-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
والا بنده یه عملی کردم که یه مقدار عفونت بدنم زیاد شد، در حال ترمیم دندون بودم که متاسفانه خیلی بهم فشار آورد و یه مدت نسبتا زیادی - برای این بازی زیاد بود مدتش- زمین گیر شدم و خونه نشین و ناخوش احوال و نتونستم درست و حسابی رسیدگی کنم به یه سری مسائل
پست های قبلی فروم و مسائل اکانت الیسا و درگیری جنوب شرق رو خوندم به وقتش جوابیه های خوبی میزارم که یه عده دست و پاشون جمع شه از فروم
در مورد اتفاقات امروز صبح:
اکانت واندر رو زدن به جنوب شرق و جنوب غرب. عارف نباشم پیداش نکنم کی بوده
همینجا هم اعلام میکنم کتیبه های برده شده بدون تلفات و باهیرو باید برگشت داده بشن، در غیر اینصورت درگیری بسیاری شدیدی ایجاد میشه بین شمال و جنوب که میتونیم نتیجه اش رو از همین الان پیش بینی کنیم
نکته بسیار مهم: در صورتی که کتیبه ها به بدون تلفات و در اسرع وقت به جای اصلیشون برنگردن، پلن توتال وار رو اجرا میکنم و هر کس فرار کنه یا حذف کنه رو دیگه بازیکن نمیدونم.
( ویرایش توسط MOD AdMirAl)
کتیبه ها رو به صورت دوستانه و با تنبیه اکانت های متخلف که خودم شناساییشون خواهم کرده به این ماجرا پایان بدیم. خیلی تلاش میکنم و جنگ اعصاب دارم برای خودم میخرم که دوستی هام خراب نشه. لطف کنید دوستی ها رو خراب نکنید سر کتیبه بی ارزش چرا که اگه بخوام بزنم کتیبه ها رو، میام میزنم ولی دیگه اون روابط دوستانه از بین میره.
پ.ن 1: بسپاریم در تاریخ سرور بنویسند اولین بازی کثیف رو شمال علیه جنوب انجام داد
پ.ن 2: بچه های جنوب غرب دارن به آرزوشون برای درگیری در سطح بالا میرسن

عارف عزیز سلام
چند تا موضوع رو تو فروم مطرح میکنم
اول اینکه مقصر اصلی این قضیه خودمون هستیم که به احسان اجازه همچین کاری رو دادیم
دوم اکانت من رو حذفه ولی مطمئن باش به شمال شرق میرسه قبل از حذف همه چی در اختیار تو
سوم اون پلیری که برا من گردن کلفت شده بودی میخواسم بهت بگم مرد باش بیا بریم دات کام ببینیم کی پلیره که دیدم نه مردی تو وجودت نبود که اگه بود ....... نمیفرستادین برا بازی کثیف =))
چهارم آقای ادمین که میای دائم ویرایش میکنی میخوای بیایم بگیم عاشقتونم که کثیف بازی در آوردین ؟ آقای ادمین عزیز چند بار این جمله رو گفتم جلو آئینه هر کاری بکنی همونو بهت نشون میده
در آخر شب دراز است و قلندر بیدار
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن