نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 293

موضوع: سرورهای جدید با فارمیاب محدود

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    خوب منم دقیقا داخل توضیحاتم همینو گفتم سرورهای اسپید خیلیهاشون اضافیه در مورد اسپید پایین هم بیشتر شدنش خوبه ب شرطی ک بین هر سرور فاصله حداقل 2ماهی باشه
    آره
    اگه هر 20 روز یه سرور 1 و 3 و 5 ران بشه بین سرورهای هم سرعت 2 ماه فاصله میفته و اینجوری به نظر من مناسبه
    به ادمین هم قبلا پیشنهاد داده بودم که یه تاریخ مشخص واسه شروع سرورها مشخص کنه که بدونیم مثلا سرور 3 در چه تاریخ هایی شروع میشه
    زندگی جنگ است جانا بهر جنگ آماده شو

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sir Patriot نمایش پست ها
    آره
    اگه هر 20 روز یه سرور 1 و 3 و 5 ران بشه بین سرورهای هم سرعت 2 ماه فاصله میفته و اینجوری به نظر من مناسبه
    به ادمین هم قبلا پیشنهاد داده بودم که یه تاریخ مشخص واسه شروع سرورها مشخص کنه که بدونیم مثلا سرور 3 در چه تاریخ هایی شروع میشه
    20 روز ک خیلی کمه حداقل فاصله بین اسپید 1ک 1ماه و نیم بنظرم خوبه و سرورهای 3و5هم هر 6ماه یکبار اگه هر 20روز بخوان ی 3یا5ایکس ران کنند ک امار ذفیها میره بالا جذابیت اینگونه سرورها به کم ران شدنشونه مثل . ای ار قدیم هر 6ماه یکبار 3ایکس ران میشد اونم چ سروری میشد میترکوند واقعا

3. تشکر king, Im Failing تشکر نمود
    پسندیدن king, Im Failing پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    20 روز ک خیلی کمه حداقل فاصله بین اسپید 1ک 1ماه و نیم بنظرم خوبه و سرورهای 3و5هم هر 6ماه یکبار اگه هر 20روز بخوان ی 3یا5ایکس ران کنند ک امار ذفیها میره بالا جذابیت اینگونه سرورها به کم ران شدنشونه مثل . ای ار قدیم هر 6ماه یکبار 3ایکس ران میشد اونم چ سروری میشد میترکوند واقعا
    هر 20 روز یکی از اینا
    فاصله این سرور 1 با بعدی همون 2 ماه میشه.
    الانم اگه سرورهای با سرعت تخیلی حذف بشه خیلی ها به همین 3 بر میگردن ولی اونا شده مثل یه مسکن 2 روزه که طرف میره و ول میکنه میاد میبینه یه 500 دیگه ران شده.
    دیگه کسی حوصله سرور زیر 20 نداره چون بدعادت شدن.
    زندگی جنگ است جانا بهر جنگ آماده شو

5. تشکر mr.3x, SohraBR تشکر نمود
    پسندیدن mr.3x, SohraBR پسندید