورد اکانت یک نفر همواره درحال لاگین کردنه که آی پیش تغییر نمیکنه! حالا با ایرانسل ، مخابراته ، رایتله یا فامیلشونه یا تو خونه دوتا خط اینترنت دارن. هرچی که هست آی پی شخص با پسوورد اصلی تغییر نمیکنه.

13 میلیون که هیچ 130 میلیون هم شدنیه.

کم میاری میخوای اینطور جواب بدی
    خخخخ

برو 80 تا مولتی بکش ببینیم
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخ
    امروز اینده ی دیروز است و دیروز اینده ی پریروز
    به اینده دل نبند تلاشت را بیشتر كن كه اینده ی امروز را نیز خراب نكنی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط F K M نمایش پست ها
    کم میاری میخوای اینطور جواب بدی
    خخخخ

برو 80 تا مولتی بکش ببینیم
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخ
    عزیز من وقت و حوصله توضیح دادن به شما ندارم ، همون بهتر ادمین اینجا بزنه پستاتون بترکونه چون جزء حاشیه سازی و مباحث بی خود دنبال چیز دیگه هستین بلد نیستی بگو بلد نیستم من هم بلدم خودم انجام میدم که البته در سرورایی با این سطح نیازی به کشیدن یدونه مولتی هم نیست چه برسه 80 تائی که گفتم.

برو مقداری اطلاعات کسب کن شاید یاد بگیری اگر یاد نگرفتی بالاخره یکی پیدا میشه یادت بده که البته اون من نیستم برو دنبالش بگرد.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kingphoenix نمایش پست ها
    عزیز من وقت و حوصله توضیح دادن به شما ندارم ، همون بهتر ادمین اینجا بزنه پستاتون بترکونه چون جزء حاشیه سازی و مباحث بی خود دنبال چیز دیگه هستین بلد نیستی بگو بلد نیستم من هم بلدم خودم انجام میدم که البته در سرورایی با این سطح نیازی به کشیدن یدونه مولتی هم نیست چه برسه 80 تائی که گفتم.

برو مقداری اطلاعات کسب کن شاید یاد بگیری اگر یاد نگرفتی بالاخره یکی پیدا میشه یادت بده که البته اون من نیستم برو دنبالش بگرد.
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    کم نیار اقای نوب
    نیازی به اموزش ندارم
    مثل شما هم از 4 تا سایت مطلب نمیخونم که یه چیزی گفتن 80 تا
    شما نوبی با این حرفات

برو برو کم اوردی برو مطلب بخون تو سایتا ببین میتونی جواب بدی
    امروز اینده ی دیروز است و دیروز اینده ی پریروز
    به اینده دل نبند تلاشت را بیشتر كن كه اینده ی امروز را نیز خراب نكنی