نقل قول نوشته اصلی توسط ali whisky نمایش پست ها
سلام

مجتبی تو این سرور هم جنوب غرب و شمال غرب متا هستند ؟ عجب !! امون از دست این علی اجاقی ناقلا و پیمان بلک وار lol

علی ویسکی
داش علی ... کجایی پس مرد بزرگ ... ما دوست داریم چه اینجا باشی چه نباشی ...

نقل قول نوشته اصلی توسط ss panzer نمایش پست ها

و در اینجا سلطان دوباره برای آرامش خاطر یه فیدر دیگه رو کراپ لاک میکنه! اینبار با حرص بیشتر و این داستان همچنان ادامه دارد
گل پسر عزیز من کلا به زور روزی نیم ساعت هم on میشم که بخواهم کسی رو چیف کنم یا نکنم ... شما هم یه لطف کوچیک بکن و در حد و اندازهای خودت پست بگذار ...

نقل قول نوشته اصلی توسط şђōψğύŋ نمایش پست ها
سلام به همه
بچه ها یک خواهش دوستانه دارم. هر کاری میخوایین بکنین و همه جور کل کل بکنین فقط حرمت پیشکسوت ها رو نگه دارین اونا احتیاجی به احترام من و شما ندارن اما جلو بقیه قدیما همبازیهای سابقشون امکان داره معذب بشن. اقایونی که ادعای قدیمی بودن دارین چه خودی چه حریف ! بعضیا در جمعمون هستن که من بشخصه داشتم اسم فامیل بازی میکردم اونا داشتن دژکوب میزدن و خلاصه درسته حالا ورژن بازی عوض شده و خیلی تغییر داره و دیگه سن و سالی از قدیما گذشته و وقت کمتری میتونن بذارن و یا هر چی اما خووو اینجو برخورد باعث میشه اکثر قدیما دیگه خودشون وارد بحث و تایپیک نکنن و پستی نذارن و کنار بکشن.

میبخشین دخالت کردم
جانا سخن از حرف دل ما گفتی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیز ... شرق و غرب .. شمال و جنوب

والا سابقه ی دژکوبی من و ۴ تا قدیمی این بازی برمیگرد به سرور تست .ir .. اون موقعی که حتی دژکوب مولتی هانتر نداشت ،،، بزرگواری کنید و احترام ۴ تا بزرگتر و قدیمی تر از خودتون رو حفظ کنید .. که ماها هم دلمون بیاد تو فروم و کل کل های خوب و باحالش شرکت کنیم ...

کل کل بازی و ۴ تا لینک گذاشتن و کوری خوندن فروم قشنگ هست ... اما نه به قیمت اینکه ۴ تا دوست و هم بازیهای خودمون رو برنجونیم