نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط علی اشرفی نمایش پست ها
    سلام
    قبل از اینکه بقیه دوستان شرق بیان لینک همرهای قشنگشون رو بذارن من یه چند تا لینک فقط جهت خنده بذارم حوصله دوستان سر نره فعلا
    http://dejkoob.ir/ir/report...70,6044eebd5c0

یکی از دوستان رقیب چند روز پیش گفت حضور پررنگ تری تو سرور داشته باش منم گفتم به حرفش احترام بذارم 5 روز رو اکانت مولچتون بودم
    البته میگم فقط محض خنده بود . حیف که دوستان خوبم در شرق رفتنی شدن و از دیشب انگیزه از من گرفته شد گرنه قابلیت های بیشتری از یه اکانت تک دهی به نمایش در میومد
    12-23-2014 11-04-03 AM.jpg

پ . ن . میدونم الان یه سری از دوستان ش . غ دادشون میره هوا که این نامردی بود و فلان ! قبل از هرگونه اعتراضی باید عرض کنم سایدی که کلی دف از یه اکانت تو ساید رقیبش موقع اتک تو اکانتای سایدش هست و اون دف بک میشه میان تو فروم با کمال .... میگن آی شمال شرق نامردی دف ساید خودشو بک داد ! ( منظورم اکانت سیاوش هست ) این ساید حق هیچگونه اعتراضی به این حرکت که هیچ نامردی هم توش نبود نداره .
    مرسی
    علی اشرفی

تبریک علی جان حرکت زیبایی بود

آفرین واقعا فقط دفعه بعدی ببین طرف اسم دهکده هاش چیه اونو بزار من دهکده 57 ندارم اومدی گذاشتی king057 حواست کجاست تبریک 2.6.000 میلیون گندمخور از سوپر همرهای ما دیوار کردی احسنت . اما خودتم میدونی - مولتی - پوش و..... اگه .کام بود اون اکانت الان با آیپی های لاگین شده روش دلیت بودن :دی با اون همه پوش به هرحال حرکت جالبی بود این دم آخری مرتضی گفت بزار همرهارو بزنم اینجا دیوار میشیم حذف میکنیم میریم گفتم خودشون دارن میرن واسه چی به هرحال وقتی تارگتی نباشه چنین تارگت هایی جالبه

http://dejkoob.ir/ir/report...fc,574a8b5c6c4

این لینک کامل

سرتم مثل کبک نکن زیر برف 4 بار عکس گذاشتم که نیما دف بک کرد 1.700.000 میلیون از اکانت siavash144 و 900ک از اکانت
    mr.gogoliتازه نیروهاشم گذاشت تو کپش که من نتونم رید بزنم دیوار شم که ایمیلش دست ایشون بود بارها هم به دوستان گفتم جاسوسه و میدونستم باهاش چراغ چک میشه حتی یک روز صبح یکی از دوستان فهمید که این اکانت جاسوسه ساعت 5 صبح وقتی من نبودم روش لاگین شد از شرق !
    به هرحال شما شرقی ها سزای بازی کثیفتون رو دیدید جز اکانت phonix - fox - king - که حقشون نبود چنین بلا یی سرشون بیاد بقیه اکانتها مقصرش بازی کثیف نیما ss panzer بود
    پس اول بازی پاک ارائه بدید تا سرور اینجوری نشه

تبریک به Ss panzer بابت همر خوبش البته با جنگ آموز شخصی !
    امیر دامبولیک الو... کفش نو خریدی مبارک باشه لا اقل این دم آخری داری میری درست جواب نامه بده :|

Amir Alone
    ویرایش توسط WerWoLF : 12-24-2014 در ساعت 09:06 AM

2. تشکر BLACK WAR تشکر نمود
    پسندیدن BLACK WAR, pOtEntAtE پسندید