-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
سلام میشه لطف کنید لینک جاسوسی رو هم بزارید؟ بعدشم نوش جونتون مقصر خود اکانت بود که دیشب گفت بیدارم و قرار بود پسورد بده که یادش رفت
علیک سلام
تو این سرور خوب یا بد وقتی گزارش رو یک طرف پاک کنه ! از روی اکانت طرف مقابل هم بلافاصله پاک میشه !
از اونجایی که ما شما رو نوب فرض نکردیم ! گزارش جاسوسی هم پاک کردیم که از روی آمار اتحادش نتونید بفهمید که ما اسکات زدیم !
مورد بعدی برادر من چه کاریه ! شما قرار دف بسازی برای شمال غرب گندمخور اضافه بوده آزاد کردیم دف بساز دف
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
علیک سلام
تو این سرور خوب یا بد وقتی گزارش رو یک طرف پاک کنه ! از روی اکانت طرف مقابل هم بلافاصله پاک میشه !
از اونجایی که ما شما رو نوب فرض نکردیم ! گزارش جاسوسی هم پاک کردیم که از روی آمار اتحادش نتونید بفهمید که ما اسکات زدیم !
مورد بعدی برادر من چه کاریه ! شما قرار دف بسازی برای شمال غرب گندمخور اضافه بوده آزاد کردیم دف بساز دف
عزیزم الان بچه گیر آوردی؟
لینک جاسوسی رو پاک کردی؟؟؟ یکم رک باش بگو امار داشتیم و تا طرف آف شد زدیمش
اتفاقا من میگم چون شما خیلی پاک بازی میکنید برای همین هم هست لینک جاسوسی نداری
کلا ما که زیاد دیدیم از شما عزیزم دیگه به ما نگو
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
عزیزم الان بچه گیر آوردی؟
لینک جاسوسی رو پاک کردی؟؟؟ یکم رک باش بگو امار داشتیم و تا طرف آف شد زدیمش
اتفاقا من میگم چون شما خیلی پاک بازی میکنید برای همین هم هست لینک جاسوسی نداری
کلا ما که زیاد دیدیم از شما عزیزم دیگه به ما نگو
اولا اصلا نیاز به توضیح دادن به شما نیست !
دوما چک کردن چراغ از قدیم الایام یه کار مصطلح و مرسومی هست !
سوما شما که تو شمال شرق اکانت دارید ! وقتی اتک میزنیم مینویسه اکانت x نیروهاش تو یک ده تو جنوب غرب مورد حمله قرار گرفتند ! یا بیای برای یک اکانت یاغی تو وسط شمال شرق دف پر کنی از حنوب غرب بیای بگی کردم چون رفیقم بوده درسته؟!!
چهارم واقعان اینجوری بود که گفتم حتی اگه نبوده باشه ابایی هم نداشتم که چراغ چک کردم
شاد باشی و پایدار
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
علیک سلام
سلام دوست عزیز
لطفا کار اشتباه خودتون رو تقصیر سرور نندازین یا بهتره بگم یه کم اطلاعاتتون رو کامل کنین بعد بیایین اینجا پست بزارین (درمورد اینکه شما چراغ طرف رو چک کردین کاری به اون ندارم)
توی این سرور وقتی گزارش رو پاک میکنی فقط اتحاد خودت نمیتونه ببینه ربطی به طرف نداره و از اکانت مقابل حذف نمیشه در صورتی که 1-اکانت مقابل خودش حذف کنه 2- شما برین روی اکانت مقابل و گزارش رو حذف کنین
خط دوم رو هم گفته شد پس نیازی به دوباره گویی نداره
اما برای خط سوم شما رو ارجاع میدم به این لینک
http://dejkoob.ir/ir/report...39,1070525938a
فکر کنم اون انگشت پطروسی که میگن رو بتونین ببینین
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن