-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
هانی جان یکی دونفر گفتن کار شما بوده کل کثیف کاریای سرور , که من امید وارم اینطور نباشه چون با Se نون و نمک خوردیم و تهمت زدن رو به هیچ وجه دوست ندارم
اما اول سرور خوردن همر های امیرپرویز و setareha کار رفیقای mehdiplayemate بوده و خود مهدی بهم گفت بود سیستم علی ویروسیه
و اما همر های خودم و لرد از یه جایی خبر رسیده کار بچه های fajim و ماریلاین بوده و احتمالشم زیاده چون من خودم چند سرور پسورد اکانتشون که fajim@20% بود رو گیر آوردم و زدم در و دیوار (چرا؟ چون 3ک گلد از رفیقمون! سهیل توی c3 زده بود) خوردن اکانتتون توی e3 هم کار رفیق من بود در عوض کاری که توی e3 کردین پس فعلا 2-2
اما تقصیر خودم بود اکانت mr-axeرو جانشین کردم و ایشون هم هک شد و اکانت منم به باد رفت
پسورد فیدرای Sw هم وقتی 1111بود کل nw به لطف سهیل داشتن
یتزت
با سلام خدمت دوستان عزیز
احسان جان خوشحال شدم که شما چند تا از موارد نقض را بیان کردید
به شخصه باید بگم که کسی که این شایعات را پخش کرده ، خودش بهتر از همه میدونه که من اهل اینجور کثیف کاری ها نیستم
البته بنده ، به این شخص که بازیکن ساید خودشون را که از بهترین دوستای دژکوبی من هست مورد اتهام قرار داد، جواب سلام هم نداده ام
حال اینکه ، چی شده که این تهمت را زده ، واقعاً واسه من جای تعجب داره
فقط باید به ایشون بگم که دوست عزیز ، شمایی که فکر میکنی افشاگری کرده ای، واسه افشاگریهات یه مدرک بیار که 4 نفر آدم منطقی را هم مجاب کنی
بنده از مقصر 80 درصد کثیف کاریهای سرور بی خبر هستم، و در مورد مابقی نیز صلاح نمیدونم کسی را اسم ببرم
و لااقل در مورد مواردی که من مطلع هستم میتونم بگم که تماماً مقصر پلیرهای اکانتها و یا لیدرهای ساید هستند.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن