نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    وقتی میخورید دلیل نمیشه توهین کنید با بیایید زار زار گریه کنید!
    هر کدوم از لانچ ها رو یکی انجام داده و پلن ها هم هماهنگ نبودن!
    این سرور بدون داستان دارم بازی میکنم ولی یه سریا کلا دوست دارن حاشیه درست کنن!
    در هر صورت یه شبه کلی همر پرید ازNEحق میدم شوک بشن ولی بزن بزن تازه شروع شده!
    اینم بدون چراغ و داستان سر جاسوسی های دیشب که کشیده بودم زدم البته اشتباهی هم به جای دهکده18از پایتختش زدم ولی خب این پیدا شد!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/22432545324660344044.png
    تازه کتیبه هم میره میاره بدون کاتا)
    پ.ن: به قول دوستان سرور کاملا فیک ولی نمیدونم چرا یه سریا خودشون رو به آب و آتیش میزنن برا سرور فیک!!(اینا مجبورن میفهمی مجبور!!)
    پ.ن:نفر بعدی کیه؟!؟!

2. تشکر viero تشکر نمود
    پسندیدن pOtEntAtE, hakhamaneshi, 3king3 پسندید
    نپسندیدن viero نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _artemis_ نمایش پست ها
    سلام
    هر کدوم از لانچ ها رو یکی انجام داده و پلن ها هم هماهنگ نبودن!
    این سرور بدون داستان دارم بازی میکنم ولی یه سریا کلا دوست دارن حاشیه درست کنن!
    در هر صورت یه شبه کلی همر پرید ازneحق میدم شوک بشن ولی بزن بزن تازه شروع شده!
    اینم بدون چراغ و داستان سر جاسوسی های دیشب که کشیده بودم زدم البته اشتباهی هم به جای دهکده18از پایتختش زدم ولی خب این پیدا شد!
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/22432545324660344044.png
    تازه کتیبه هم میره میاره بدون کاتا)
    پ.ن: به قول دوستان سرور کاملا فیک ولی نمیدونم چرا یه سریا خودشون رو به آب و آتیش میزنن برا سرور فیک!!(اینا مجبورن میفهمی مجبور!!)
    پ.ن:نفر بعدی کیه؟!؟!
    شرمنده دوست عزيز
    دستم خورد نپسنديدن رو زدم
    عالي بود عالي خفت كردي ٢٠٠ كيلو تبري رو!
    بيچاره تارگتت چي كشيده! كتيبه رو هم كه زدي (حالا كتيبه چي بود؟)
    من دارم حسرت مي خورم چرا d3 رجيستر ندادم نسبت به بقيه سرور هاي سايت سطحش بالاتر رفته

4. تشکر _ARTEMIS_ تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viero نمایش پست ها
    شرمنده دوست عزيز
    دستم خورد نپسنديدن رو زدم
    عالي بود عالي خفت كردي ٢٠٠ كيلو تبري رو!
    بيچاره تارگتت چي كشيده! كتيبه رو هم كه زدي (حالا كتيبه چي بود؟)
    من دارم حسرت مي خورم چرا d3 رجيستر ندادم نسبت به بقيه سرور هاي سايت سطحش بالاتر رفته
    خخخخخخخخ

آؤه منم دارم حسرت می خورم ! هم دردیم !!:دی

الان همر سرور دست کدوم اکه پلیرش کیه ؟؟!
    تعریف از خود نباشه :
    تو دنیا حریفی نداریم - تو غارت دستی - هیچ رقیبی نداریم
    البته اینو بگم که همیشه بدون طلا بازی می کنم. اگه با طلا باشی خو چاکرتم هستم لطفا ثبت نام کنید. لطفا ثبت نام کنید. لطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Arrow HaminJoOori

سلام به همه فروم بازهای عزیز...

۲ تا ضرب المثل هست که حیفم میاد نگم...

اولا چیزی که عوض داره گله نداره...

دوما از قدیم گفتن کلاه تو سفت بچسب باد نبره...

کل ماجراهای دیشب تو همین ۲ جمله خلاصه میشه...

در نتیجه..

تشکر ویژه از..

حسام... مهدی... مجتبی... محمد... نیما... کی راد... و تک سوار شمال غرب (امیر الون)

اینم یکی از قشنگترین لینکهای بازی تا اینجا...

http://dejkoob.ir/ir/report...eb,10715128729

پ.ن
    _ مجتبی تا آخر این سرور باید بمونی...
    _ بعضی از دوستان رو کل سرورای ir از خود شمال شرق میزدن جم میکردن حالا اینجا یه چیزأیی میگن آدم خندش میگیره...

شب خوش

7. پسندیدن 3king3, pOtEntAtE, seyyed پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه 10 باری نوشتم اما کسی که ارزش توضیح دادن باشه پیدا نکردم.

فقط یه چیزی اونم اینکه نیما گفت چون 3و4 نفر دیشب نشستن اتک دادن و هیچ کدوم هم با هم هماهنگ نبودن و هرکس برای خودش یه تارگتی میزد منو امیر هم باهم میزدیم.

و یه سلام خیلی بزرگ خدمت همه شاخ های ای ار که الان تو این 2 صفحه فهمیدیم چقدر پلیرهای شاخی از ای ار اینجا هستن با یه طومار افتخار و زدن و بدون هیچ خوردنی.خسته نباشید دلاوران.

شب حوش

اثر انگشت پطروس:l0l

9. پسندیدن hakhamaneshi, WerWoLF پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    سلام
    والله ما که هر چی به زبان شیرین فارسی براتون پند و اندرز میذاریم که تاثیر نداره گفتیم نقل قول از بکس خودتون بیارم بلکه بتونید به اعصاب خودتون مسلط باشید!
    الان آروم شدید خدا رو شکر کلاس آموزشی رو شروع کنیم ؟!
    1-پلن چییست !
    اصولا پلن معنی طرح و نقشه رو میده ! چندین فاکتور مهم و اساسی هم داره ! ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید خود ! مورد بعدی ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید حریف !
    این اولین گام بود یعنی بررسی میکنی کدوم همرها جنگی هست کدوم خط شکن ! کدوم همرها برای واندر کارایی داره ! بعد برحسب همرهایی که وجود داره و دسته بندی شده میای حساب کتاب میکنی و تارگت تعیین میکنی ! از اونجایی که عمو نیمای کلا همر و نیمچه همر قابل زدن تو شمال غرب نذاشته بود ! جز اون سه چهار تایی که تا خرخره پر دف بودن ! بهترین تارگت زدن چکمه یونیک بود عالی هم زده شد به این دلیل که وقتی شما تعدادی همر رو برای زدن کتیبه ای لانچ میکنید به این معنی هست که دارید این همرها رو میذارید تا اون کتیبه رو بیارید که اینجا هم دقیفا همین اتفاق افتاد
    حالا این نکته که چرا دف این کتیبه اینقدر کم بوده ! با توجه به حساسیت بالا و هم بخاطر کارایی این همر ! باید از امیر بوگاتی سابق و امیر پراید فعلی پرسید
    در هر صورت فعلا آرمان تو دسترس نیست ! موتور بوگاتی نیاز به تعمیر داره بالابر شیشه هاش هم خراب شده ! کلا هم نیاز به توشویی و روشویی داره !
    کارایی و این که این کتیبه ارزش زدن داشت یا نه رو هم بعد یک هفته با هم مقایسه میکنیم !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS نمایش پست ها
    سلام

تبریک میگم به مدافع و مهاجم دم صبح جگرمون حال اومد

این حرکت یکم دور از نیما و مانی بود ولی جای تبریک داره

خسته نباشید
    مجتبی جان تا حدودی حق با شما هست
    ولی وضعیت ساید شمال شرق با توجه به حجم بالای دفی که توش وجود داره و اینکه بالاخره باید همرها ارزش گذاری میشدند برای واندر و پتانسیل نگه داری بهترین کار خرج کردن یه سری همرهای خارج از رده شمال شرق بود هرچند برای بعضی سایدها همین همرها هم آرزو حساب میشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط A.C نمایش پست ها
    والا شهامت فیک به ما امیدواری داره )))) تازه این ببین فکرکردند الان ما گول می خوریم نمی فهمیم اینجا ریل زدند )))

تکبیرررر

پیمان اوکی کن دیگه)))
    پ.ن:جعفرتارگت لو دادی هاااا معلوم شد همینجا اصلیه)))
    علی جان تو که خیال کردی فیکه !
    میخوای لینک جاسوسی برات بذارم ! گندم و خشت و آهن رو هم کرده بودی تو گونی رو دیوار دهکده گذاشته بودی که دفاع کنی نکن برادر من نکن !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    سلام به همه
    به به چه خبره تو سرور
    میبینم که چکمه یونیک رو شمال شرق زد. بهشون تبریک میگم بابت زدن چکمه
    اما آیا ارزش داشت برای چکمه این همرها خرج بشه اونم توی این تایم از بازی؟
    شنیدم دف بک شده از اکانت امیر. امیر درسته؟ حالا باز بیا بگو رفیق بود جنگ آموز رو بهش پس بده. اینم رفیقت. سیامک میکشت

در هر ضورت چه ارزش داشت چه نداشت بالاخره کتیبه رو زدن. شاید با محاسباتی که کردن واقعا ارزش داشته براشون
    در پایان بازم تبریک میگم به بچه های شرق. مبارکشون باشه
    تنها پست منطقی از متای غرب
    باید زمان داد هرچند همرهایی که برای زدن چکمه به دفعات از متای عرب خرج شد رو با این همرها حساب کنیم باز هم سودمند بوده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط WerWoLF نمایش پست ها

یعنی امیر جون بشین نگاه کن کیا میرن تو دیوار مهدی مست بوده نیما کوچولو ازش پسورد گرفته 2.7 میل دف بک داده اشکال نداره همین که به خود مهدی ثابت شد شما مرد نیستید کافیه برام . دیگه خودت میشناسی منو حرفم حرفه پسرجون
    قول میدم برای همرهاتون اشک بریزید :دی مثل پریشب
    فعلا چکمه بزرگ اومد شمال غرب 3 میل دفم مجانی اومد دستم هرکی دف خواست پیام بده :دی

- - - Updated - - -

http://dejkoob.ir/ir/report/1665216622d

یه میل گرزی از شمال شرق پرید لا لای لای 4 ساعت دیگه دیوار میشه لا لای لای نیما جون اولیش داره میاد تو دیوار بشمار 1
    آفرین آفرین
    ما که از اول گفتیم دژکوب اینجور که شما بازی میکنید بلد نیستیم !
    دف اکانت شمال شرق رو بردید رو اکانت خودتون ایراد نداره !
    کتیبه استحکام منحصر - چشم بزرگ از جنوب شرق- جنگ کوچک چکمه بزرگ رو با دسترسی بردید ایراد نداره !
    سر رفاقت با مسعود فاکس و علی د هیرو اومدید همراشون رو تیکه تیکه کردید کوبوندید ایراد نداره !
    فقط یه خواهش دوستانه تمام تلاشتون رو بکنید ببرید چون با این همه شاهکار ببازید ! دیگه فاجعه هست !

11. تشکر ZartVam, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن ZartVam, depozietto, M3nTaL پسندید
    نپسندیدن siniyor, WerWoLF نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    کتیبه استحکام منحصرجنوب شرق رو با دسترسی بردید ایراد نداره !
    میشه این قسمت رو یه کم روشن کنید؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    میشه این قسمت رو یه کم روشن کنید؟
    یعنی کتیبه رو با دست بردید سوال میپرسی نیما؟با پا که نبردیم با دست بردیم :دی مثلا معماری به 1همر اومد کاتاشم از اکانت واندر خورد
    چکمه منحصر با 3تا همر اومد 3میل گندمخور با 6میل بک شد :دی
    این معنی دسترسیه :دی
    مجتبی منطقی :دی

اومدن تا خرخره از اکانت طرف استفاده کردن کل کتیبه هاشو ما میدادیم میگه دف شمال شرق

این اکانتم یادم نبود تو شمال شرقه :| آقای امید خان مختصات هارو برعکس نوشتی یعنی الان ما جنوب شرقیم ؟:دی

مهدی و محمد تبریک بابت اکانت زیباتون

عالی بود اما گفتم اینا مرد نیستن داداش . ایشالله یه سرور دیگه باهم بازی میکنیم اما اینبار به اینها اونقدری اعتماد نکن که ایمیل اکانتتم دستشون باشه بیان بکوبن خودشون :دی

siniyor با نامردی صفر شد جاش 10 میل گندمخورشون پرید
    توهم با نامردی صفر شدی 10 میل دیگه میپره

YAsou رکورد خفت شدن دستشه بازهم اتک میزاره نکن بچه جون میام اون 200ک گرزیتم میپرونما :دی
    ویرایش توسط WerWoLF : 12-19-2014 در ساعت 09:45 PM

14. پسندیدن hakhamaneshi پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    والله ما که هر چی به زبان شیرین فارسی براتون پند و اندرز میذاریم که تاثیر نداره گفتیم نقل قول از بکس خودتون بیارم بلکه بتونید به اعصاب خودتون مسلط باشید!
    الان آروم شدید خدا رو شکر کلاس آموزشی رو شروع کنیم ؟!
    1-پلن چییست !
    اصولا پلن معنی طرح و نقشه رو میده ! چندین فاکتور مهم و اساسی هم داره ! ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید خود ! مورد بعدی ارزیابی از پتانسیل هجومی و دفاعی ساید حریف !
    این اولین گام بود یعنی بررسی میکنی کدوم همرها جنگی هست کدوم خط شکن ! کدوم همرها برای واندر کارایی داره ! بعد برحسب همرهایی که وجود داره و دسته بندی شده میای حساب کتاب میکنی و تارگت تعیین میکنی ! از اونجایی که عمو نیمای کلا همر و نیمچه همر قابل زدن تو شمال غرب نذاشته بود ! جز اون سه چهار تایی که تا خرخره پر دف بودن ! بهترین تارگت زدن چکمه یونیک بود عالی هم زده شد به این دلیل که وقتی شما تعدادی همر رو برای زدن کتیبه ای لانچ میکنید به این معنی هست که دارید این همرها رو میذارید تا اون کتیبه رو بیارید که اینجا هم دقیفا همین اتفاق افتاد
    حالا این نکته که چرا دف این کتیبه اینقدر کم بوده ! با توجه به حساسیت بالا و هم بخاطر کارایی این همر ! باید از امیر بوگاتی سابق و امیر پراید فعلی پرسید
    در هر صورت فعلا آرمان تو دسترس نیست ! موتور بوگاتی نیاز به تعمیر داره بالابر شیشه هاش هم خراب شده ! کلا هم نیاز به توشویی و روشویی داره !
    کارایی و این که این کتیبه ارزش زدن داشت یا نه رو هم بعد یک هفته با هم مقایسه میکنیم !

- - - Updated - - -

مجتبی جان تا حدودی حق با شما هست
    ولی وضعیت ساید شمال شرق با توجه به حجم بالای دفی که توش وجود داره و اینکه بالاخره باید همرها ارزش گذاری میشدند برای واندر و پتانسیل نگه داری بهترین کار خرج کردن یه سری همرهای خارج از رده شمال شرق بود هرچند برای بعضی سایدها همین همرها هم آرزو حساب میشه

- - - Updated - - -

علی جان تو که خیال کردی فیکه !
    میخوای لینک جاسوسی برات بذارم ! گندم و خشت و آهن رو هم کرده بودی تو گونی رو دیوار دهکده گذاشته بودی که دفاع کنی نکن برادر من نکن !

- - - Updated - - -

تنها پست منطقی از متای غرب
    باید زمان داد هرچند همرهایی که برای زدن چکمه به دفعات از متای عرب خرج شد رو با این همرها حساب کنیم باز هم سودمند بوده

- - - Updated - - -

آفرین آفرین
    ما که از اول گفتیم دژکوب اینجور که شما بازی میکنید بلد نیستیم !
    دف اکانت شمال شرق رو بردید رو اکانت خودتون ایراد نداره !
    کتیبه استحکام منحصر - چشم بزرگ از جنوب شرق- جنگ کوچک چکمه بزرگ رو با دسترسی بردید ایراد نداره !
    سر رفاقت با مسعود فاکس و علی د هیرو اومدید همراشون رو تیکه تیکه کردید کوبوندید ایراد نداره !
    فقط یه خواهش دوستانه تمام تلاشتون رو بکنید ببرید چون با این همه شاهکار ببازید ! دیگه فاجعه هست !

فقط برای ضایعگی این گذاشتم والا من وفاداری قبل اتک تون کم کردیم خییلی راحت)))))))))))
    مانی جان خودت می دونی بازی برای من ارزش خاصی نداره))) دیدی که همرمن اول بازی سرنوب بازی بچه ها ی شما چی شد ولی به هیچم نبود عزیزم اگه موندم اینجا واسه اینکه عادت ندارم سرور نصف بازی کنم الان پیمان امیرعلی وسیامکند زحمت اکانت می کشند من شب به شب از اینجا رد می شم فقط
    مانی جان دیدی؟تنها حرکت من واسه اتکتون کم کردم وفاداری دهکده ی همرسنگینم بود همین !!! پس واسه من بازی ارزش نداره
    لینک بگذار بخندیم دادا یادم نمیاد لینک اسکات دررفته باشه عزیزم یااینکه من ندیدم لینک بگذارببنیم چند چندیم)) دیدی مانی دیدی؟))))))))))))))))))))))))))) یکی بیاد من از کف زمین جمع کنه)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
    یاحق
    Ali Chiefer

16. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ تشکر نمود