کدوم احسانی؟
- - - Updated - - -
محمد عزیز و دوست خوبم احسان، از هردوی شما عزیزان خواهش میکنم این بحث ها رو ادامه ندین و فضا رو آروم نگهدارین، بقیه نیان از آب گل آلود ماهی گیری کنن و جو رو متشنج کنن.
- - - Updated - - -
سعید جان قبلا افتخار بازی تو یه سرور رو با هم نداشتیم تا سرور C1 که یه مدتی در خدمت شما و دوستان دیگه بودیم. اون سرور ما با اکانت d.k forever اومدیم بازی کردیم و از اولشم نه من و نه آرش هیچ کدوم نمیخواستیم بمونیم تا آخرش. فقط اومدیم و یه مقدار بازی کردیم به یاد قدیم بعدشم حذف کردیم، حذفمون هم از قبل برنامه ریزی شده بود و هیچ ربطی به سرور و اتفاقاتش نداشت. اون سرور جدا از تنش هایی که ناخواسته بوجود اومد و ما اصلا تمایلی به تنش نداشتیم، تبدیل به یه خاطره و پروندش بسته شد. اکانت هم خیلی وقت بود دست بچه ها بود بعد از رفتن ما و فقط داشتن اجناس اکانت رو تو بازار میفروختن.
ولی چیزی که تو ذهنم هست لیداری جنوب شرق خیلی خوب کار کردن، از ساید جنوب غرب که ساید ما بود بهتر بازی کردین به واقع و من اصلا باکی ندارم که بگم کارتون خوب بود. نسبت به سطح سرور زحمت زیادی کشیده بودین و بالطبع نتیجه خوبی هم گرفته بودین و این چیزی بود که من آخرین باری که سرور C1 رو بررسی کردم بهش رسیدم.
تو این سرور هم امیدوارم مثل اون سرور وقت بزارین و تلاش کنید. چون این سرور من برنامه ام موندن هست و تا end game هستم و تمام تلاشم بر این خواهد بود که به عنوان سربازی از جنوب غرب سایدم رو در رسیدن به پیروزی یاری کنم![]()