-

نوشته اصلی توسط
St0rm
سلام خدمت سروران عزیزم .
این دوستمون رسپکت دوست عزیز یه کوچولو شبیه به معنی اکانت فرومتون صحبت کنید بد نیست . تخریب شخصیت دیگران وقتی در موضع قدرت هستی کار درستی نیست . پس لطفا همه مون اینو رعایت کنیم . در مورد این دوستمون هم بگم که اس ای هرگز به سایدی مطلقا بصورت متا فوکوس نکرده و نخواهد کرد نه اس دبلیو و نه اندبلیو و نه ان ای . پس گزینه ای از اول روی میز نداشتیم که بخوایم بگیم این نشد چکار کنیم . در مورد تسلیتتون باید بگم که تسلیت شما رو میپذیریم و ذلت شما رو بهتون تبریک میگیم( زدی ضربتی ضربتی نوش کن)
چرا چون اگر ضعیفیم باید قوی شیم اگر قوی هستید ما باید قویتر باشیم . ما اومدیم که ببریم چه با متا چه بی متا اگه زورمون چربید مبارکمون باشه اگه زورتون چربید مبارکتون باشه. اینکه دنبال ساید قویتر بری و متا کنی و بیای از این متات خوشحال باشی و تسلیت بگی به رقیبت یعنی تو خودم ندیده بودم که باهات تنها در بیفتم دنبال یه شریک برا مقابله بودم . بگذریم. اس دبلیو همر داشته باشه نداشته باشه دف داشته باشه نداشته باشه پلنر داشته باشه نداشته باشه اومدن که بازی کنن ببرن نبردن لذت ببرن . حالا ما هم هنوز صحبتی بصورت رسمی انجام ندادیم . اما میدونم که ادمی که فک کنه غالبه و رقیبشو مغلوب فرض کنه بد ضربه میخوره . ضعیف اونیه که بدنبال متایه قویتر و اوج ذلت هم اینه که مسرور از این متا باشه و ساید رقیب رو مغلوب فرض کنه. در مورد پلن اجرا شده توسط اس دبلیو خواهشا بهم احترام بذارید که مجبور نشیم یکی شما بگی یکی من .و ادامه پیدا کنه و حرمت ها شکسته . قبلنا پلنر میومد یه پست میزاشت.مدافع هم یکی . اگر کل کلی بود با پلن رفتن بود و هیچ صحبتی حول محور چرا اینجور چرا اونجور نبود . باید تو شرایطش باشید تا بدونید چرا اینجور شده . به ان تی هم نلریک بابت دفاع زیباشون.
اگر جسارتی شد من عذر میخوام از کلیه فروم نشینان عزیز
یا حق
- - - Updated - - -
سلام به تو ای دوست عزیز !
وقتی میگم گزینه های روی میز جنوب شرق از بین رفته منظورم کاملا مشخص بود
جنوب شرق و شمال غرب که 100% میزنن همو پس متا نیست !
جنوب شرق روی شمال شرق هم چند باری اتک گزاشته پس با ما هم 100% متا نمیکنین
جنوب غرب هم که با این حرکت که 1 میل همر کوبیدن به دیوار و 3 روز دیگه باید کتیبه هم بزنن . فکر نکنم خیلی بشه برا متا روش حساب کرد. البته جنوب غرب 100% دفاعی داره و همر هم داره اما فکر نکنم توان پلن مشترک و این چیزا رو داشته باشه و شایدم داشته باشه اما 100% توان بالایی نخواهد داشت مگر اینکه یه خورده استراحت بدن و ریکاوری کنن و دوباره بیان توی میدان جنگ
خوب از اونجایی که جنوب شرق با 2 ساید وارد جنگ شده و از قدیما گفتن دشمن دشمن من میشه دوست من . 100% 2 ساید شمالی ترجیح میدن جنوب شرق رو بزنن تا اینکه بخوان یه درگیری دیگه هم ایجاد کنن و با هم درگیر شن و این یعنی جنگ 2 به 1 شکل خواهد گرفت
اینکه شما وارد جنگ شدید تقصییر ما نیست و همیشه متا وجود داشته . حالا جنوب شرق احساس میکنه توان مقابله با 2 ساید رو داره بحثش جداست .
متا دوست ندارین و ربطی به ما نداره .
راستی دوستانی که میان فروم چیز میز مینویسین یه لطفی بکنین و اسم اکانت رو توی امضاتون بنویسین . شاید خدا خواست و به یاد قدیما تارگت از فروم انتخاب شد
بی نام و نشان و با چادر بازی کردن و توی فروم کر کری خوندن اصلا کار خوبی نیست . اصلا
))
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن