نقل قول نوشته اصلی توسط saeed نمایش پست ها
دفاع از وسط ساید خیلی راحت تر از مرکذ نقشه هست
حد اقل 10 ساعت تو سرور عادی حمله بیشتر طول میکشه که میشه محاجم رو سرویس کرد تو این مدت
سلام

معذرت میخوام ولی تو سرورای .کام فیک پلن ها طوری طراحی میشن که تو 98%موارد نمیشه ریل اتک رو تشخیص داد...همرهای واندر زناشون از یه جاهایی درمیان که تو فکر آدم نمیگنجه...تو بعضی از سرورهای آی آر هم تقریبا همین شکلی بود یکم ماکت گونه تر...مثلا اون اواخر دیگه خیلی حساس شده بود تو سرور تی سی 2 روی واندر 3دات 12کی فیک بود که باعث میشد اصلا اردوگاه لود نشه...
لوپ کلام با سرورهایی که ماها الان مشغولش هستیم خیلی متفاوته...چه برسه به اینکه بیان و بخوان مهاجم رو اذیت بکنن:ایکس

نقل قول نوشته اصلی توسط اخترشاه نمایش پست ها
یک بحث دیگه اصلا ! نمیدونم یه مقاله از شما خوندم یا جناب باریش_ن ، که درمورد نقشه دژکوب بود . اینکه نقشه دژکوب مثل یک تیوب هست . حالا اگر ما فرض بگیریم که همینطور باشه ، در اونصورت تا قبل از این تغییرات ، واندرها در یک نقطه متمرکز بودن . ولی با تغییرات جدیدی که دات کام اعمال کرده ، میخواد یک حلقه از قدرت برای ناتار تشکیل بده :

ww.jpg

موافق نیستید ؟
اگر به این نحوی که من متوجه شدم اصلاحات صورت بگیره نمیشه اسم اصلاحات رو روش گذاشت...میشه گفت دقیقا دنده عقبه

شخصا فکر میکنم این عقب گرد به دلیله سلطه ی کامل تاکتیک پلیرهای روسیه به سرورهای .کام به دلیله طرز چینش واندرها داره صورت میگیره.

اینجوری حداقل روسها بازی رو تو میدگیم نمیبرن )