-

نوشته اصلی توسط
mr.3x
خوب منم دقیقا داخل توضیحاتم همینو گفتم سرورهای اسپید خیلیهاشون اضافیه در مورد اسپید پایین هم بیشتر شدنش خوبه ب شرطی ک بین هر سرور فاصله حداقل 2ماهی باشه
آره
اگه هر 20 روز یه سرور 1 و 3 و 5 ران بشه بین سرورهای هم سرعت 2 ماه فاصله میفته و اینجوری به نظر من مناسبه
به ادمین هم قبلا پیشنهاد داده بودم که یه تاریخ مشخص واسه شروع سرورها مشخص کنه که بدونیم مثلا سرور 3 در چه تاریخ هایی شروع میشه
زندگی جنگ است جانا بهر جنگ آماده شو
-

نوشته اصلی توسط
Sir Patriot
آره
اگه هر 20 روز یه سرور 1 و 3 و 5 ران بشه بین سرورهای هم سرعت 2 ماه فاصله میفته و اینجوری به نظر من مناسبه
به ادمین هم قبلا پیشنهاد داده بودم که یه تاریخ مشخص واسه شروع سرورها مشخص کنه که بدونیم مثلا سرور 3 در چه تاریخ هایی شروع میشه
20 روز ک خیلی کمه حداقل فاصله بین اسپید 1ک 1ماه و نیم بنظرم خوبه و سرورهای 3و5هم هر 6ماه یکبار اگه هر 20روز بخوان ی 3یا5ایکس ران کنند ک امار ذفیها میره بالا جذابیت اینگونه سرورها به کم ران شدنشونه مثل . ای ار قدیم هر 6ماه یکبار 3ایکس ران میشد اونم چ سروری میشد میترکوند واقعا
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr.3x
20 روز ک خیلی کمه حداقل فاصله بین اسپید 1ک 1ماه و نیم بنظرم خوبه و سرورهای 3و5هم هر 6ماه یکبار اگه هر 20روز بخوان ی 3یا5ایکس ران کنند ک امار ذفیها میره بالا جذابیت اینگونه سرورها به کم ران شدنشونه مثل . ای ار قدیم هر 6ماه یکبار 3ایکس ران میشد اونم چ سروری میشد میترکوند واقعا
هر 20 روز یکی از اینا
فاصله این سرور 1 با بعدی همون 2 ماه میشه.
الانم اگه سرورهای با سرعت تخیلی حذف بشه خیلی ها به همین 3 بر میگردن ولی اونا شده مثل یه مسکن 2 روزه که طرف میره و ول میکنه میاد میبینه یه 500 دیگه ران شده.
دیگه کسی حوصله سرور زیر 20 نداره چون بدعادت شدن.
زندگی جنگ است جانا بهر جنگ آماده شو
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن