-
دوستان من تا الان نمیخواستم پستی راجع به مشکلات ساید های دیگه بزارم ... الانم یک انتقاد دارم از یه سری پلیر ...
دوست عزیز اینکه تو تیم فوتبال بازی کنی .. بارسلونا هم باشی بعضی وقت ها میبازی ... که مربوط به شرایط هست ... منظورم اینه که یه تیم به اون بزرگی یا میبره یا میبازه ... چون داره بازی میکنه ... تا هر موقعی هم که تیمی به اون بزرگی به ضعیف ترین تیم ها هم ببازه چیزی ازش کم نمیشه و همه چی مربوط به شرایطش هست ... ولی اصول بازی رو رعایت کرده ... به اونایی که تو تیم بارسلون بازی میکنن حتی بعد باختم میگن بهترین بازی کن های دنیا و اسم بازیکن روشونه ... اما شما تا حالا دیدین یکی از بازیکنا وسط زمین قهر کنه بره ؟؟ یا مثلا وسط فصل قهر کنه بره ؟
) دیگه به اون بازیکن نمیگن ... میگن کسی که هیچ ارزشی نداره برای اون بازی به عنوان فوتبال ... اینم یه مثال نوعی بود دوستان عزیز ... اونجا بازیه و اینجا هم بازیه ... بازی دو اصل داره برد و باخت ...
اصل قهر و بچه بازی جزوش نیست ...
هر سروری که رفتم جز یکی 2 تا که تو زندگی واقعیم برام مشکل شدیدی پیش اومد همرو بودم ... توی دژکوب ای ار و . کام هم به اندازه ی یه پلیر معمولی تجربه دارم ... اما پلیری که رو اصول برد و باخت بازی کرده ... نه قهر کردن ... نه یه سرور بیام همه چی بر وفق مرادم باشه یکی تو سایدم باشه 36 میلیون دف بکشه با 5 6 میلیون خرج کردن بمونم و سروری که ازین ادما توش نیستن بزارم حذف کنم برم ... به این نمیگن پلیر ... به این نمیگن بازیکن ... حالا هی همتون بیاین کل کل کنید بگید اینو زدیم اونو زدیم اونقد تجربه داریم فلان و بیسار ... !
من این سرور به حرف و دعوت دوستانه ی یه سری از دوستان به عنوان کل کل سالم و رقابت جذاب اومدم که همشون رفتن ...
پس دو مورد هست اینجا ...
امیدوارم دیگه هیچ سروری نبینمتون ... چون اصلا دوست ندارم با بازیکنای این مدلی همبازی شدن رو ...
دوم اینکه امیدوارم اصول بازی رو کمی یاد بگیرید کسی که اصول بازی کردن رو بلده اسمش بازیکن هست ... تو هر بازیی ...
نه کسی که کم میاره جلوی اصول بازی ...
با این شرایط من هم برای سرور به اندازه ی خودش وقت و هزینه میکنم شاید دیگه رو اکانت mr-axe هم نرفتم و خیلی فان بازی کردم ... اونم به خاطر حضور دوستانم تو ساید nw و sw هست ...
سهیل mr-president
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن