نقل قول نوشته اصلی توسط saman117 نمایش پست ها
سلام دوستان
اولا ما به کسی بی احترامی نکردیم که میگید پاتونو از خط قرمز من بردارید اون دوست عزیزمون مهرگان اگه جایی بهش بی احترامی شده بگه تا عذرخواهی کنیم ازشون.
راجع به حساب و کتاب در مثل مناقشه نیست دوست عزیز همونطور که جاسوسی بعدی رو هم گذاشتم که بیش از 24 ساعت گذشته بود از تایم اتکا پس لطفا مزه نریز که خیلی چیز جالبی نیست
آقا شما استاد بازی و کام باز ما منچ و مار و پله باز شب دراز است و قلندر بیدار . تو این سرور افتخار آشنایی پیدا میکنی عزیز.
آقای سپهر عزیز من کلا یک خط نوشته بودم و شما میگی کل حرفات رو ول میکنم دوست عزیز ظاهرا خود درگیری هم داری بگذریم شما که تو تایم و ریاضی استادی و آخر بازی این فروم هم با همین حرفها جذاب میشه دیگه وگرنه کی حال داره باید نوشته*های درر بار دوستان بخونه.
در کل موفق باشید .

- - - updated - - -

با با خوش تیپ تیپت کشته منو تو ال وان هم پلی میدادی ظاهرا عزیزم هنوزم هستی یا مثل باقی سرورا دیگه وجود خارجی نداری بگذریم هنوز خیلی زود در رابطه با سایدها قضاوت کنیم بزاریم هر چیز به وقتش که هر نکته جا و هر حرف مکانی دارد .
l1 نصف دوستان یه ساید بودن نصف دیگشون یه ساید دیگه. واسه اینکه کسی ناراحت نشه از دستمون ول کردیم سرورو
باقی سرورا کدومش از تیممون فشار خوردی؟ دقیقا اعلام کن رسیدگی کنیم چون من فارمارو تو ذهنم نگه نمیدارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
2 باره تاکید میکنم ، مدیونید 0 نکنین اون ده رو

از الان نقش اون ده رو میگم که همه بدونن ، اون ده قراره یه کتیبه یونیک از جنوب غرب بزنه

تاکید 3 باره ، مدیونید 0 نکنین اون ده رو

پ ن : تو ال 1 هم تا جایی که یادم میاد احسان نبود . احسان بودی و نگفتی ؟
پ ن : تو ال 1 ما هستیم با همین اسم و دوستان زیادی هم تو جنوب غرب هستن
پ ن : لینک اکانتمون رو بدم یا از جستجو استفاده میکنین ؟ ))
پ ن اصلی : عرفان جان ، من 3 ماهی هست بیکار شدم . کلا خانمم از خونه انداخت منو بیرون . ومدم کف فروم میخوابم ممنونم تو اون مورد ناراحت نشدی
پ ن : دوستان جنوب غربی که دوستیم حساس نشین کل کل شیرینی فرومه )

آنتی :

http://final1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7

- - - Updated - - -

راستی مهدی تورو هم دوس دارم
تقریبا 1هفته شایدم کمتر تو سرور حضور داشتم