-
سلام خدمت همه دوستان و دشمنان در چهار گوشه این دژکوب مجازی
من واقعا بعد از خوندن پست های دوستان متاسفم شدم . توی 6-7 سال بازی ما در سرور های ایران - .کام کسی انگ نامردی به شخص بنده و اکانتم نزده بود . اما نامردی زیادی دیدم این آقای علی د هیروز شما خدای بازی پاک سابقشو اسپید بازا میدونن اکانتهارو با نامه سیاسی حذف میکرد چون رفیق صمیمی اشکان و افشین بود . همر میزد دیوار چیف توافقی و......... میتونید از ابوذر بخواید براتون بگه میتونید از اسپید بازها بپرسید کل تاثیرش تو شمال شرق چی بوده هر سرور که اومد جنگ داخلی تو شمال شرق راه مینداخت و در اخر 100 تا همر توی شرق نابود میشد به خاطر این آقا و تیمش
یکی از دلایل رفتن من از شمال شرق همین اقا و کثیف کاریاش بود . اما از ابوذر - علی دهیروز - امیر واریور - خشایار حمید13 و........ تمام بچه های شمال شرق میتونید بپرسید پاک ترین پلیر دژکوب ایران به جرات میگم خودمم و مظلوم ترین چون راند آخر کسی که گلد- سیلور - منابع - پلیر اکانتشم ( دوال) من براش اورده بودم با کمک یه سری پلیر با داشتن پسورد که رکورد تبر دنیا بود 0 شد خشایار بیا شرح بده.
خب بریم سراغ همر fox میثم 1000 بار از انسانیت مسعود تعریف کرد من به همین Dread هم تو بازی گفتم نمیزنمت چون دیدم تو بازی فهم شعورش خیلی بالاست گیم براش فانه هیچوقت نزدمش به شخص خودش هم گفتم تا این بازی برام فانه که میام رعد خالی میزنم برای کتیبه . تا الان 2 میلیون رعد زدم در و دیوار بخندیم . نه اینکه صبح تا شب حرص کتیبه و کوفت و زهر مار بزنم ما آدمیم انسانیت حالیمونه !
همر phonix - noonoo- king cyrus همر پیام عزیز که نمیشناسمش چه سودی و ضرری به حال من داشت؟ زدنش دردی از من دوا میکرد؟ خصومتی وجود داشت؟ اصلا اکانتش چجوری به من رسیده؟ پروندشو ببندید چون اصلا نمیشناسمش . پس دلیلی برای توضیح نمیبینم اما متاسفم بابت خوردن همر چه 1ک نیرو چه 1میل همر noonoo نیما جان توضیح داد بهتون عکساش هم موجوده ! پسورد من در زمان داشتن چکمه منحصر در اختیار لیدرها و پلنرهای دو ساید بود . همر king cyrus این بنده خدارو اصلا نمیدونستم تو سرور وجود داره چون نه پاپ باز بود نه چیزی من ندیدمش تو سرور برای ایشونم متاسفم
کسانی هم که دفاعی کوبیدن به ما نامه هاشون هستm.k.a که بعد 0 شدن کپش اومد حدود 300ک دفاعی زد به چکمه منحصر - دیشب هم pat 0 mat کپ ایشونم خودم زدم نیروهاش رو گریز بود
کتیبه چشمان جنوب شرق - اکانت weed master 10 بار روش فیک رفتم سبز برگشت بعد با 200 کاتا و تک هیرو اوردمش همرشم صفر کردم بعدش فهمیدم ماله آرش اگزمن بوده که فروخته به جنوب شرق
استحکام منحصر با اکانت واندر دهکدش زده شد و این بیخیالی جنوب شرق رو نشون میداد به تک همر اومد ! اما وقتی اومد تو ساید ما کل دفاعی 10-15 اکانت و گندمش از اول سرور مختص این کتیبه شد !
چکمه بزرگ شمال شرق . این چکمه توسط غرب زده شده بود اکانت vampire ! بعد زدن برگردوندمش اما وقتی نامردی دیدم پسش گرفتم میتونید تاریخچشو ببینید
جنگ آموز ابوذر خان جاسوسی از حسام آیرون من - کاتا از اکانت بنده چکمه بزرگ داشتم اون زمان فکر کنم - هیرو رو با ختلاف 17 ثانیه از اکانت jizz زدم باز هم زیاد یادم نیست تایمش اما طی پلن زده شد
http://dejkoob.ir/ir/report...06,10703377657
اما کثیف کاری نیماss panzer اولیش که فرض میکنیم حق با شماست 2.5 میلیون دفاعی siavash144 تو تایم مستی از مهدی پسورد و ایمیل گرفت همرهاشو 0 کرد دفاعیاشم بک داد از بی گندمی 25% لاست داد
بک دادن دفاعی mr.gogoli و داشتن ایمیل این اکانت که در شمال غرب بود

این هم سندش 10 بار به محمد و مهدی گفتم ایمیل این اکانت رو یا بدید یا حذفش کنید . آخرشم دست آقا نیما بود پس 2.700.000 دف از چکمه منحصر بک میشه و کتیبه چکمه منحصر رو میبرن میتونید شبیه ساز بزنید و حساب کنید دیوار بودید یا نه !
چک کردن چراغ در اتحاد Persian TM توسط اکانت فوق یکی دیگه از شیرین کاریای اقا نیما بوده که کپ هایی که ما برای تامین کتیبه های منحصر غارت میکردیم رو با چراغ 0 کردن لینک هاشم پاک کردن !
چکمه جنوب غرب و زدن نان کپهاش با چراغ هم به کنار
چیف آرتیمش ( نیما عزیز) با چک کردن چراغ به کنار
دم از پاک بازی نزن شما لیدر پلنر
کثیف کاری بعدیشم زدن اکانت مولتی بقل اکانت شخص بنده هست که کلا مولتی اکانت ممنوع دفاعی دوتا سایدو کرده اونجا همر دیوار کنه ! پس نیاید بگید تقصیر منه! من نه شماهارو میشناسم نه دسترسی به شما و اکانتهاتون دارم اما آقا نیمایی که بازی براش تا این حد مهمه که زندگیشم کنار گذاشته با این همه کثافت کاری احتمال بیشتری میره این حرکات رو زده باشه !
دوستان شرق باز هم میگم من مسئول تفکر شما نیستم شما آزادید در فکر کردن و نظر دادن این کل توضیحات من بود
برداشت با خودتون
ما هم شاید حذف کنیم اما شاید.....
با تشکر از مرتضی عزیز که تا اینجا بازی واقعا عین یه برادر بزرگتر کنارم بود
تشکر از کیراد عزیز که کل وقتشو برای ساید گذاشت ( یه دونه باشی رفیق ) و اکانت بندرو مورد عنایت قرار داد
و بنیامین سون که مدت کوتاهی در بین ما بود
امیر سعید Assefaltojar که یک بار لاگین کرد رو اکانت :دی
KING OF SE TeaM
Amir Alone Boy
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن