سلام و درود

والا قدیما مد بود که پلنر هر کی بود از لانچرش اتک ها رو میگرفت ریپورت میگرفت میذاشت کف فروم و یه توضیح فنی کامل و جامع میذاشت البته آقا رضا که خودشون از بزرگان پلنری دژکوب هستند و میدونم که بعلت ذیغ وقت و عدم دسترسی کامل به اکانت هایی که اتک لانچ شده ازشون فقط اطلاع رسانی کردند . ولی در کل تا اونجا که سنم قد میده توضیح کامل پلن باعث جذاب شدن سرور و افزایش سطح فنی پلیر ها میشد و از اون مهمتر از همین فروم هم میشد بهره برد برایه فریب رقیب مثلا یه پلنر همیشه واسه صفر کردن میرفته 4 تا تارگت فیک چیف میرفته و همیشه پلن صفر کردناش ریل میبوده وقتی 4 تا پلیر از رقیب میخونن فروم رو هم از سرور هم از طرز کر رقیب با خبر میشدن و پلنر میتونست با همین القایه فکر به رقیب بهره ببره و پلن بعدی رو برعکس کنه .
از ساید اندبلیو و اس ای خواهش میکنم لینک های اتک رو ریپورت کنن و در اختیار پلنر حالا هر کس بوده بذارن تا بتونیم هممون استفاده بهتری از فروم ببریم . تا حدودی من در جریان هستم ولی نحوه لانچ شدن و تقدم و تاخر اینسرت شکنا میتونه نکته آموزشی باشه واسه همه چه آماتور چه پرفشنال .
اما از یه چیز پلن خوشم اومد که تایم رو از رقیب گرفتند اتکها تو تایمی خوبی لانچ شدن و زیر 8 ساعت فک میکنم از بلند شدن تا لندینگ اتکها بود . در هر صورت تبریک به همه دوستان .

پ ن : یه بنده خدایی قرار بود عکس های میتینگ سزور 6 سال 88 رو برسونه بما لینک هایه اون سرور استثایی رو هم همینطور اما ....

ناصر (استورم)مارلبرو
یا حق