1. خوب سرور هم برای ما ب اخرش رسیده اکانت ما قرار بود دیروز حذف بشه اما دیروز دوستای خوبم ناصر و امیر گفتن بمون ب خاطرشون موندم اما خدای دیگه حال نمیداد دیشب بعد حذف علی اشرفی گذاشتم رو حذف 8 ساعت دیگه قرار بود حذف بشه نیمای عزیز امد برداشت برای یه سری داستان ها ک دیگه اختیارشو داره برای خودشه

تا اونحای ک تونستم بی درد سر برای شمال شرق بازی کردم جا داره از تک تک بچه های شمال شرق ک منو تحمل کردن تشکر کنم مانی علی اشرفی علی داوری پیام
    دوستای خوبی پیدا کردم بهشاد علی اشرفی نیما علی زاکی امیر (خروس همسایه ) علی یزدی (اکانت یزد)

خیلی خوشحالم ک دوباره در کنار دوستای قدیمی بودم علی داوری میثم گل گلاب علی مولچه بکس جنوب غرب علی چیفر سیامک دخانیات ممد اکسه مجتبی و دیگر دوستان امیر قلمبه مجید وارکر پیمان بلک وار ناصر ولف مهدی مولچه و...

دوستان دژکوب بهانه ای بود برای دور هم بودن دژکوب جدی نگیرید (تنها سروری ک بچه های شمال شرق ویلون این روم اون رروم بودن همین بود ب همین خاظرم شمال شرق خیلی خذقی داشتت)

هرجی بود تموم شد جا داره از چند نفرم معذرت خواهی کنم یکیش رضا پیچ پیچی بود ک یه پست بد در موردش گذاشتم اقا رضا بزرگ ما هستن ب همون بزرگ واری خودتونم ببخشید عصبی بودم ب خاطر اینکه شمال شرق پلیر های خوبی رو از داست داده بود

همتونو دوس دارم خیلی زیاد دژکوب دیگه برای من ب اخر خودش رسیده (علی داوری شمارت رو گوشی من بیوفته میکشمت دوباره منو معتاد کردی)

در مورد کتیبه هم امیر جان نیازی ب توضیح نیس هرکی میخواد هر فکری بکنه بزار بگه مشکل خودشه مشتی نه ما

خیلی مخلصیم

ابوذر یک کیلو (من چتم تو چنه)