-

نوشته اصلی توسط
partizan
دیوار شمال شرق تو را می خواند
امیر عزیزتر از جانم خوبی سلامتی
یه پیشنهاد دارم شما یه دو هفته چکمه بزرگ بگیر با سرعت 1.5 ایکس
بعد دو هفته چکمه کوچیک بگیر با سرعت 2 ایکس
بعد از بوگاتی استفاده کن این ماشین دور موتورش بالاست نیروهات اینجوری میرن تو دیوار بعد 4 روز مجبور میشی فقط پیاده گول باهاش جابجا کنی !
مورد بعدی عزیز دلم چه فکری کردی ! رو اکانت دیپلمات ساید ما میای؟! شما اول از فارمهای یه دهکده ای که تو اتحادهای ما نیستن شروع کن آمادگیش رو پیدا کنی بعد به مرور بیا رو اکانت لیدرهای شمال شرق حالا نیما گزارش رو کامل نذاشت اصل گزارش این بود نیروهات رسیدن پشت دیوار اکانت هیروز فقط 110 کیلو شمشیرت از ترس سکته زدن ! فقط 40 کیلوش اتک زدن
- - - Updated - - -
هر گل به چمن بیشتر میدهد صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد دونقطه هق هق !
فقط نیما جان اسراف نکن ! تا آخر سرور حدودا 2 ماه مونده ! روزی یه همر اینجوری بخوای بپرونی بعد 3 هفته باید خودمون با خودمون بازی کنیم
از این به بعد مثل بنزین که سهمیه بندی هست ! تارگت هم سهمیه بندی میشه بقیه اش رو باید آزاد بخری گلدش رو هم رو اکانت پارتیزان واریز کنی
پ.ن. همین کارا رو میکنی ملت دیگه فروم نمیان طرف با ذوق اومده لینک کپ یه اکانتی که همرش حفت شده بود رو گذاشته ! لینک صفر بیگ همرشون رو میذاری نکن پدر من فروم رو از جذابیت میندازی×
اون بیگ همرهایی که روی تاپ لیدرتون لانچ شد و روی هم 300کیلو گندم خور داشت امیر نزد و من زدم.مثل شما هم امار چراغ ندارم تو اتحاد.الان با این دفاع شدیدا ش غ فلج شد و همر دیگه نداره.افرین.میدونی مشکل کجاست؟یکم خوب بهم امار نمیدید.مثلا کپ حاج رضا 30کیلو tk بود با 70 کیلو تبرزن گفتید 250 کیلو ...خب اگه دقت میکردی میدیدی همون روز خورده بود به اکانت fox.یا امار درباره تاپ لیدرتون.البته تاپ قبلی بهتر بود ما بیشتر دوسش داشتیم.
جهت اطلاع:تاپ لیدرتون با 2تا تاپ لیدر دیگه تو همین ش ش تو یه شب چیف شدن تو ای ار اصلی.یکم تحقیق کن برات خوبه.
از اونجا که مدیر فروم حوصلش سر میره میاد پست مارو پاک میکنه از این به بعد فقط لینک میذاریم نه چیز دیگه.
شب خوش.
ایشالا یه روز معنی شب خوش میفهمید.
اینم اثر انگشت l0l
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن