نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
سلام
شرمنده پستتون رو کوتاه کردم ولی چندتا مورد هست:
1.من اونجا نبودم ولی در کل زیاد شوخی میکنه.
2.من موندم از اون تایم به فکر این بودین که کسی رو خراب کنید که عکس و همه چی اماده کردین؟
3.همیشه جو فروم جوری که مخاطب شخص هم باشه عام میتونن ببیننش و با کل مردم هم رفیق نیست یا شوخی نداره.
4.در هرصورت بک دادن دفاع خودNWهیچ بهانه ای کسی نمی تونه براش بیاره اکانتsiavash144هم بدون اجازه بک شده بود مثل اکانتmr.gogoliپس اگر پسورد بقیه دف ساز ها رو هم داشتین بک میدادین.
5.والا حدود ساعت های 2تا3 بود پلن زدن اکانت های hossein_s sherlock bismarckرو داشتیم می ریختیم و لانچ می کردیم چون پسور اکانتی که قرار بود جلو زن بشه عوض شده بودbismarckرو اصلا نشد بزنیم sherlockوhossein_sرو هم مجبور شدم با نیمچه+همر کپ خودم بزنم.
6.این حذف های دسته جمعی در کل کار حرفه ای نیست قبلا هم.ir این حرکت ها رو می زدن کهadminراه بیاد باهاشون اونم کوتاه می اومد بعد همه بر میداشتن ولی قضیه این سرور واقعیتش یه کم مشکل هم از خودتون بود که نمیدونم خسته شده بودید امیدی نداشتین یا چیز دیگه همه ی همراتونم رو کردین(neو قسمتی ازse)ولی در اینده همر های غرب هم رو میشه و اگر با یه اکانت مولتی(همین مولچتون مثلا)سرور رو چک کنید یا فروم رو 100% تفاوتش مشخص!
7.اولین باری که تو این سایت بازی کردم سرورa5بود بعید میدونم دیگه سروری مثل اون برای ادمین ها یا مولتی هانتر ها پیش بیاد شاید اتفاقات این سرور یک دهم اتفاقات اونجا نباشه و البته شاید خیلی اونجا به تجربشون اضافه شد و این قوانین رو گذاشتن همر ما هم سر بی مسولیتی ها خودمون کوبیده شد به ناتار ولی چون قبلا همری که به ناتار میزدن بک داده میشه مال هم در خواست کردیم ولی به دلیل جو سرور واقعا نمی تونستن بک بدن و کار به جایی کشید دزد و بیخیال شدیم میخواستیم از سایت شکایت کنیم(لول)
اکانت رنک 1و2سرور +چندتا اکانت دیگه اینجور کوبیده شدن و کاتا شدن که میل اکانت رنک 1رو هم گم کرده بودیم برا همین حذف شدن.
اینجور بود که ما هم این اشتباه رو انجام دادیم و حذف کردیم البته بعدش به خاطر ابی و هانی و بچه ها برای جبران برگشتیم و به متا کمک کردیم و تا اخرین همرم بازی کردیم(همر واندر زن دیگه تموم شده بود کل نقشه ها رو جمع کردیم البته موفق نبودیم)به هرحال بازی رو هم باختیم ولی ارزش برگشتن داشت.
در مقابل اکانت لیدر کل swهم 2-3بار کوبیده شده بود تا پای حذفم هم رفت ولی حذف نکرد اخرم WWرو 100کرد.
8.به هرحال به گذشته هم که نگاه میکنم واقعا امام زاده نبودین!
موفق باشید(البته تو زندگیتون چون موفقیت تو دژکوب از نفرینم بدتره واقعا :دی)
پ.ن:این سرور یه سری از دوستای قدیمی رو پیدا کردم ولی تاسف میخورم که نتونستم باهاشون وقت بگذرونم و به خاطر جو سرور حتی نمی شد برم گارنا پیششون که باز جای تاسف داشت.
پ.ن:همر هایی که در اینده ازwestزده میشه خیلی چیزا رو مشخص میکنه

اولا همرهایی که ما دیدیم اینجا بچه ها ضربدری زدن به هم و اگر شما میدیدید قبل گذاشتن پست اول حذف میکردین بعد میومدین
ثانیا فرا فکنی نفرمایید.ساعت و روز عکس ها رو اگر دقت بفرمایید میبینین که امروز گرفته شده چ.ن تاریخ نامه دیروز ذخیره شده
ثالثا قضیه اکانت ما انقدر توسط دوستان بزرگ شد نا چشم نابینای خیلی ها این ماجرا رو ببینه
در همون شب بک داده شدن دفاع های دو تا اکانت ne و خورد خورد زده شدن همرهای ذیگر دوستان هم اتفاق افتاد که اگر خودشون بخوان میان و دفاع می کنن.
رابعا من دیدم چنذین بار اکانت زدن علی اشرفی روو تو ساید nw محک.م کردین.
تاریخ 1393.09.17 اکانت jizzz از شما هم کنار ده جنگ بزرگ ده ناتار چیف کرد ساعت 3 صبح.
ما اومدیم پسوورد شمارو بزنیم ؟
اومدیم اکانت هاتون رو دستکاری کنیم؟
نه!
فقط مردونه زذیم ده چیف شده رو 0 کردیم.

و نکته جالب اینکه
با وقاحت تمام حتی این کار رو تکذیب نمیکنین که از طرف شما بوده.فقط داستان سرایی میکنین که فلان شد ه فلان شده قبلا.
پس عملا قبول کردید که این زدن پس اکانت ما از طرف شما انجام شده.

خواننده ها خودشون قاضی.
حرف کی منطقیه!
payam phoenix