نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
با سلام و عرض ادب
1- یه نگاهی به ریست شدن تاپ تن بکنید !
2- وقتی ساعت سه صبح یک اکانت میره تو تاپ هجوم من حداقل چک میکنم ببینم چیزی زده یا خیر !
3-وقتی میبینی اکانت کتیبه زده ! یعنی قهرمانش تو راهه هنوز تو راه برگشت ! آیتم قهرمانش هم نقشه نیود پس با همون فاصله مسیر رفت برمیگشت !
4- تایم تک اسکات با دهی که من ازش کتیبه زدم و لانچ با کاتا از دهی که من کتیبه زدم رو چک کنید ! مشخص میشه ! اگه قرار بود با بازی کثیف کتیبه بزنم با تک هیرو میزدم ! نه بعد از 6 ساعت حدودا اختلاف !
5- اکانت بیرون از اتحادهای جنوب غرب بود ما از طرف شمال شرق عهدو پیمانی نشکستیم !
6- اکانت نکبت هم که الحمدالله با پست امیر عزیز و اعلام مشکلاتش مشخص شد از طرف شمال شرق نبوده
7- ماتریکس عزیز من همچنان منتظر برگشت کتیبه احمق هستم کتیبه ای که از اتحادهای رسمی جنوب عرب روی اتحادهای رسمی شمال شرق لانچ شده و شما خودت رو متعهد به برگردوندنش به شمال شرق دونستی ولی تا الان انجام نشده !
8- خیلی هم فکر کردم با وجود اینکه هیچ امر غیر طبیعی در زدن کتیبه وجود نداشت ! کتیبه صرفا به اکانت نکبت برگشت داده میشه ! که نه حانی آمده باشه نه خانی رفته باشه !!!
9- اینهمه هر شب تایم گذاشتیم همچین فرصت طلایی بدست بیاریم که اون هم اینجوری شد !!
1- آرتمیس عزیز این گردوها از گلوی ما پایین نمیره نوش جان شما
شاد باشید و پایدار
با احترام مانی
اون مرد که وقتی حرف میزنه میاد ثابتش میکنه!
حرف پشت سر ما زیاد ولی یه مرد میخوام بیاد این رو ثابت کنه ببینم چیکار کردیم.
حرف مرد از دهنش در میاد!
پ.ن:هرکسی چیزی داره بگه شاید ما خودمون خبر نداشته باشیم یا حق با شماست و ما قبول می کنیم یا حق با ماست و دیگه دست از تهمت زدن بر میدارین!
پ.ن:معصوم نیستیم ولی این سرور هیچ حرکتی نزدیم پس نمیشه با این تهمت ها کنار اومد!!
پ.ن:بعد از 9میشه 10