-

نوشته اصلی توسط
arash :d
[size=3]به به عشق منو ببین :دی حاجی خدا ما رو زده ، کیو بزنیم دیگه

آب و هوا خوبه !؟ شنیدم سرد شده سمتت :دی تاپ چجوری شده !؟ یکی 2باره مولتیاشو کشیده بالا دیگه :دی بقیه چیزاش خیلی عجیب نیس الا این دوستان دشمن محیط زیستمون :دی البته میخوام نوک پیکان رو بگیرم به سمت یکی از هم سایدیات در مورد تاپ عشقم :دی واقعیت اینه من هم بیابون بازی کردم ، هم تو خاکستری ، هم کنار مولتی هانتر ( البته خاکستری که v4 به بعد اومد ) ، تو همه ورژن قدیمیا شیرین کاری کردم ، مرکز با لامبورگینی بودم و فقط خفت زدم ، کار مولتی هانتر ده زدم و واندر کشیدم بالا ، واندری که رو 1|0 بود خودمونم نفهمیدیم 100 که شد ، ش.غ 100 کرد یا ش.ش ( رجوع شود به سرور 3 راند 1 اکانت mhamohi ) بیابون هم بودم که از قضا همون v3.6 که رومن بودم و اون فضاحتا ببار اومد هم تو بیابون بودم واسه همر واندر زن ، ولی چیزی که تو بیابون ثابت هس ، ریدت و آبادی ها و واحه ها دورته ، واقعا عجیبه که چطور میشه بیابون نشینا تو این تایم ریدشون بیشتر میشه نسبت به هفته قبلشون :دی واقعیت اینه که ، بیابون نشینی ، از یه تایمی به بعد ، بدون داشتن مولتی ( که معتقدم حتی مولتی هم داشته باشی یه کم دیرتر باز این جریان پیش میاد ) کلا همر و اکانت از یه تایمی به بعد کامل قفل میشه

پس دیدی تاپ چیزیش عجیب نیس :دی اوناییم که میگن مولتی نمیزنن دروغ میگن

))) هر کی گفت نمیزنه بگو خودم نشون بدم بهت چجوریاس ریدش

))) عمو شایان شانگفی جداس از این بحثا البته ، خودش هم گفته هم میدونه چی کار میکنه ! این دوستایی که میان میگن واحه رو نمیدونم چی بگم

))) ولی خب ، حتما واحه میزنن دیگه ، ما به همه گفتیم واحه میزنیم ، شمام بگو زد

)))
با تشکر
نفسم گرفت . بابا یه خورده آروم آروم شلوغ کن فروم رو
)
آرش میگن یه فرومی زدن برا اعلام آمادگی برا سرور m1 . همه دوستان هم رفتن اعلام کردن که میان جنوب غرب
من به شخصه رفتم اعلام کردم خودکار ندارم . شما و عارف موندین . بیاین اعلام کنین میرین جنوب غرب یا مثل من خودکار ندارین
قراره بعد استارت خود جنوب غرب رو 4 ساید کنن . واندر ها رو هم بیارن -200 -200 بزارن
اینقدره دوست دارم بازی رو . اما هیمن که توی فروم دوستان شاخ میان و چیز میز مینویسن دیگه آدم پشیمون میشه از بازی کردن و فروم اومدن
http://l1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7&eid=1
خداییش ظلم نیست در حق ما که با نفر 10 ام تاپ غارت 12 میلیون اختلاف داریم ؟ 
کسی یه آبادی منابع بده سراغ نداره ما هم بزنیم ؟
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن