نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلاااام!!! دالیییی
    نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
    سلام.

من از طرف اس دبلیو حرف میزنم پس کلی میگم و دیدم هم کلی باید باشه و انتظاری که ازم دارن همینه پس در مورد اکانت خاص یا یک پلن مبتدیانه و 0 کردن هر جایی.... ! غیر اون برای خودمم هم مزه ای نداره پ این داستانا رو برای دوستای جدیدمون بگو سالار.

این SW که میگی دقیقن منظورت کدوم قسمتشه؟! دید کلی؟!!! شما از چند تا به بالا رو جمع میبندین؟! عربی بلدی؟!!
    خب دیگه این مسایل که شما اکانت lord و امثال اینو حساب نمیکنین بحثش جداس!!! والا ده همر بپره خیلی ضایس ن؟!
    شما تکلیفتون با خودتون مشخص نبود! یه بار NW میشد Hacker یه بار علیرضا ایران!! یه بار علی اشرفی!! جالبه

لیدر های سایدتتون از دست شما حذف اکانت کردن رفتن! من دیگه حرفی ندارم!! کاملا سطح ساید مشخصه

ممداگزمن طفلی هم هرچی تلاش کرد...نرود میخ آهنین در سنگ

و از دید کلی متای غرب همینی هست که دارین میبینین. خزانه که داری؟و همراهی و همدلی غرب اونقدی هست که از پس گندههاتون بر بیاییم وگرنه خودمون الاف نمیکردیم شک نکن. بما که بد نمیگذره راسش و قسمت باشه اندگیم مشخص میشه کی چیکاره اس.

لوووووول! این تن بمیره اینقد نگو متای غرب! هی منو میفرستی دو سه دور کف اتاق بزنم
    عزیزم کتیبه ی گدایی جواب نمیده! تا عمر دارین تو این سرورا میزنن تو سرتون که آتش بسو(زانو زدن ) شما دادین و اومدین گدایی کتیبه

اورین اورین جالب بود
    خخخخخ!! اینو گفتی یادم از اکانت Nekbat اومد!! یه اکانته تو SW بزرگراه چمران تاسیس کرد! از NW کتیبه آورد + یه خفت خوشگل!!
    حالا بماند که با گریه زاری اومدین دنبال چکمش مانی هم که دلرحم!
    اشکالی نداره دادا چکمشم مال شما! ببینم با این چیکا میکنین! تو تاپ راید که نیستیش! احتمالا دارین پلن میریزین

ای شیطون چه زبونی هم داری. یکی ندونه فکر میکنه اوووو چه فتح و فتوحات مختلفه ای که نداشتی و چه سرورها و ترنمنتها که پاس نکردی و اینجا پیش ما تازه کارا داری هدر میشیدییی

من که ادعایی ندارم تو کل سرور ir دووال بودم.واسم افتخاره که دووال بزرگترین پلیر های دژکوب ایران بودم از جمله مرتضی The Legends
    خلاصه 4 تا سرور نرمال تموم کردم توی ترنمنت آخر ایران هم اولاشو بودم
    خدارو شکر همینی که هستمم خیلیا قبولم دارن...حداقل لیدرام قبولم دارن!

بزا یه نگا به لیدرای شما بندازیم:

http://upload7.ir/imgs/2014-12/13799472024190230814.jpg

اینقده رو مخ ممد اگزمن بودی که گف اینو بزا واسش!!گفتم ن گناه داره!!تو جمع خرابش کنم تو روحیش تاثیر میزاره میره موتاد میشه!!

پیر زن از فشار میترسونی. دیی

والا ما تا یه پلن میزنیم شما زود تر از ما میپرین تو فروم دست پیش میگیرین که پس نیفتین!! اونوخ اینا فشار نی دگ!!!

بووس بووس

اون یکیش ممد اگزمنه

قابل توجه دوستان که اتحادهای متا شرق با "east" و "e armey" شناخته میشن و متا غرب اتحاد هاش با "west" و "sw team" و پرشین ش.غ
    دادا دقیقن کی قراره اتحاد اصلیتون بنیان گذاری بشه؟!
    اتحاد WW رو میگم!
    (رفع ابهام: WW=West & Wall)

درمورد بحث کتیبه هم توضیح بدم:
    داداش راستش ما خزانه نداریم! چون معماری و انبار لازم نداریم

بیا اینم نظر دوستان خودتون در مورد ازدیاد کتیبه ها
    http://upload7.ir/imgs/2014-12/69723500755586507276.jpg

خلاصه دادا آغوش من همیشه واسه تو بازه!
    بیا بغل عمو یه ماچ بده!! آآآآ باریکلا!

10378983_267179790149066_4925361085880997582_n.jpg

میخوامت! بووس بووس
    جعفر legends
    ویرایش توسط Glory OF Roman : 12-17-2014 در ساعت 09:30 AM دلیل: الکی!

RoMaN EMPiRe The Great

2. تشکر AraSH_SoLLo, M3nTaL تشکر نمود