-

نوشته اصلی توسط
SS Panzer
تیم پلنری قلمبه تقدیم میکند: 
همینجا از پلنر بزرگوار سوال میکنم:
بزرگوار فازتون چی بود که همرتون رو بدون سواره زدید؟ آیا این گونه خود را آماده کردید تا با انجام خفت های نافرجام مجدداً همرتون بالانس شه؟
بزرگوار چرا موج دوم (back) با 3 ثانیه اختلاف خورد؟ و تروپ کمی به کار رفته بود؟
بزرگوار دلیل اینکه تروپ موج سوم این همه بود چیه؟! اونم تو اتکی که با موج دوم سیم خورده بود؟
ارداتمند
nimay
دیوار شمال شرق تو را می خواند
امیر عزیزتر از جانم خوبی سلامتی
یه پیشنهاد دارم شما یه دو هفته چکمه بزرگ بگیر با سرعت 1.5 ایکس
بعد دو هفته چکمه کوچیک بگیر با سرعت 2 ایکس
بعد از بوگاتی استفاده کن این ماشین دور موتورش بالاست نیروهات اینجوری میرن تو دیوار بعد 4 روز مجبور میشی فقط پیاده گول باهاش جابجا کنی !
مورد بعدی عزیز دلم چه فکری کردی ! رو اکانت دیپلمات ساید ما میای؟! شما اول از فارمهای یه دهکده ای که تو اتحادهای ما نیستن شروع کن آمادگیش رو پیدا کنی بعد به مرور بیا رو اکانت لیدرهای شمال شرق حالا نیما گزارش رو کامل نذاشت اصل گزارش این بود نیروهات رسیدن پشت دیوار اکانت هیروز فقط 110 کیلو شمشیرت از ترس سکته زدن ! فقط 40 کیلوش اتک زدن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SS Panzer
یکی دیگه از بیگ همرهای سرور صفر شد! این بار با لینک (تقریبا) سبز!!!
به نظر میاد این روش همر گیری از غرب از روش دیوار کردنشون کم درد سرتره! تبریک به بچه های شرق! 
همر رحمت الله حدود 450 ک تبر و 150ک شوالیه بود! که ناکام از دنیا رفت :هق هق
پ.ن: بابت همر are u sure به غرب تبریک میگم. اگر آمار موثقی از سایز همر دارید بگید! (فکر میکنم یه بار هم به مقدار از همرش خفت شده بود، کلا خوب میخوابه پلیرش :دی
پ.ن: لطفا لینک اتک اول مهاجم رو تو فروم بیارید! چون در هر صورت با کمی تاخیر همه متوجه تروپ لانچ شده میشن! با تچکر
پ.ننوشت: از عمو مانی مچکریم که از بیدارمون کرد و خبر صفر شدن رو داد! فک کنم تو حملات اتحاد میخواست فارمای منو بدزده که لینکا رو دید :دی
ارادتمند
nimay
هر گل به چمن بیشتر میدهد صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد دونقطه هق هق !
فقط نیما جان اسراف نکن ! تا آخر سرور حدودا 2 ماه مونده ! روزی یه همر اینجوری بخوای بپرونی بعد 3 هفته باید خودمون با خودمون بازی کنیم
از این به بعد مثل بنزین که سهمیه بندی هست ! تارگت هم سهمیه بندی میشه بقیه اش رو باید آزاد بخری گلدش رو هم رو اکانت پارتیزان واریز کنی
پ.ن. همین کارا رو میکنی ملت دیگه فروم نمیان طرف با ذوق اومده لینک کپ یه اکانتی که همرش حفت شده بود رو گذاشته ! لینک صفر بیگ همرشون رو میذاری نکن پدر من فروم رو از جذابیت میندازی×
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن