-

نوشته اصلی توسط
Vikings
درود
من شخصا یکم تعجب کردم انتظار دفاع بیشتر داشتم چون تو جاسوسی هایی که زدم دف شناور هم تو ساید ج.غ زیاد بود شاید هم جای دیگه ارسال شدن ولی خب به نفع ما شد؛
همر اول با 10ک رم زدیم چون فکر کردیم دیواره گفتیم پس رم ها خالی بمونه تو ده که چی بشه از گندم منفی میمیره! بعد ممکن هم بود طرف چنج کپ کنه و سنگ تراشی هم بیست کنه یا مثلا معماری یونیک رو بیاره و این حرکتا دیوارش با 2ک رم تخریب نشه تصمیم گرفتیم با همه رم بزنیم؛
حالا چرا اصلا همری که 10ک رم داره رو زدیم اون دیگه بر میگرده به یک سری سیاست های داخل ساید و برنامه متای ما و نیازی نیست برای کسی توضیح بدیم فقط بدونید صلاح دیدیم این همر استفاده بشه و استفاده کردیم،
در مورد تغییر پایتخت ما زیر نظر داشتیم دهو دیدیم جمعیتش کم و زیاد میشه گفتیم احتمالا چنج کپ میکنه ولی خب از جایی که فکر این چیزا رو قبل پلن میکنم اگر چنج میشد هم احتمال زیاد صفر میشد چون همونطوری که از تاپ دفاع مشخصه SaCKeR که دهو چیف کرده 12ک گندمخور دیوار کرده که این همون کاتا ها و اینسرت شکن بعد اون همر بود؛ حدود 10 تا موج 200 تایی کاتا اومد رو خودمون ! البته مهم نیست با جنگ آموز سریع ریکاوری میشه
ولی خب منظورم این بود ده صفر میشد و اونجوری فقط کراپ های کپ هم ضرر میکردی؛ حکمتی درش بوده که پسورد اشتباه میزدی
ولی یه مورد منو بیشتر نا امید کرد این بود که یعنی جنوب غرب جز اکانت مدافع پلن بقیه ها جمع شدین یه بچه سال رو از بیرون سرور برداشتین آوردین از طرف شما بیاد دفاع کنه !؟ عارف ، عرفان از شما ها انتظار نداشتم! والا اگر ما دیوار میشدیم خودمون می اومدیم مردونه بهتون تبریک میگفتیم بابت دفاع نه اینکه یکی بیاریم از طرف ما فروم رو به گند بکشه که بخواد جو رو عوض کنه !! این کارتون مورد پسند نیست !! :|
پ.ن ؛اگر تاپ بیگ همر نمیرفت احتمالا تارگت جای دیگه بود ...
سلام آقا میلاد خودمون آنالیزور پلنر و خلاصه این کاره بازی 
آفرین بر تو که همه چیز رو به هم ربط میدی ( به خودمون ربط داره و برید در خونه خودتون
)
از من که توقع نداری بگم پلنت خوب نبود
( چون اونوخ باید بگم کجاش خوب نبود )
ولی از شوخی گذشته ما دف سازا هم دل داریم اگه شما حمله نکنی که ما برای چی دف بسازیم 
پ ن : کار همه عالی بود هم مدافع هم مهاجم امیدوارم همه از مجتبی یاد بگیرن که روحیه خوبی داره و خودش اومد عکس اتک هارو گذاشت ولی همه نمیتونن از تو یاد بگیرن میلاد مگه این که برامون کلاس خصوصی بزاری
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن