صفحه 118 از 182 نخستنخست ... 1868108116117118119120128168 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط JusT FoR Se نمایش پست ها
    با سلام
    امروز تصمیم گرفتم جدا از کل کل هایی که تویه فروم هست یه گزارش تصویری و کمی فان رو در مورد
    سرور برای دوستان اماده کنم ...

خوب اول از یه سری دوستان خواهش می کنم برای سلامتی خودشون هم که شده یک لیوان اب بنوشن و
    بعد ادامه پست رو بخوانن...

امروزه یکی از خطراتی که جوامع رو تحدید می کنه فشار هست ... که هرچه فشار وارده بیشتر باشه
    خطر بیشتری جوامع رو تحدید می کنه ... گزارش ها نشون می ده این روز ها فشار رویه جوامع غربی خیلی زیاد شده ...
    من هم سعی کردم پستی بزارم که بتونه به سلامتی این نوع جوامع کمک کنه ...

فایل پیوست 727

خوب در تصویر بالا سعی کردم یه سری از دستگاه های فشار سنجو معرفی کنم که می تونه در پیشگری به جوامع
    غربی کمک کنه ... از اونجایی که همیشه پیشگیری بهتر از درمان هست هزینه خرید این دستگاه ها می تونه خیلی
    کمتر از هزینه درمان فشار باشه ...

پس از تحقیقات فراوان متوجه شدم فشار وارده بر جوامع غربی می تونه از عنوان دیگری از فشار باشه:
    فایل پیوست 728

در تصویر بالا شاهد هستیم یک نفر یا با دیوار برخورد می کنه یا به در بسته می خوره ... که این هم یک نوع
    فشار هست ... هرچه تلاش می کنه بی فایده هست و فشار زیادی رو تحمل می کنه ...
    مشاهده شده جوامع غربی تلاش بسیاری برای عبور از دیوار ها و درهای بسته دارن که عمومآ این تلاش ها
    بیشتر باعث فشار بر روی افراد می شه !!!

در نمونه سوم فشار در تمامی نقاط یکسان هست اما باز خطراتی جوامع غربی رو تحدید می کنه از جمله
    این خطرات ترکیدگی هست که عکسشو براتون می زارم:

فایل پیوست 729

همونطور که در تصویر مشاهده می کنید فشار در این تصویر فرمول های خاص خودش رو داره ...
    از جوامع غربی خواهش می کنم در مورد این تصویر توجه ویژه ای داشته باشن چون خطراتی رو به همراه داره
    که جبران ناپذیر هست ... نوعی از فشار ها هستند که گاهن باعث ترکیدن درونی یا بیرونی خود فرد می شن!

دوست عزیزمون اقای King OF Se در مورد نماد شرق LoL پتروس صحبت کردن که این هم نوعی فشار هست
    که من براتون در موردش توضیح می دم :

فایل پیوست 730

پتروس پسری بود از جوامع غربی که روزی داشت از کنار دیواری که غربی ها در
    مقابل شرق ساخته بودن رد می شود.
    این پسر ساده و فداکار دید که دیوار غرب رو اب داره سوراخ می کنه و چیزی نمانده که غرب رو اب ببره
    و شرق غربو در بربگیره ...
    همونطور که در تصویر مشاهده می کنید پترس اول انگشت یه دستش رو تویه دیوار فرو کرد که در مقابل شرق
    ایستادگی کنه و غربو نجات بده بعد از مدتی دید دیوار سوراخ های دیگه ای پیدا کرد که از همه انگشت های
    خودش چه دست و چه پا استفاده کرد اما کار از کار گذشته و سوراخ ها زیاد شدن ...
    از ان روز نماد شرق به LoL تغیر پیدا کرد که نشون بده با انگشت نمی شه جلوی فشار شرقو گرفت و تلاش پتروس گاهن موجب خنده شرقی ها می شه ...

حکایت شده یکی از غربی ها خوابی هم در مورد پتروس دیده :
    فایل پیوست 726
    نتایج نظرسنجی ها نشون می ده خود غربی ها هم در مورد پتروس گاهن موجب شکو تردید می شن !

و در اخر اینکه چقدر دوست عزیزمون King Of SE منو یاد پتروس می ندازه ! ایشون بسیار فداکار و دلسوز هستن !
    و تشکر می کنیم از ایشون که از ما تشکر کردن و مارو نوب خواندن !!! و تشکر ایشون بسار موجب دلگرمی ما می شه !

پ ن : امیر جان تا جایی که یادم میاد شما پلیر شمال شرق هم بودی ! اونا که نوب هستن !
    پ ن : امیر جان یادم میاد شما تو جنوب شرق هم بازی کردی ! ما هم که نوبیم !
    پ ن : امیر جان ما نوبیم اما شما اسم اکانتت چی می گه ! اسم اکانتت هم اخرش نوبه !
    پ ن : امیر جان یه سر بزن به عکسی از فروم اسپید گذاشتی حاج احمد برات تو فروم اسپید چه پستی گذاشت؟ ! اونم نوبه ؟؟
    پ ن : جو زدگی باعث می شه تو یه سرور فیک فشار به ادم بیاد ... بپا فشار به شما نیاد !!!
    پ ن : دهکده ای که کاتا کردی فیدر نبود ! اما چون گفتی اگه مردی دف نکن نکردم !
    پ ن : ذهنیتم در موردت داره عوض می شه !!!
    پ ن : رفاقت ها رو فدای بازی نکن احترام هارو نگه دار با احترام هم می شه بازی کردو لذت برد !!!

یا حق
    پاراگراف اول خوندم عزیزم.دیدم چیزی نمیشه توش پیدا کرد باقیشو نخوندم.مجید جان شما میشه یکم از سوابقت تو 3ایکس بگی؟اهان پلیری که همیشه تو کف لیدری بود به قول یه نفر.هیچوقت هم که چیز خاصی ندیدیم ازت.الان چه حسی داری لیدر شدی؟خخخ.یجا برو ادعا کن کسی نشناست عزیزم.اینجا به درد تو نمیخوره.برو ارش تروجان قهوه ای متالیک کردت اسپید اخر.
    اگه چیزی داری تو اسپید و سابقه داغونتو از زیر سوال بودن درمیاره بگو خوشحال میشیم بخندیم.

شب خوش

امضا:l0l

2. تشکر Ali Chiefer, keyrad تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
    پاراگراف اول خوندم عزیزم.دیدم چیزی نمیشه توش پیدا کرد باقیشو نخوندم.مجید جان شما میشه یکم از سوابقت تو 3ایکس بگی؟اهان پلیری که همیشه تو کف لیدری بود به قول یه نفر.هیچوقت هم که چیز خاصی ندیدیم ازت.الان چه حسی داری لیدر شدی؟خخخ.یجا برو ادعا کن کسی نشناست عزیزم.اینجا به درد تو نمیخوره.برو ارش تروجان قهوه ای متالیک کردت اسپید اخر.
    اگه چیزی داری تو اسپید و سابقه داغونتو از زیر سوال بودن درمیاره بگو خوشحال میشیم بخندیم.

شب خوش

مهدی جان آخرین سنگر سکوته شنیدی؟ ما خیلی وقته رفاقت کردیم تو دژکوب همین مجید که میبینی ازش بپرس ما با اون اکانت رنک 1 و تیم و اون همه دفساز و پلیر و گلد و سیلور تو اون سرور چقدر هواشو داشتیم . والله هربار فقط اومد گفت من نبودم فلان بودی فلان بودی آره مجید جان اگه شما نبودی من اون سوپر همرم صفر نمیشد !
    حالا بشین گوش کن 3سال به حرمت رفاقت سکوت کردم

همرمو دادم به خاطر دفاع از تو به خاطر اینکه اکانتت بعد از 1 ماه از بن دربیاد
    همرم رفت چون تو جمع 25 نفره به خاطر شخص تو با آرش و مهدی و رسول دعوام شد
    اکانتمو بیخیال شد به خاطر تو یادته اتحادی که زدی چقدر مدال داشت؟ اون مدالارو کی میگرفت؟ هفته های اول کی همش تو تاپ بود؟ بازیکن های اون اتحاد نصفشون به خاطر ما اومده بودن جز اینه؟
    یاد اون همه کتیبه ای که زدم بخیر . ببین من اونقدری اون این دژکوب سیر شدم که میرم کل دفاعیامو با گلد و اکانتامو میدم به دشمنم که جنوب شرق 100 کنه حالا با هر اسمی میخواد باشه !
    آره مجید جان اینجا زمین است درست لحظه مرگ انسانیت یادته این جملرو بهت گفتم؟
    من جایی هواتو داشتم که هیچکس پشتت نبود . اما شما فقط یه جا اومدی 300-400ک دفاعی به من دادی دستتم درد نکنه

درکل گذشت اون سرور اما خودت میدونی بعد بیرون اومدن من از شمال شرق
    جنوب شرق 100 کرد بعد 2 راند
    .کام رفتم لیدر جنوب شدم این علیرضا زاکی شما هم شاهده جنوب شرق 100 کرد

راند قبلی .کام بازم 100 کردیم

کلا سابقه نشون داده جز شمال شرق که لیاقت 100 کردن نداره چون همیشه یه مشت آدم خودخواه تو ساید هستن هرجا ما رفتیم 100 شده

خسته شدم انقدر توضیح دادم

KING OF SE TeaM

Amir Alone Boy

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط KiNG Of Se نمایش پست ها

مهدی جان آخرین سنگر سکوته شنیدی؟
    KING OF SE TeaM

Amir Alone Boy

سلام

ای جان ببین سرور فیک با تو چی کار کرده امیر دارم می میرم از خنده :دی

بابا حرمت بابا رفاقت چقدر سیر شدی از دژکوب ؟!! خوبه سرور فیکه امیر این هه خدتو به خاک و خون می زنی

بگو چی شده ؟؟ سکوت داری الان می کنی هرچی از دهنت در می یاد می گی ؟! داش گل از اول سرور داری

بال بال می زنی تو سرور و فروم همر زدی تو دیوار این همه دلخوری نداره پسورد بدم بیا همرا ماله تو خوبه؟!!

امیر بعد 2 راند؟؟؟؟!!! 100 کرد جنوب شرق به خاطر تو؟!!! امیر چی میزنی؟!! اتحاد به خاطر تو جمع شد؟؟!!!

والا چیزی که من می بینم دچار دوگانگی شخصیت هستی امیر جان حافظه هم که چی بگم ؟!!

کلا ما فارمیم تو شاخ خوبه؟؟!! این همه ؟!! گذاشتم یکم فک کنی چی بگم به تو آخه احساس می کنم

به جا بزرگ شدن فقط داری کوچیک می شی همین .

نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها

شب خوش

والا هرکی se بوده می دونه کی چی کرده برا مثال یادم می یاد هر سرور کف فروم گفتی ما خیلی شاخیم آخر سرور شروع به بازگو کردن

حقیقت می کردی می گفتی سرور بعد فلان فلان می کنیم یهو کل nw فروخته می شد مثلا 700 تومن غیر این بود ؟!! بعدش پاستیل اومد

باز اومدی حقایق بازگو کردی منتظر این سرور هستین البته فیک :دی

اسپید آخر هم مشکل دو نفر که آخر سرور حل می شه آیا سوال می کنم شما وکیل آرشی؟؟!! کلا حافظه غرب مشکل داره

یا علی
    در رفاقت رسم ما جان دادن است / هر قدم را صد قدم پس دادن است

saeid walkers

5. تشکر M3nTaL, negative, ChaNcho تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, negative, ChaNcho پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داداش من بیکارم تو این همه میای اینجا نقاشی می کشی
    کی اکانتت رو می چرخونه من موندم:ی

7. پسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

از تمامی دوستان فروم خواهشمندم از همین امشب بحث + جنگ + تمسخر + تحقیر همدیگرو کنار گذاشته

تا کمی بازی لذت بخش تر باشه . تعداد پست های حذف شده . توهین ها و تمسخر های توی فروم واقعا از جذابیت بازی کم کرده

یادمون نره اومدیم اینجا برای سرگرمی نه جنگ . هرچند این گیم به نوع رقابت هست

شب همه دوستان خوش

KING OF SE TeaM

Alone

9. تشکر reborn تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

دیشب همینطور که دوستان لینک گذاشتن یه نیمچه همری از ج.غ خفت شد که تبریک میگیم به حریف اما همونطور که مجتبی ماتریکس توضیح داد دلیلش فقط پلیرش بود. اما اونقد ازین کلفتر همرها هس که وقت نداریم به اینا رسیدگی کنیم راستش.

و در کل با این حرکت از لاک دفاعی در اومدین و زیر اتک و فیک غرب رها شدین فعلا و نفسی چاق کنین که موفق هم بودین.

آماااا فعلا

11. تشکر KiNG Of Se تشکر نمود
    پسندیدن KiNG Of Se پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط KiNG Of Se نمایش پست ها

از تمامی دوستان فروم خواهشمندم از همین امشب بحث + جنگ + تمسخر + تحقیر همدیگرو کنار گذاشته

تا کمی بازی لذت بخش تر باشه . تعداد پست های حذف شده . توهین ها و تمسخر های توی فروم واقعا از جذابیت بازی کم کرده

یادمون نره اومدیم اینجا برای سرگرمی نه جنگ . هرچند این گیم به نوع رقابت هست

شب همه دوستان خوش

KING OF SE TeaM

Alone

ما که یه امیر بیشتر نداریم :دی
    مجبوریم دیگه روت رو زمین نندازیم
    :دی

13. تشکر KiNG Of Se تشکر نمود
    پسندیدن KiNG Of Se پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست