- 

نوشته اصلی توسط 
Shaniz

تنها روشی که میتونه جلوی مولتی اکانت هارو تا یه حدی بگیره اینه که ip کشور های خارجی رو برا همیشه از سایت ببندن و فقط با ip ایران بشه وارد سرور شد
و یا فقط ثبت نام با ip خارجی رو بست . یعنی با فقط با آیپی ایران بشه ثبت نام کرد ولی ادامه بازی برای ipخارجی وجود داشته باشه!

خو چه فرقی میکنه یکی میره کافی نت 6 تا اک میسازه بعد با vpn میره سر میزنه بشون 
)

- 

محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

نوشته اصلی توسط 
bardia_f7

خو چه فرقی میکنه یکی میره کافی نت 6 تا اک میسازه بعد با vpn میره سر میزنه بشون 

)

اره همین طور میشه شک هم نکن همیشه یه سری اعجوبه هستن که بدون مولتی کشیدن هیچی نبودن و نمیشن 
اما اگه کلا ای پی های خارجی رو بست دیگه دست اینا هم کوتاه میشه اصلا هرکی خارج از کشور هست بره دات کام مگه چند درصد از پلیر ها دارن از خارج از ایران پلی میکنن که با حذف کردنشون به سرور و سایت بخواد دچار مشکل بشه 
من یه بار با یکی از بچه های تیم مدیریت سر بعضی مسائل حرفم شد ایشون هم تاپیک من رو بست بعد تو نامه خصوصی ازم عذر خواهی کرد دیدم دل این بنده خدا خیلی خون از بعضی مسائل واقعا خودش گله داشت اما خوب کاری نمیتونست انجام بده 
به نظر من خود بچه ها هم باید همکاری کنن تا این سایت بهتر بشه چون اول و اخر اینجا برا خود ماهاس من خودم سر لج بازی یه ماه پلی نکردم رفتم دات کام اما باز برگشتم و سایدم رو عوض کردم همه سرور های مشابه داخلی رو امتحان کردیم برا همین خیلی ها اینجا جمع شدیم 
باز نظر دوستمون عارف در مورد ای پی مرکزی قابل تامل هست و تیم مدیریت امیدوارم بتونه تو این زمینه هم تغییرات مثبتی رو لحاظ کنه

در زمان صلح پسران  پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

- 

محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن