نقل قول نوشته اصلی توسط M.A.V نمایش پست ها
خدمت داداش گلم بگم که ما هم ده نفریم looooooooooooooool
ولی در کل با مدیریت خوب و عالی ماهان عزیز که به تنهایی بار لیدری رو بر دوش میکشید (علی ویسکی هم بود ولی کمبود خخخخخخخخخخخخ)
واقعا باید بگم خدمتتون که ماهان یک سوپر پلیره به تنهایی هم جنوب غرب رو یکپارچه کرد (در مورد کرد فکر بد نکنید) و تونست از اول سرور تا الان تو تاپ غارت بمونه و هم رنک یک سرور خسته نباشید میگم خدمت ماهان و دوالش
در کل همینه هر جا سخن از جنوب غرب است در سایدها دیگه اکانت حذف میشه بچه های شمال شرق که اینقدر از اول سرور تا الان کل کل میکردید چرا حذف اکانت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ش : علی ویسکی عاشقتم
پ.ش : ایلیاد دیدم پست گذاشتی داداش دنبالت بودم کجایی (بچه ها مراقب باشین ایلیاد بچه قزوینه)
پ.ش : باز هم جنوب غرب وحشی
سلام تو هنوز دنبال بحث میگردی ؟

شما لطف کن برو پست های منو کامل بخون که متوجه بشی منظور منو . ن اینکه آخرین پست منو بخونی . راجعبه کل کل اول سرور هم توضیح دادم که هر بی احترامی بود کردید آخرم بنده خودم جمو جورش کردم . پس برو بخون .

صحبت از SW رو خوب اومدی خوشم اومد و اینکه شما هم 10 نفر هستید .

( شک نکن اگه میموندیم نمیذاشتم اون قدر راحت بازی کنید )

وحید جان ( فکنم اسمت وحید بود ) موشکل سایده ما فقط اون 10 نفری که 5 نفرشون هم وقت پلی نداشتن نیست . موشکل این بود که بقیه بچه ها وقتی MM کتیبرو زدم نامه میدادن که کتیبه چیکار میکنه . خودت تا تهشو بخون...

شما میخوای بگی ما مدیریت نداریم درسته ؟ 1 اکانت همین الان بهت میدم تو NE برو ببینم با این وضعیت چطوری میخوای مدیریت کنی . البته 1کم دیر جوابتو میدن بچه ها . روزی 1.2 بار سر میزنن به اکانتشون . لول

وقتی طرف روی اکانت نیست مدیریت چیه ؟ شما خودتو به اون راه زدی ؟ با 5تا اتک 5تا کتیبه بردید . این چه ربطی به مدیریت داره ؟ منم میتونستم قبل حذف اکانت 5صبح اتک لانچ کنم 2.3 تا همر بپرونم . بحث نکنیم راجعبش بهتره .

سرور هایی که پشت هم استارت میشه باعث همین مشکل میشه .

1سری برنامه میریزن برای سرور جدید که داره میاد . همه هماهنگ میشن برای ثبتنام ( SW ) . برای همینم یهو میشه مثل همین سرور . 3ساید در مقابل 1 ساید کم میارن . که همه دنبال متا هستن با SW . این خنده داره . نباید اینطور باشه .

موفق باشی . یا علی

LuCkY BoY

BaD ZaT TeaM