سلام آقا رضای گل
سلام
با اجازه شروع کنیم:
نژاد مورد علاقه :
چرا ؟
نژادی که حرفه ای هستی :
کلا گول رو خیلی دوست دارم به خاطر رعدش و بیشتر مواقع گول بازی کردم اما توتن هم به خاطر پیشرفت و بالا اومدن سریعش دوست دارم
اولین سرورت:
یه خاطره از اون :
3.6بود با دیال آپ روزی یه بار میومدم رو اکانت ،گول بودم یادمه کل نیروهام فکر کنم 700-800 تا سرباز پیاده بود و چند تایی هم رعد و کاتا ، هیچکس کاریم نداشت یه روز جو گرفت یکی از دور و اطرافیام رو یک موج فقط با کاتا زدم ، اگر یادم باشه انبارش بود یه چند لولی اومد پائین ، کلی حال کردم که ایول زدم ترکوندمش ، فرداش اومدم دوباره بزنمش دیدم با خاک یکسانم کردن![]()
بهترن سرورت :
فکر کنم سرور 12 دژکوب قدیم بود که آخرش خورد به تعطیلی اون سرورها
یه خاطره از اون :
قبل از کتیبه ها اکانت رنک یک غارت رو که همر فوق العاده سنگینی داشت با دو تا دیگه از بچه ها زدیم نان کپش رو پروندیم خیلی اکانت خوبی بود اما وقتی زدیمش دیگه ادامه نداد میشه گفت با همون اتک سرور رو بردیم و در نهایت هم واندر رو ساید ما 100 کرد
نامردی کردی تا حالا تو دژکوب ؟ توضیح بده.
نامردی کردن بهت ؟ توضیح بده.
به اکانت خودم نه اما در کل متاسفانه نامردی خیلی زیاده باعث شده به کسایی که نمیشناسم و قبلا بازی نکردم باهاشون حتی پلیرهای سایدم اعتماد نکنم که خیلی بده این وضعیت ، اما در مورد نامردی کردن خودم یادم نمیاد نامردی کرده باشم ممکنه یکی دوبار کثیف بازی کرده باشم اما عکس العمل به بازی کثیف ساید رقیب بوده مثلا یه بار از یه ساید دیگه اومدن تو ساید ما اکانت خریدن و باهاش اذیت کردن ما رو منم رفتم یه اکانت از ساید خودشون رو با 2-3 تا کتیبه گرفتم و سایدشون رو ریختم به هم ، ولی تا به حال نشده مثلا رمز کسیو بدست آورده باشم و سوء استفاده کرده باشم ازش یا از این مدل نامردیا
(الان میخوای منو خفه کنی همش میگم توضیح بده ؟!:دی)
بدم نمیاد![]()
تا حالا چه قدر برای دژکوب هزینه کردی؟ چه هزینه هایی ؟!
خیلی زیاد از مالی بگیر تا وقت و انرژی و ...
مالیش که حسبش از دستم در رفته چون کلا آدم ولخرجی هستم اما از نظر وقت ، از زمانی که ازدواج کردم وقتی که میزارم کمتر شده
باگ تا حالا زدی ؟ چه باگی ؟؟
باگ خیلی جدی نه نزدم اگر هم دیدم یا استفاده کردم گزارش هم دادم
تیم داشتی ؟!
با کیا بودی ؟؟
آره تیم هم داشتم اما ترجیح میدم نگم ، میرین آمار در میارین هویتم لو میره
اخرین سروری که بازی کردی ؟
در حال بازی هستم الانم و به همین دلیل بالا نمیگم کجا
تا حالا شده مولتی هانتر باشی ؟؟
اگه بوده هنگام اون رفتی تو سرور بازی کنی ؟؟
اگه آره توضیح بده !
نه نبودم
سوالام چجور بود ؟؟
خوب بود
فعلا با اجازه همینارو جواب بده تا بعدیا بیاد به ذهنم !:دی
ممنون از سوالاتتون