نقل قول نوشته اصلی توسط nasernz نمایش پست ها
من امروز داشتم فکر میکردم چه قدر بی مزه بود برام ولی اینو که خوندم یه چند دقیقه از خنده دل درد گرفتم بهترین پلنر ایران :|

پس کلا" تیم سرور 2 یا همون tc2 که من با بعضیاشون سرور 12 ایران بازی کردم هم پلنری رو باید از ایشون یاد بگیرن

و حیف لینک ها رو پاک کردم وندارم وگرنه نشونت میدادم چه جوری 40 موج از سه تا اکانت پلنر رو 3 ثانیه نشوندنرمال باز جان پلنر دهکده های فیک و ریل و سیاست اتک رو تعیین میکنه ! اونی که لانچ میکنه اسمش لانچر هست ! نه 20 تا موج تو 5 ثانیه
دوست خیلی خوبم خوده مانی هم میدونه اینجا در مقابل از لحاظ سنی میگم علیرضا بنیتو (سنن از مانی کوچیتره) ولی از لحاظ پلنری از مانی خیلی سرتره وای به حال بقیه بکسی که هستن ( من پلنر نیستم )والله ما که کلا پلنی از ایشون ندیدیم دو تا پست تو فروم گذاشتن همه دست جمعی اکانتها رو ول کردیم منتظر پست های ایشون هستیم ! بسکه نکات آموزنده داشت

خدا یا خودت ظهور کن این دفعه :| گلم شما کلا دوتا همر دیوار کردی کلا اصول دین رو هم داری زیر سوال میبری ! خدا ظهور نمیکنه !ماها باید بریم چندین ساعت بشینیم فیک های مانی رو آنالیز کنیم که چی شده :|قربون اون آنالیزکردنت برم من از ساعت 8 صبح اسم دهکده بنیتو رو چنج داده بودید ! تازه خودش هم میخواست بره تو دهکده نیروهای دفاعی اگه خواستن فرار کنن اعمال قانون کنه ! المان ما هم که چنج کپ داد آنالیزور !
فقط یه چیز بگم برای امشبتون کافیه وقتی تو یه سرور نرمال جوری اکانت دو هفه قبل از کتیبه ها بزنی که تک تارگت باشی و همرها رو طوری بزنی که اینسرت نشه توش و کل دفاع اون ساید و متا و ( سیلور فروشا هم اومدن کمک طرف ) اکانت منفجر بشه که تیم طرف بی خیال بازی شد اون تایم بیا بگو منم هستم :|به خدا ای ار سرور 1 هم داشت ، 2 هم داشت ، 3 هم داشت ، 4 هم داشت 5 هم داشت 6 هم داشت 7 هم داشت 8 هم داشت 9 هم داشت 10 هم داشت 11 هم داشت اکثراشون هم چند راند تکرار شدن شما چرا کل خاظراتتون به سرور 12 برمیگرده !

یا هر وقت با 1200 تا دونه کاتا طوری ده واندر رو زدی و بعدش جاش ده زدی که طرف با ووجود داشتن پنل هم نتونه کاری کنه اون تایم بیا کنتور که نداره شما هر وقت با گرزی ده زده جای مهاجر بیا بشینم صحبت کنیم

سوپر پلنر مانی جانم سوپر دوال ؟؟

و در مورد اون دوست به شدت گرامی ( چه قدر علاقه دارم بهش ) که میگه ما لوگ کردیم رو اکانت اون شخص آرمان جواب قشنگی داد انقدر یعنی بی دفاع و داغونیم ؟؟متاسفانه بله
عزیزم اینجا تیمی که بازی میکنه تا به امروز 6 سال تمام شکست رو مزه نکرده از دات کام بگیر تا ایران :|این سرور تجربه میکنید غصه خوردن نداره که
اینجا که فانی بیش نیست !! برای ما هم فانه منتها ما همه رو فان فان میبریم

ایام زیادی به کام
خوب جواب یه سری فرمایشات گهر بارت رو تو خود پست دادم چک کن !
دوال های محترم اکانت کینگ اس ای
کلا 12 تا دهکده هست ! تعدادتون هم ماشالله از تعداد دهکده ها بیشتره !!
بس که این علی کینگ اس ای دل رحمه
اکانت رو کرده خونه مادربزرگه !
یه مینی بوس هماهنگ کردم پس فردا میریم مرکز آموزش تلو !
با همه اتون که باید املا و انشا کار بشه !
ریاضی اتون هم که ضعیفه !
اون بنده خدا کی بود آهان لیدرشناسنامه داره ! اول باهاش دست چپ و راست باس کار بشه بعد جهت یابی ! شمال شرق و شمال غرب رو اشتباه نگیره
بگیرید بخوابید فردا کلی کار داریم !
پ.ن. جنبه داشته باشید فله ای نرید ریپورت کنید هادی بیاد حذف کنه