نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 287

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور e3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MoTaFaKeRaN نمایش پست ها
    سلام تو هنوز دنبال بحث میگردی ؟

شما لطف کن برو پست های منو کامل بخون که متوجه بشی منظور منو . ن اینکه آخرین پست منو بخونی . راجعبه کل کل اول سرور هم توضیح دادم که هر بی احترامی بود کردید آخرم بنده خودم جمو جورش کردم . پس برو بخون .

صحبت از SW رو خوب اومدی خوشم اومد و اینکه شما هم 10 نفر هستید .

( شک نکن اگه میموندیم نمیذاشتم اون قدر راحت بازی کنید )

وحید جان ( فکنم اسمت وحید بود ) موشکل سایده ما فقط اون 10 نفری که 5 نفرشون هم وقت پلی نداشتن نیست . موشکل این بود که بقیه بچه ها وقتی MM کتیبرو زدم نامه میدادن که کتیبه چیکار میکنه . خودت تا تهشو بخون...

شما میخوای بگی ما مدیریت نداریم درسته ؟ 1 اکانت همین الان بهت میدم تو NE برو ببینم با این وضعیت چطوری میخوای مدیریت کنی . البته 1کم دیر جوابتو میدن بچه ها . روزی 1.2 بار سر میزنن به اکانتشون . لول

وقتی طرف روی اکانت نیست مدیریت چیه ؟ شما خودتو به اون راه زدی ؟ با 5تا اتک 5تا کتیبه بردید . این چه ربطی به مدیریت داره ؟ منم میتونستم قبل حذف اکانت 5صبح اتک لانچ کنم 2.3 تا همر بپرونم . بحث نکنیم راجعبش بهتره .

سرور هایی که پشت هم استارت میشه باعث همین مشکل میشه .

1سری برنامه میریزن برای سرور جدید که داره میاد . همه هماهنگ میشن برای ثبتنام ( SW ) . برای همینم یهو میشه مثل همین سرور . 3ساید در مقابل 1 ساید کم میارن . که همه دنبال متا هستن با SW . این خنده داره . نباید اینطور باشه .

موفق باشی . یا علی

LuCkY BoY

BaD ZaT TeaM
    خدمت دوست گلم باید بگم اولا ما همیشه با هم تو جنوب غرب بازی میکنیم و جای دیگه نمیریم
    در خصوص جمله آخرت چیزی برای گفتن ندارم چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است (سه ساید در مقابل یک ساید کم میارن) loooooool
    در مورد زدن همرتون باید خدمتتون بگم که شما به این نتیجه رسیدید که نمیتونید از دفاع ما رد بشین و الا اتک لانچ میکردین
    ماهان نذاشت بازی به هم بخوره و تعادل از بین بره و الا با 7 تا همری که رو چکمه داریم کمتر از 24 ساعت شمال شرق رو جمع میکردیم looooooooooool
    خواستیم بازی جذابیتش رو از دست نده که متاسفانه از روی ترس یا نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت شمال شرق یکی یکی داره حذف اکانت میکنه
    و این هم اضافه کنم که شما زودتر از همه این سرور رو باختید ، خیلیم بد باختید
    پ.ش : فرق است بین باختن و بد باختن خیلی خیلیم خیلی
    اصلا مگه داریییییییییییییم
    یکی بیاد منو از فروم جمه کنه والا با این پستاشون خخخخخخخخخخخخخخخ
    رفع اسپم

http://e3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
    ویرایش توسط M.A.V : 01-03-2015 در ساعت 12:54 PM دلیل: قلت املایی
    ir5x : http://dejkoob.ir/ir/report/51466743117