-
سلام.
من از طرف اس دبلیو حرف میزنم پس کلی میگم و دیدم هم کلی باید باشه و انتظاری که ازم دارن همینه پس در مورد اکانت خاص یا یک پلن مبتدیانه و 0 کردن هر جایی.... ! غیر اون برای خودمم هم مزه ای نداره پ این داستانا رو برای دوستای جدیدمون بگو سالار.
و از دید کلی متای غرب همینی هست که دارین میبینین. خزانه که داری؟و همراهی و همدلی غرب اونقدی هست که از پس گندههاتون بر بیاییم وگرنه خودمون الاف نمیکردیم شک نکن. بما که بد نمیگذره راسش و قسمت باشه اندگیم مشخص میشه کی چیکاره اس.
هنو کلفت NW نتونسته آبراه بزنه تو SE شما بحث متای غرب رو وسط نیار که ملت خندشون میگیره
اورین اورین جالب بود
ای شیطون چه زبونی هم داری
. یکی ندونه فکر میکنه اوووو چه فتح و فتوحات مختلفه ای که نداشتی و چه سرورها و ترنمنتها که پاس نکردی و اینجا پیش ما تازه کارا داری هدر میشی
دییی
وقتی یکی پست میزاره اول یکی دو تا سیگار بزن(چون سیگار دوس داری میگما!!)
http://upload7.ir/imgs/2014-12/60046985711929712157.jpg
بعد بیا با آرامش خاطر پستو ریپلی کن و اعتراف کن به حقایق
کذب کار خوبی نیس
درضمن دادا از اونجایی که میدونم بعضی پستام
فشار میاره که حذف میشه ولی شما مراجعه کن به پست فشار و سرویس بهداشتیه
استاد جعفر LeGeNDs
بیا واست گذاشتم که حال کنی!!
پیر زن از فشار میترسونی
. دیی
حذف توسط ادمین
آره دادا اینجوریاس
صبح همه رو شاد کردم
لوووووول
حالا برین پترس بیارین!!!
مخلص همه
جعفر legends

- - - Updated - - -
مجبور میشه ادم یه توضیح و چندتا عکس مستند بذاره برای دوستانی که داخل سرور نیستن تا بیشتر بدونن چی به چی هسش
گفتم شاید خزانه نداری.
قابل توجه دوستان که اتحادهای متا شرق با "east" و "e armey" شناخته میشن و متا غرب اتحاد هاش با "west" و "sw team" و پرشین ش.غ
مهمترین کتیبه های کوچیک:
1.jpg 2.jpg
سهم اس دبلیو از کتیبه های کوچیک 20 هستش. 20تاش فقط تو ساید ماس. متا بماند !!! دیی
کتیبه های بزرگ:
رو که میگن
اینه ها. دیی
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 12-17-2014 در ساعت 03:11 AM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ویرایش توسط Glory OF Roman : 12-17-2014 در ساعت 09:30 AM
دلیل: الکی!
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 12-17-2014 در ساعت 05:55 AM
-

نوشته اصلی توسط
ŞђōΨğύŋ
والا این عکسیکه شما نشون دادی بعنوان نامه من که بشخصه اصلا ازش مطلع نیستم و همچین نامه ای هم نخوندم و نگرفتم. اینجا علنی میگم که غیر این باشه خود ممد و الباقی دوستان ضایمون کنن. ممد اگه سابقه من میخواس از خودم میپرسید. بیخود ازین داستانها الم نکنین. از کسی دیگه هم مایه نذار. خودت چیکاره ای؟ بسم ا...

داداش دز حاضرو بز حاضر!!
درضمن این نامه نیست! تو گارنا به من پی ام داده!
ممد اگزمن هم همچنان زندس
فردا صب هم بیدار میشه
تلفن هم داره
آیدی فروم هم داره!
دگ امری باشه؟!!

نوکرم به مولا!
جعفر legends
-
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 12-17-2014 در ساعت 06:19 AM
-

نوشته اصلی توسط
ŞђōΨğύŋ
مدونی نیاریش.
بزرگ نوشتم که همه ببینن. دیی
اون که حله دادا
حالا بگو چطو پستو هضم کردی؟
دو-سه تا راه واسه هضمش داریم:
1ـ یه سر به پست فشار و سرویس بهداشتیه خودم بزن
2ـ یا یه سر به پست فشار مجید واکر بزن
3ـ یا حتی یه لیوان آب خنک هم جواب میده
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
کی گفته ماهان از دست ما حذف کرد؟ این حرفو زده؟ جعفر جان لطف کن درباره مسائلی که نمیدونی نظر نده لطفا
ممد اگزمن کاری نکرد گلم میخ و این حرفا هم واسه جنوب شرق کارساز نبوده
هی من میخوام آیرو ریزی نکنم اما نمیشه/ جعفر جان شما روی اکانت نکبت لاگین داشتید. بچه های اکانت شما اومدن همرشو زدن به جنوب غرب اگر نیاز بود برات عکس میزارم اینجا که ببینی کار خودتون بوده پس هی از ساکت بودن ما سواستفاده نکن اجازه بده من همینجوری ساکت بمونم وگرنه خیلی چیزا رو میشه و آبروی خیلی کسا میره. وقتی تو متا یا نپ کتیبه ای میزنن باید بک کنن پس این گدایی نیست جعفر خان. حد صحبت کردن خودتو بدون لطفا
جعفر جان اگر بنا به خراب کردن باشه میخوای چیزی بزارم که کلا خودتون با اکانتتون خراب بشید که چطور کثیف بازی کردید؟ خجالت بکش این بچه بازیارو. کم میارید نیاید این کارارو کنید. پیمان خان سنی ازش گذشته پس یاد بگیر احترام بزاری به دیگران. ممد هم بگو بیاد اینجا تا خودم جوابشو بدم. بچه بازی راه انداختید الان؟ کم که میارید چرا میخواید دیگران رو تخریب کنید؟ بیاید بگید خودتون چیکار کردید
به شما هیچ ربطی نداره جعفر جان که کی قراره اتحاد اصلی شکل بگیره مگه شما کلانتر سرور هستی که میخوای از همه چیز سر در بیاری؟
در ضمن اینم لینک دیوار شدن رستم
http://www.dejkoob.ir/ir/report/107169031e3
ویرایش توسط MATRIX III : 12-17-2014 در ساعت 06:58 AM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
تبریک میگم بالاخره دوستمون کار خودش رو کرد و حمله ها رو توی یه ثانیه زد
دیروز دوستان اومدن و اینجا لینک گذاشتن و بالاو پایین وچپ و راست میگفتن و هزارتا عکس گذاشتن البته دست مدیریت درد نکنه که بعضی از این پست ها رو پاک کرد حتی مدیریت هم متوجه شد این لینکها و پست هایی که میزارن فقط برای تخریبه حالا بچه ها غرب بماند که از اول سرور میدونستن
دوستان عزیز میخواهین با هم صحبت کنین میتونین گرانا صحبت کنین نه اینکه توی فروم هرچی میخواهین بگین اینجا عمومی و توقع نداشته باشین بقیه جوابتون رو بدن
یکی از دوستان اومد تعداد کتیبه ها رو گذاشت یه بزرگ رو اشتباه گفت الان دیگه شمال شرق چشمان بزرگ نداره ...... (اگه بعضی از دوستان شرقی بودن به جای نقطه چین شروع میکردن مسخره کردن)
علی جان بابت چیف شدن دهکده تسلیت میگم
http://d3.dejkoob.ir/position_details.php?d=182380&c=7f
البته باز هم میان میگن که علی بازی نمیکنه (کلا توی شمال شرق دو نفر بازی میکنن که همیشه هم توی فروم هستن)
امیر این بوگاتی بنزین تموم نمیکنه
http://dejkoob.ir/ir/report...3c,10716010d9b
باتشکر از بچه ها بابت لینکهاشون که هرروز صبح ما رو شاد میکنن
ما نمیخواهیم مثل بعضی از دوستان تا چیزی میشه سریع بیاییم توی فروم و لینک بزاریم لطفا کل کل بی مورد هم نکنین
با تشکر
ویرایش توسط seyyed : 12-17-2014 در ساعت 09:15 AM
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-

نوشته اصلی توسط
BeSTRoOMeN
شما تو این بحث نبودی! پس هیچ ربطی بتو نداره
برو پست بقیه ملتو که فاتحه ج.غ میخونن رو ریپلی کن
پا تو کفش من نکن!
در ضمن ما ترسی نداریم هرچی میخوای بزاری بزار
یه جمله قشنگ از علیرضا زاکی!
فشارووووووووووو
:x
من دعوای شخصی شمارو کار ندارم اما حر بحثی که اسم جنوب غرب توش بیاد من کاملا دخالت میکنم و از بچه های جنوب غرب دفاع میکنم
تا الان خیلی پست نزاشتم اما از این به بعد هر کی بخواد توهین کنه جواب میکیره
جعفر خان شما بشین پاک بازی کن نیا رو اکانت های جنوب غرب همرشو بکوب تو در و دیوار ( شما منظورم اکانت شماست) تخریب کردن دیگران یه چیزه کل کل چیزه دیگه پس اول از همه به خودت احترام بزار تا دیگران بهت بی احترامی نکنن
بحث فشار هم الان معلومه کی بهش فشار اومده
بجای فروم بازی بشینید دژکوب بازی کنید که همرهاتون یکی یکی تو دیوار نره