نقل قول نوشته اصلی توسط benito نمایش پست ها
اون پلن فیلد بود اب قطع بود هرچی بود اوکی قبول
پ.ن قربون دهن هرچی ادم چیز فهمه.
دوست عزیز ما همه تلاشمون این هست که این یه رقابت سالم باشه و کسی دنبال هیجان کاذب و بالطبع اون کثیف کاری هم نباشه ولی متاسفانه شما احساس میکنم تمام مشکلات زندگی و خونه تکونی دم عید رو با خودت آوردی تو فروم ! فیلد ؟؟؟؟ اون fail هست !
اما اون چه که مسلمه هیچ احدی نمیتونه بگه تیم لیدری ما فاسده حالا پلیر مفسد فی العرض همه جا هست
چرا مفسد فی العرض؟؟؟ چرا مفسد فی الطول نه ؟؟؟ اصولا لیدر باید با کدومشون برخورد کنه و کدوم رو نمیتونه برخورد کنه ؟ اگه مفسدی هم طول هم عرضش فاسد بود ولی ارتفاعش فاسد نبود ! مفسد فی الحجم هم هست یا خیر؟؟؟ گلم اون مفسد فی الارض هست !!

اقای گرین من که میای اظهار نظر میکنی حواست به اکانتتون باشه! پسورد اکانت خود شما رو اقای ایکس اورد داد به بنده!
گفتم نمیخوایم ما نیازی به این چیز ها نداریم.نشون به اون نشونی که اسکرین هم از اکانتت داده شد و جانشین مستر پرزیدنت بودی.
حالا بیا این جا پرچم پرچم کن اقای ایمنی
دیگه شما هم همش نزن بوش تو فروم بیشتر میشه کاربران عزیز ناراحت میشند
خدمت علی کینگ اس ای عزیز
خودت هم میدونیکه برام بیرون بازی عزیزی نه داخل بازی
بارها تلفنی هم صحبت کردیم ولی من حتی این قضیه رو توی فروم هم مطرح نکردم
هم به صداقت و هم به حرفت ایمان دارم علی جان
نشون به اون نشون که هنوز دو تا ایمیل رو بهت ندادم
اکانت گرین من جانشین دو تا اکانت بوده یک پرزیدنت ! دو اکانت salar 123
قضیه اکانت respect رو هم که کامل در جریانی ! این هم دلیل و مدرک که چرا همر اکانت شمال شرق تو خود شمال شرق رفته تو در و دیوار
راجع بع جانشینی پرزیدنت ! از اکانت گرین من که آباده های پوشش در آومده نظری نمیدم جنوب غرب خودش لیدر داره خودش هم باید بشینه حرف بزنه
ولی راجع بع اتفاقی که روی اکانت respect افتاده با توجه به جانشینی اکانت green man و اعلام شجاعانه دوست هیجان زده امون
جبران خسارت رو میخوام طبق حرفی که باهم زدیم ممنون شاد باشید.
پ.ن.بنیتو جان دوست دارم باز فروم بیا