نقل قول نوشته اصلی توسط انجیرپت نمایش پست ها
بسیارممنون حالا شد ..بایدجلوی سودجویی وکسب درامد اون افرادی که دارن این نرم افزار رومیفروشن روگرفت باورکنید جذابیت بازی روازبین برده این فارمیاب !!ماداریم توسرورهایی بازی میکنیم که رایگان هستش اما برخی ازکاربران ازاین امکانات استفاده میکنن این عادلانه نیست ..بهترین روش همین دردسترس قراردادن همه این امکانات برای همه کاربران هست که توسط این نرم افزار انجام میشه .
چشامون درمیادتا 500تاابادی یاناتار روادکنیم طرف با خریداین نرم افزار تو5دقیقه همه روادمیکنه ازهمه مهمتر غارت خودکاراین برنامه هستش که منابع سروررو جارومیکنن ...
چنین چیزی که می فرماید (سود جو) همیشه هست و بوده و خواهد بود هر چقدر هم محدودیت اعمال بشه بازم راهی پیدا میکنن .

الان این نرم افزاری که شما گفتین واقعا" از کجا میدونید کار میکنه؟ آیا نرمافزار مطمئنی هست؟ به قول دوست عزیز F k M از کجا معلوم پسورد بازیکنان رو به سازنده نرم افزار نمیده؟

و اینکه برای عموم ازاد شه نه چنین چیزی فکر نکنم بشه .

من خودم زمان ای ار دستی ادد لیست میزدم و از اسکریپت های که رایج بود بیین بچه ها استفاده نمیکردم ! راحت میتونستم تو چند ساعت بالای 1000 تا فارم ادد کنم . دژکوب وقت میخواد و حوصله.

این نرم افزار و باتی که معرفی کردید هم نمیدونم کار میکنه یا نه , اگرم کار کنه هیچ کس نباید اعتماد کنه به این جور نرم افزار ها.

باتشکر