درود به همه کاربران

نکات جالبی رو توی این صفحات از 3روز پیش تاالان میخونم که همه اعتراض به مدیریت هست و خوب از اونجایی که تعطیلات هست و من همیشه آنلاین هستم (مثلا من امرئز6:30 صبح تازه خوابیدم و 10 بود تلفنم زنگید بیدار شدم) در نتیجه تمام پست ها رو توی تمام تاپیکها به محض گذاشته شدن میخونم یه جورایی باید من رو بکنن مدیر فروم چون از همه فعالترم :دی مثلا پست سهیل پرزیدنت رو من فکر میکنم بعد خودش اولین نفر بودم که دیدم اتفاقا خود من هم گزارش کردم اون پست رو به مدیریت، خوب توی اون فحاشی بود درست بعد اون دیدم همه رختن اینجا که چرا پست پاک شده، همش استرس داشتم مدیریت نیاد بگه فلانی گزارش کرده ما پاک کردیم.

یا مثلا آقا میلاد دیشب پستی گذاشتن توی سرور فینال که مربوط به سرور اسپید 3 بوده و بی ارتباط بوده با تاپیک پاک شده و تمام این اعتراضات از این پست سرچشمه میگیره که در پایین میذارم ، متاسفانه دوستان فکر کردن که پیمان مدیر فروم هست و مورد حمایت

نقل قول نوشته اصلی توسط hellseeker نمایش پست ها
مولتی شما که مدام عوض میشه اسمش اما برای نمونه این همکارتون هست

mod s^-a-^w
ðŕ. şђǒϯğύŋ
که البته خود من هم همین تفکر رو داشتم و احساسم این بود که جانبداری شده تا این که این پست رو دیدم

نقل قول نوشته اصلی توسط mod admiral نمایش پست ها

من در این باره توضیحی دیگه نمیدم

اما یه توضیح بدم ، ببینید دوستان ما زمانی که اینجا ثبت کردیم تیک قبول قوانین رو زدیم ، چه قوانین خوب باشه چه بد باید اجرا کنیم چون قبول کردیم

نمیتونیم قانون رو تفسیر به رای کنیم.

خود من فروم بازم شدید ،چنان طرف مقابلم رو ترور شخصیتی میکنم که طرف تا یه هفته توی خونشون میشینه گریه میکنه یا همخر لانچ میکنه رو من و دیوار میشه. میتونیدد نمونش رو در تاپیک e1 ببینید. اما جوری پست میذارم که هیچ مدیری نمیتونه حتی یه ویرایش کوچیک بکنه.

سعی کنیم با هم مهربون تر باشیم

سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.