این مواردی که شما گفتی درسته یه زمانی بازیکن وقت و پولش بهش اجازه میده چند تا اکانت میسازه برا پوش کردن یا یه اکانت دف ساز میسازه یا ن یه اکانت میسازه میکنه پارکینگ این وابسته به ضرورت بازی هست سرور هم یه سری قوانین برای ای پی های مشترک و بحث جانشینی و لاگین کردن روی یک اکانت در نظر گرفته که همه از این قوانین خبر داریم و با راههایی که میدونیم راحت همه اینا رو دور میزنیم
اما متاسفانه بعضیا دیگه با پوش و پارکینگ و دف ساز یا حتی ساخت اکانت تو ساید رقیب برای جاسوسی بی خیال این مسئله نمیشن من تو سرور D3 تو سایدی که پلی میکردم یعنی شمالغرب یه اعجوبه ای بود که ازش نام نمیبرم با مولتیاش برا خودش یه اتحاد درست کرده بود که اخر ممد مگ اومد و اون پست رو گذاشت و این بازیکن از سرور حذف کرد اما چه حذفی ده تا اکانت دیگه داشت
علی اقا شما به این مدل پلیر ها چی میگی
اگه یه تیم قوی کنار هم باشن و رو چند تا اکانت پلی کنن نوش جونشون چون تو دژکوب بدون تیم باید بری غاز بچرونی و خبری ازEnd game نیست
طرف واندر روسطح 99 هنوز تو تاپ پیشرفت کننده های هفته بوده اونم یه اکانتی که نیرو هاش پریده بوده من اول فکر کردم میخوان بیارنش بالا بعد بچیفنش اما اخرش این کار رو هم نکردن اینا رو گفتم که بگم ن تنها مولتی اکانت بلکه جدا از همه دوستان بعضیا مریضن و اصلا نمیشه کاریشون کرد بازم میگم متاسفانه مشکل از من پلیر هست تا من نخوام چیزی درست نمیشه