صفحه 145 از 182 نخستنخست ... 4595135143144145146147155 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,441 تا 1,450 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    متاسفم از اینکه این بازی برای یک سری از دوستان حکم زندگی رو پیدا کرده و برای بردن تو این بازی حاضرن دست به هر کاری بزنن
    و باز هم متاسفم برای کسانی که برای بالا رفتن پا میذارن رو همدیگه و میرن بالا ( بجای استفاده از تواناییها و عرضه خودشونن که البته اگه وجود داشته باشه )
    متاسفم برای کسانی که این حرکات زشت که فقط خاص سرور کشور ماست رو حمایت میکنن . یادش بخیر قدیما اینقدر مردونگی وجود داشت که حرکات بدور از جوانمردی از سوی خیلیا محکوم میشد
    مخاطب من ساید یا بازیکن خاصی نیست .
    پیام عزیز متاسفم از اتفاقی که برای اکانتت افتاد . همه ما میدونیم که زحمت زیادی برای اکانت و سایدت کشیدی . خوشحال باش از اینکه چون توان مبارزه رودر رو با شما نبود متوسل به این نوع حرکات شدند و شرمنده از اینکه کاری از دست من بر نمیاد .
    نیما و آرمان عزیز من هم در صورت رفتن شما و به احترام دوست خوبمون پیام حذف میکنم

به امید موفقیت در زندگی واقعی
    ویرایش توسط KAMYAR : 12-23-2014 در ساعت 01:28 PM

2. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینم پست خدافظی* ما

خدا فرز :دی

بازم میگم کسی* که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی* کسی* که خودشو به خواب زده باشه عمراً نشه

آره دوستان غربی

4. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 25 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط WerWoLF نمایش پست ها
    گزارشات فقط در صورتی پاک میشه که از اکانت مهاجم پاک شده باشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
    یعنی اگه طرف یکی رو بزنه و گزارشات رو پاک کنه . گزارشات مدافع هم پاک میشه ؟!
    نقل قول نوشته اصلی توسط WerWoLF نمایش پست ها
    پس فکر کردی chap dast - mars چجوری صفر شدن ما نفهمیدیم؟:دی ss panzer آمارشو باmr.gogoli گرفت تا آف بود زد لینکاشم پاک کرد ما اول فکر میکردیم بچه های خودمون زدن :دی ادمین پیگیری کن این باگه یا سوپر باگ؟:دی

با سلام

کاربران گرامی ,

گزارش حملات به دو دسته تقسیم میشند یکی برای مدافع و یکی برای مهاجم , پس مهاجم اگر گزارش حمله خود را پاک کنه فقط برای خود و هم اتحادی هایش پاک میشه ؛ و اگر مدافع گزارش دفاع خود رو پاک کنه برای خود و هم اتحادی هایش پاک میشه.

لطفا" در این مورد های بی اهمیت بحث نکنید که در صورت مشاهده پاک میشن.

اگر مشکلی دارید در مورد گزارشات میتوانید در قسمت مشکلات و باگ ها مطرح کنید.

لطفا" پست بنده را رپلای نکنید.

پاینده و محفوظ باشید
    برای تغییر نام کاربری به لطفا ثبت نام کنید. مراجعه کنید.

قبل از هر گونه فعالییت در انجمن لطفا ثبت نام کنید. را مطالعه کنید.

6. تشکر cyrous تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط KAMYAR نمایش پست ها
    سلام
    متاسفم از اینکه این بازی برای یک سری از دوستان حکم زندگی رو پیدا کرده و برای بردن تو این بازی حاضرن دست به هر کاری بزنن
    و باز هم متاسفم برای کسانی که برای بالا رفتن پا میذارن رو همدیگه و میرن بالا ( بجای استفاده از تواناییها و عرضه خودشونن که البته اگه وجود داشته باشه )
    متاسفم برای کسانی که این حرکات زشت که فقط خاص سرور کشور ماست رو حمایت میکنن . یادش بخیر قدیما اینقدر مردونگی وجود داشت که حرکات بدور از جوانمردی از سوی خیلیا محکوم میشد
    مخاطب من ساید یا بازیکن خاصی نیست .
    پیام عزیز متاسفم از اتفاقی که برای اکانتت افتاد . همه ما میدونیم که زحمت زیادی برای اکانت و سایدت کشیدی . خوشحال باش از اینکه چون توان مبارزه رودر رو با شما نبود متوسل به این نوع حرکات شدند و شرمنده از اینکه کاری از دست من بر نمیاد .
    نیما و آرمان عزیز من هم در صورت رفتن شما و به احترام دوست خوبمون پیام حذف میکنم
    به امید موفقیت در زندگی واقعی

کامیار جان واقعا ممنونم بابت پست ودلگرمی که به ما میدین.
    امیدوارم در عرصه دژکوب که نشد توی زندگی واقعی جبران کنم.
    متاسفانه بد تر از این حرکت برخورد و جوابهاب mh هست که داره اعصاب منو خورد میکنه
    اگر از طریق mh و admin به جایی نرسه مطمعنا از مراجع دیگری پیگیری میکنم

فدای نفست
    payam phoenix

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
    با سلام و عرض خدافظی !
    مام هر 2 اکانت رو گذاشتیم روی حذف .
    بعد از 2 روز اومدم روی اکانت دف سازم که پسوردش رو همه داشتن و حدود 1 میل دف داشت !
    تمامی دهکده هاش صفر شده و جالبتر این که گزارشاتش هم پاک شده !!
    خوب تقصیر دوستانی که این کار ها رو کردن نیست . مقصر اصلی نیمای عزیز و مانی جانه ، 100 بار بهشون گفتم اینجوری نزنید اینا رو که عقده ایی میشن !
    فقط من موندم اکانت Eshbil که لب مرز هستتش رو چرا نمیزنید !
    پسورد ندارین ؟
    پسوورد جانشینی اگه میخوایین که خبرم کنید اونو هم بزنید.
    100 کردنتون هم پیشاپیش مبارک باشه البته اگه موقع نقشه ها همدیگه رو نزنید و بتونین با هم کنار بیایین که یه نفر 100 کنه

افشین

افشین جان خیلی ممنون
    هر چه قدر که دیشب مضخرف بود امروز به داشتن دوستانی مثل شما افتخار میکنم و خوشحالم.
    همه زحمت کشیدیم.
    تعداد پلیر هامون کم بود.
    و هزار و یک مشکل دیگه که به عنوان برادر کوچیک شما
    همه این مسائل رو دیدم.
    اما مردونه بازی کردین و هیچ وقت دست به همچین کثافت کاریایی نزدین.

بازم ممنون از حمایتتون
    payam phoenix
    ویرایش توسط BariSH_N : 12-23-2014 در ساعت 02:37 PM دلیل: یه جمله ارزش پاک کردن همه ی پست رو نداشت .

8. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SS Panzer نمایش پست ها
    سلام
    بعد از چند روزی که خدمت دوستان نبودم، اومدم تا به عنوان "حرف آخر" پستی رو تقدیم کنم.

ذهن من شاید یاری نکنه ولی این بازی چند نقطه سیاه داشت:
    1. برداشتن کتیبه های چشمان بزرگ the heroes، چکمه بزرگ siavash144، مرتاض بزرگ fox
    -در مورد جنگ کوچک شمال شرق، استحکام منحصر و گیج منحصر سکوت میکنم
    2. خرد کردن همر های kalantar و fox و the heroes و s.e.t.a.r.e.h.a کوبیدن اونها به در و دیوار!
    3. از بین بردن همر های noonoo و phoni3x و king_cyrus از طریق پیدا کردن pw به هر نحوی!!!

ارادتمند
    nimay
    سلام
    اول از همه بگم مخاطب من به خاطر ریپلای کردن یوزر فوق نمیباشه
    اما بیایین یه سازی بزنین که ما با اون ساز برقصیم بالاخره ادم رو میزارین توی امپاس
    گفتین اکانت غلام ان دبلیو بعد اومدین گفتین ان ای و....
    گفتین اکانت مال شمال شرق بوده دفش مال اونجاس بعد علی دهیروس میگه به خاطر رفاقت همه کار میکنیم چون دژکوب یه بهانه برای رفاقته
    گفتین اکانتهای شرق مال شرقه و ... بعد میان توی پستتون میگین اکانت کلانتر و ستاره ها اگه اینجوریه این دوتا اکانت به شما ربطی نداره
    و یه جا گفتین از بین رفتن پسورد و زدن اون به شمال غرب دو تا سوال برام پیش اومده ایا هر شخص مسئول اکانت خودش نیست (مالت رو سفت بچسب همسایه ات رو دزد نکن) 2- چه دلیلی داره زدن همرهاتون به ساید دیگه این باشه که اون ساید اکانتهای شما رو هک کرده واقعا تحلیل جالبی دارین
    و در اخر اونقدر بدم میاد از ادمهایی که هی میگن ما حذف میکنیم حذف میکنیم بعد اولین پستها رو توی فروم میزنن و یا میان تبریک میگن که این پلن و یا این کار رو ما کردیم توی سرور ادم یا حرف نمیزنه یا اگه میگه تا اخرش انجام میده
    میخواهی حذف کنی برو دیگه خوش اومدی دژکوب با بودن شما همین بوده با رفتن شما هم همینه
    با تشکرعلی
    جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست

10. تشکر cyrous, WerWoLF تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seyyed نمایش پست ها
    سلام
    اول از همه بگم مخاطب من به خاطر ریپلای کردن یوزر فوق نمیباشه
    اما بیایین یه سازی بزنین که ما با اون ساز برقصیم بالاخره ادم رو میزارین توی امپاس
    گفتین اکانت غلام ان دبلیو بعد اومدین گفتین ان ای و....
    گفتین اکانت مال شمال شرق بوده دفش مال اونجاس بعد علی دهیروس میگه به خاطر رفاقت همه کار میکنیم چون دژکوب یه بهانه برای رفاقته
    گفتین اکانتهای شرق مال شرقه و ... بعد میان توی پستتون میگین اکانت کلانتر و ستاره ها اگه اینجوریه این دوتا اکانت به شما ربطی نداره
    و یه جا گفتین از بین رفتن پسورد و زدن اون به شمال غرب دو تا سوال برام پیش اومده ایا هر شخص مسئول اکانت خودش نیست (مالت رو سفت بچسب همسایه ات رو دزد نکن) 2- چه دلیلی داره زدن همرهاتون به ساید دیگه این باشه که اون ساید اکانتهای شما رو هک کرده واقعا تحلیل جالبی دارین
    و در اخر اونقدر بدم میاد از ادمهایی که هی میگن ما حذف میکنیم حذف میکنیم بعد اولین پستها رو توی فروم میزنن و یا میان تبریک میگن که این پلن و یا این کار رو ما کردیم توی سرور ادم یا حرف نمیزنه یا اگه میگه تا اخرش انجام میده
    میخواهی حذف کنی برو دیگه خوش اومدی دژکوب با بودن شما همین بوده با رفتن شما هم همینه
    با تشکرعلی

دوست عزیز
    اولا که هر اتفاقی که تو سرور میافته به همه مربوطه چون هممون توش وقت و انرژی گذاشتیم
    ثانیا شما توجیه بد تر از گناه میکنی
    این کار که با زدن پسوورد یکی و خالی کردن نیروهاش روی خودش بخواین برنده شین مثلا بی شرفیه
    کسی که زده دمش گرم دی داسش خوب بوده
    ولی اگه وجدانشم خوب بود اگه شعورش هم خوب بود مثل ادم بازی میکرد.
    ثالثا شما از قضایای دیشب مطلع نیستین وگرنه الان اینجا نمیومدین ضرب المثل بگینو تحلیل بفرستین

تو دات کامش بازی کردیم کتیبه مرتاض منحصرو زدن مجار ها اومدن پس دادن
    نه همزبون بودیم نه یه کشور بودیم نه دوست بودیم ولی انسان بودن
    چیزی که تو کشور خودمون پیدا نمیشه
    متاسفم.
    payam phoenix

12. پسندیدن M3nTaL پسندید
    نپسندیدن cyrous نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    اگر اکانت phoni3xواقعا با اکانت خودش همرش پرید واقعا جای تاسف داره ولی واقعا اینقدر سیاه نمایی شده که باورش سخت!
    زدن شدن اکانتfoxوThE HeRoES:
    زده شدن اکانت foxهم خیلی جای تاسف داشت ولی تو جمع بچه ها هم شوخی و جدی که پرسیدم کسی جوابی نداد چون میثم سفارشش رو کرده بود خیلی ناراحت شدم که همرش خورده به ساید و نتونستم کاری کنم.
    جنگ کوچیک pif-pafبا جاسوسی حسام و بعد با یه اتک زده شد و یه تیر تو تاریکی بود.
    معماری منحصر جنوب شرق رو ناصر زد بدون چک کردن چراغو هزار تا چیز دیگه ولی بچه های NWمیدونن بازم کلی درگیری بحث داشت پیش می اومد چون اون اکانت مال یه نفر بود که خیلی برام عزیزه.
    البته به این کار میگن شلوغ کاری سایدی که لیدر چشم دیدن لیدر رو توش نداره چیزی بهتر از این نمیشه هرچی هم بشه مستقیم میگن کار متای غرب!
    از خود ساید میخورین نندازین گردن ملت!جالب جنگ اموز بزرگ روی اکانتی بوده که کوبیده شده ولی کسی نتونسته یه تک هیرو بزنه برای جنگ اموز بزرگ!
    همرnono:عکس مربوط به یه هفته پیش کلینش و بعد هم کاتا زده شده از چکمه یونیک:
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/40434967820600983016.png
    به نظر شما ایا این با نامردی زده شده؟
    حرفی زده میشه باید با مدرک باشه.
    اضافه کنم اینا هم با بازی کثیف زده شده دیشب:
    hossein_s:این اکانت میلش دستمون بوده!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/02635265915358674311.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/35091688337174741491.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/79471171838923994058.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/07229159683619830613.png
    sherlock:شخصا پسوردش رو داشتم!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/21186658619779249483.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/35838332883541404548.png
    لینک اول اوایل صبح دوم همین 1ساعت قبل!(یکی از دلایل اینکه پسورد اکانت دستمون بوده)
    اول به حال یه سری از دوستان تاسف میخورم که یا خودشون زدن به سادگی یا واقعا ساده هستن بعد هم به حال سرور که خیلی وقت
    پیش باید سکوت میکردیم به احترامش و هر دو طرف هم شدیدا مقصر بودن!
    پ.ن:شب همرمو میخوام بکوبم به در دیوار ظاهرا بازارش خیلی گرم!!
    پ.ن:کشته شدن بن لادن حمله تروریستی 11سپتامبر زلزله بم فاجعه اتمی هیروشیما و ناگازاگی و .... اینا رو هم اضافه کنید!
    پ.ن:چیزی نمیشه گفت!
    ویرایش توسط _ARTEMIS_ : 12-23-2014 در ساعت 02:17 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    سلام
    اگر اکانت phoni3xواقعا با اکانت خودش همرش پرید واقعا جای تاسف داره ولی واقعا اینقدر سیاه نمایی شده که باورش سخت!
    زدن شدن اکانتfoxوThE HeRoES:
    زده شدن اکانت foxهم خیلی جای تاسف داشت ولی تو جمع بچه ها هم شوخی و جدی که پرسیدم کسی جوابی نداد چون میثم سفارشش رو کرده بود خیلی ناراحت شدم که همرش خورده به ساید و نتونستم کاری کنم.
    جنگ کوچیک pif-pafبا جاسوسی حسام و بعد با یه اتک زده شد و یه تیر تو تاریکی بود.
    معماری منحصر جنوب شرق رو ناصر زد بدون چک کردن چراغو هزار تا چیز دیگه ولی بچه های NWمیدونن بازم کلی درگیری بحث داشت پیش می اومد چون اون اکانت مال یه نفر بود که خیلی برام عزیزه.
    البته به این کار میگن شلوغ کاری سایدی که لیدر چشم دیدن لیدر رو توش نداره چیزی بهتر از این نمیشه هرچی هم بشه مستقیم میگن کار متای غرب!
    از خود ساید میخورین نندازین گردن ملت!جالب جنگ اموز بزرگ روی اکانتی بوده که کوبیده شده ولی کسی نتونسته یه تک هیرو بزنه برای جنگ اموز بزرگ!
    همرnono:عکس مربوط به یه هفته پیش کلینش و بعد هم کاتا زده شده از چکمه یونیک:
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/40434967820600983016.png
    به نظر شما ایا این با نامردی زده شده؟
    حرفی زده میشه باید با مدرک باشه.
    اضافه کنم اینا هم با بازی کثیف زده شده دیشب:
    hossein_s:این اکانت میلش دستمون بوده!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/02635265915358674311.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/35091688337174741491.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/79471171838923994058.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/07229159683619830613.png
    sherlock:شخصا پسوردش رو داشتم!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/21186658619779249483.png
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/35838332883541404548.png
    لینک اول اوایل صبح دوم همین 1ساعت قبل!(یکی از دلایل اینکه پسورد اکانت دستمون بوده)
    اول به حال یه سری از دوستان تاسف میخورم که یا خودشون زدن به سادگی یا واقعا ساده هستن بعد هم به حال سرور که خیلی وقت
    پیش باید سکوت میکردیم به احترامش و هر دو طرف هم شدیدا مقصر بودن!
    پ.ن:شب همرمو میخوام بکوبم به در دیوار ظاهرا بازارش خیلی گرم!!
    پ.ن:کشته شدن بن لادن حمله تروریستی 11سپتامبر زلزله بم فاجعه اتمی هیروشیما و ناگازاگی و .... اینا رو هم اضافه کنید!
    پ.ن:چیزی نمیشه گفت!
    عالی بود نیما جون تبریک داداش

به منم خسته نباشید میگفتی بی انصاف :| تا صبح بیدار بودماااااااا :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

http://www.dejkoob.ir/ir/re...df,51565152e61
    کافیه دوست عزیز یا بازم 15 موج بعدی رو ریپورت کنم؟

16. تشکر _ARTEMIS_, Glory OF Roman تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Glory OF Roman, Dread پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خداحافظی

سلام به دوستان پاک باز.
    خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودش، که نماند هیچش الا هوس قمار دیگر
    من الآن سوالم از اون ادمینه که شاکی شده بود چرا میگیم سرور فیکه. حاجی الآن فهمیدی چرا میگیم فیکه؟!
    از روز اول که بعد از 2 3 سال برگشتم، چون داش پیام یه پست تو فیسبوک گذاشته بود که فلان جا میخوایم بازی کنیم، هرکی پایه هست بسم الله
    ما هم با یه کم تاخیر به هر حال اومدیم تا دور همی بخندیم. یادمون هم هست حتی با چک کردن چراغ هم نتونستید بزنید ما رو
    زور آخرتون همین بود، لاگین رو اکانت و کثافت کاریای پی در پی که بوی گندش کل سرورا رو برداشته
    پیام جان اتفاقا همین بودن کنار شما و دوستانی مثل نوید، افشین، نیما، مانی، علی اشرفی، محسن، علیرضا، حسین، و خیلیای دیگه، همون حس و حالی که میخواستم رو بهم داد. هر چند آخرش تلخ شد. خیلی هم تلخ شد. تو دو روز گذشته یه سری اتفاقاتی افتاد که واقعا .... ولی واقعا با هم بودنمون تو این چند ماه عالی بود. خیلی حال کردیم.
    پیام، ابهت داشتن و محبوبیت به همر و لینک گذاشتن نیست. به اینه که تا کوچکترین مشکلی پیش اومد برات با نامردی اینا، ببین چه خبر شد تو سرور. ببین چند نفر رفتن رو حذف، فقط چون برای تو مشکل ایجاد کردن. این محبوبیته. این اون چیزیه که میمونه. دژکوب و یه مشت شمشیرزن و کاتا و این چیزا چیه، یه مشت عدد تو یه دنیای مجازیه. مهم این چیزیه که میبینی. اصلا ارزش حرص و ناراحتی نداره. فک کن الآن اینو زده بودی یه واندر 0 کرده بودی. چه تغییری تو زندگیت ایجاد میشد؟ چی گیرت میومد که الآن نداری؟ مگه کم واندر صفر کردی؟
    غمت هم نباشه میریم یه سرور که ارزش داره اون جا دور همیم. یه جا که خیالمون از خیلی چیزا راحته.
    سخن آخرم با اون کساییه که خودشون میدونن کار اونا بوده. ارزش نداشت، خداییش ارزش نداشت. زشته این کارا، برای برد و باخت. واقعا لذت نداره. صرفا یه جور نباشه که هرجا میریم گند بکشیم به اونجا. چرا ما ایرانیا اینجوریم؟؟؟
    در آخر ازتون تشکر میکنم، کلی خندیدیم

خدا یار و نگه دار همگی، به امید دیدار در جایی که ارزش داره
    ویرایش توسط Dread : 12-23-2014 در ساعت 08:08 PM

18. تشکر M3nTaL, Xyster تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, Xyster, negative پسندید
صفحه 145 از 182 نخستنخست ... 4595135143144145146147155 ... آخرینآخرین