نوشته اصلی توسط
partizan
با سلام و عرض ادب
1- یه نگاهی به ریست شدن تاپ تن بکنید !
2- وقتی ساعت سه صبح یک اکانت میره تو تاپ هجوم من حداقل چک میکنم ببینم چیزی زده یا خیر !
3-وقتی میبینی اکانت کتیبه زده ! یعنی قهرمانش تو راهه هنوز تو راه برگشت ! آیتم قهرمانش هم نقشه نیود پس با همون فاصله مسیر رفت برمیگشت !
4- تایم تک اسکات با دهی که من ازش کتیبه زدم و لانچ با کاتا از دهی که من کتیبه زدم رو چک کنید ! مشخص میشه ! اگه قرار بود با بازی کثیف کتیبه بزنم با تک هیرو میزدم ! نه بعد از 6 ساعت حدودا اختلاف !
5- اکانت بیرون از اتحادهای جنوب غرب بود ما از طرف شمال شرق عهدو پیمانی نشکستیم !
6- اکانت نکبت هم که الحمدالله با پست امیر عزیز و اعلام مشکلاتش مشخص شد از طرف شمال شرق نبوده
7- ماتریکس عزیز من همچنان منتظر برگشت کتیبه احمق هستم کتیبه ای که از اتحادهای رسمی جنوب عرب روی اتحادهای رسمی شمال شرق لانچ شده و شما خودت رو متعهد به برگردوندنش به شمال شرق دونستی ولی تا الان انجام نشده !
8- خیلی هم فکر کردم با وجود اینکه هیچ امر غیر طبیعی در زدن کتیبه وجود نداشت ! کتیبه صرفا به اکانت نکبت برگشت داده میشه ! که نه حانی آمده باشه نه خانی رفته باشه !!!
9- اینهمه هر شب تایم گذاشتیم همچین فرصت طلایی بدست بیاریم که اون هم اینجوری شد !!
1- آرتمیس عزیز این گردوها از گلوی ما پایین نمیره نوش جان شما
شاد باشید و پایدار
با احترام مانی