من نمیدونم چه جوریاس که ساید جنوب شرق 50 تا اکانت داره از این 50تاش 20تاش همشون دو دهکده یا 3دهکده هستن و همشونن برا کپشون واحه سوم گرفتن و همشونم پاپ کپشون رو 900 هست))
گویا یا اینارو چادرنشینان جنوب شرق واستون کشیدن بالا یا خودتون کشیدین بالا !
نکته جالب ترش اینه که شما تا قبل خوردن کپ های مولتی هاتون تو فروم فعالیت زیادی داشتین ولی از موقعی که مولتی هاتون کپشون خورده و کراپ لاک شده دیگه مثل این که بازی واستون جذابتی نداره و اصلا وقت بازی ندارید))
دیدی عمو آرش همون چیزی که روز اول سرور گفتم شد و دوستان باز وقت ندارن)))
طرف کتیبه چکمه کوچیک و با اون همه لاست زد پلیر های جنوب شرق 3 یا 4 صفحه فقط پست گذاشتن میگ میگ =)))
بعد که کتیبه دوباره با کمترین لاست ممکن برگشت میان میگن اصلا مگه ما تو این سرور بازی میکنیم ؟)))))
در رابطه با e1 هم شما یه جور میگی هرکی ندونه فکر میکنه چه خبر بوده حالا :|
e1 کجا تیم تکمیل بوده ؟)) با رسم شکل توضیح بدید
))
اصلا به جز عارف کیا بودن تو سرور ؟ :|
شما اکانت ما و اکانت عارف رو تیم کامل میبینی احیانا ؟ :|
اکانت ما هم از 3 هفته مونده به کتیبه ها دراختیار ساید قرار گرفت که با همراش 3تا کتیبه کوچیک و واندرو کلین کردن باهاش
یعنی اکانت ما هم نبوده اون سرور و عارف تنها بوده تقریبا :|
اونوقت شما چجوری تیم رو کامل دیدی نمیدونم من))
از c1 واسمون چرا نمیگی پلنر بزرگتون 10 تا همر کرد تو دیوار اکانتی که بازی رو ول کرده بود بازم اینسرت شد نتونست 0 کنه کپو)))
از اکانت هایی چرا نمیگی از هفته اول تاپ رید بودن تا آخرین هفته ای که ما بودیم ولی بازم با این که اکانت ما و آرش دیر تر از بقیه شروع کرده بودن بازم از هفته 7 به بعد رنک 1 و 2 رید دسته 2 تا پلیری بود که کلا ساید جنوب غرب داشت)))
چرا نمیگی بیگ همرای سرور از همون دوتا اکانت تو جنوب غرب بیرون اومد و همرای شما دمپایی بود حتی بعد از گذشت 2 هفته که همر ما دیوار شده بود))
شما هر سرور که میزنی سر و صدات زیاده هرکی ندونه فکر میکنه شما زدی نمیدونن پلنر و لانچر بزرگ جنوب شرق اینارو زده که))) (البته دوستان این مخاطب خاصی نداره ها =))))))) )
در رابطه با اکانت یورک باید بگم که راستیتش پلیر قبلیش دیگه بازی نمیکنه ولی در حال حاضر اکانت یورک پلیر داره و همر دهکده 01 رو در اختیار ساید گذاشته تا باهاش شخم بزنیم جنوب شرق رو حالا شما همر ندارین لانچ کنید رو جنوب غرب و همرای اصلی رو درودیواری میکنید هم ما باید جواب بدیم ؟ :|
حالا جدی از شوخی گذشته به این سوپر پلنرتون بگید بیاد یه پلن بره اینجا ما یکم یاد بگیریم ازش))
عمو عارف چرا فعالیتت کم شدهکجایی بیا یه پست با محتوای مفید بذار برای دوستانمون
![]()

))
کجایی بیا یه پست با محتوای مفید بذار برای دوستانمون