نقل قول نوشته اصلی توسط SS Panzer نمایش پست ها
سلام
بعد از چند روزی که خدمت دوستان نبودم، اومدم تا به عنوان "حرف آخر" پستی رو تقدیم کنم.

ذهن من شاید یاری نکنه ولی این بازی چند نقطه سیاه داشت:
1. برداشتن کتیبه های چشمان بزرگ the heroes، چکمه بزرگ siavash144، مرتاض بزرگ fox
-در مورد جنگ کوچک شمال شرق، استحکام منحصر و گیج منحصر سکوت میکنم
2. خرد کردن همر های kalantar و fox و the heroes و s.e.t.a.r.e.h.a کوبیدن اونها به در و دیوار!
3. از بین بردن همر های noonoo و phoni3x و king_cyrus از طریق پیدا کردن pw به هر نحوی!!!

ارادتمند
nimay
سلام
اول از همه بگم مخاطب من به خاطر ریپلای کردن یوزر فوق نمیباشه
اما بیایین یه سازی بزنین که ما با اون ساز برقصیم بالاخره ادم رو میزارین توی امپاس
گفتین اکانت غلام ان دبلیو بعد اومدین گفتین ان ای و....
گفتین اکانت مال شمال شرق بوده دفش مال اونجاس بعد علی دهیروس میگه به خاطر رفاقت همه کار میکنیم چون دژکوب یه بهانه برای رفاقته
گفتین اکانتهای شرق مال شرقه و ... بعد میان توی پستتون میگین اکانت کلانتر و ستاره ها اگه اینجوریه این دوتا اکانت به شما ربطی نداره
و یه جا گفتین از بین رفتن پسورد و زدن اون به شمال غرب دو تا سوال برام پیش اومده ایا هر شخص مسئول اکانت خودش نیست (مالت رو سفت بچسب همسایه ات رو دزد نکن) 2- چه دلیلی داره زدن همرهاتون به ساید دیگه این باشه که اون ساید اکانتهای شما رو هک کرده واقعا تحلیل جالبی دارین
و در اخر اونقدر بدم میاد از ادمهایی که هی میگن ما حذف میکنیم حذف میکنیم بعد اولین پستها رو توی فروم میزنن و یا میان تبریک میگن که این پلن و یا این کار رو ما کردیم توی سرور ادم یا حرف نمیزنه یا اگه میگه تا اخرش انجام میده
میخواهی حذف کنی برو دیگه خوش اومدی دژکوب با بودن شما همین بوده با رفتن شما هم همینه
با تشکرعلی