[QUOTE=SS Panzer;10874]و اینک پلنر بزرگ تقدیم میکند

البته من مطمئنم این اتک به صورت خود جوش لانچ شده!

پ.ن: صبوری کنید دوستان غربی بالاخره یه روز موفق میشه جان! :دی

ارادتمند
nimay
[/QUOTE]
دیوار شمال شرق تو را میخواند فصل 75 قسمت 1376

نیما جان شماره قسمت سریال و فصل رو هم بذار ملت گمراه نشن !
بچه های متای west &wall nd
دیگه کم کم به آخر سرور داریم نزدیک میشیم اگه گفتین وقت چیه ؟ نه نه وقت خداحافظی نیست ! هنوز یه قسمت شیرین دیگه مونده وقت اینه که تعیین کنید کدوم ساید از متای شرق 100 کنه ! نتیجه رو هم تو فروم بذارید ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط KiNG Of Se نمایش پست ها

دوستان عزیز در متای غرب
به دوستات تو متای شرق سلام نمیکنی امیر عزیز تر از جانم

با تشکر از صبوری شما دوستان و ریپلای نکردن پست های یک سری کودک
من هم از طرف متای شرق ناامید نشدن شما رو و اینکه علی الرغم اینکه شانس پیروزی ندارید و صرفا برای جذاب تر شدن بازی موندید رو ستایش میکنم و جای تشکر داره

دوستان تمامی اتکهای لانچ شده به صورت خود جوش بوده و ما هیچ مسئولیتی در قبال آنها نخواهیم داشت
زیاد فرق نمیکنه ! خودجوش ! یا نجوشیده ! یا هدفمند در هرصورت همراتون باز هم دیوار رو بغل میکردند ،بغل میکنند ، بغل خواهند کرد

از شما دوستان شرقی تازه کار و کم سن و سال تقاضا میشه با خوردن یک لیوان آب سرد خونسردی خود را حفظ کرده و صدم ثانیه ای در ریپورت لینکها درنگ کنید.
صدم ثانیه ای نمیشه درنگ کرد امیر عزیزتر از جانم اینقدر تعداد تو دیوار رفتنون میره بالا لینک بخوایم بذاریم فروم سرور هنگ میکنه به مرور لینک ها رو میذاریم که شما هم از لحاظ روحی آسیب نبینید

با تشکر از شما نوب های شرق
ما نوب - ما صفر- ما غیر قلمبه ! - ما هیچ و تو هرچه خوبان همه دارند تو یک جا داری
و

با تشکر از دژکوب های متای غرب

نماد متای شرق l0l پترس

KING OF SE TeaM

Amir Alone Boy

امیر جان خودت هم میدونی خاطرت چقدر برام عزیزه و دوست دارم
یعنی شبی یه پلن تو دیواری ازت نبینم خواب به چشمم نمیاد !
میخوای یه فیدر توش اصطبل سربازخونه کوچیک و بزرگ بسازم بیای صفر کنی بگی نان کپ پارتیزان رو زدم ؟ یه حفظ آبرویی جلوی بکستون بکنی ! ضایعست آخه با سه ایکس فقط بری تو دیوار !