نقل قول نوشته اصلی توسط Alone نمایش پست ها
عزیزم سرور ایران 30000 پلیر داشت درسته؟ یعنی هر سرورش انقدر پلیر داشت نه انقدرم گرون نگو 1600 میخریدیم 180ت اونجا اثر هنری نهایت 3ک اول سرور تا 7-8 ک میرفت
اینجا 3000 پلیر داره نهایتا ! به توان دو رسوندم !گلد 5500=90ت - 8800=100ت هر اثر 50000 یعنی 1000 طلا برای دوتا اثر هنری درسته؟ شما قیمتو بالا ببری به ضرر پلیرهایی هست که زیاد خرج میکنند لا اقل میگفتید 120ت نه 130ت 140ت اومدید یه دفعه دو برابر کردید؟ ما حرفامونو زدیم از قدیم گفتند مرد و حرفش

شما افزایش بدید ببینید ما اسپید بازها با دوستامون از سرورهاتون میریم بمونند یه مشت پلیری که ماهی 1 پک به زور میخرند ! ما .کام خرید میکردیم درست اما همیشه ناراحت بودیم که چرا ایران بسته شد پس نگید ایرانی ها همیشه پولشون رو تو شکم غریبه ها میکنند نه اصلا اینجوری نیست ما دنبال کیفیتیم نه کمیت سرورهای شما همین الان روزی 500 بار تایم اوت میخوره میتونی 1 روز بازی کنی روی یه اکانت نمونش f3 ببینید هر 1 ساعت 6-7 بار تایم اوت میده !
سرورهاتون خوبه تازه داره پا میگیره امید هم ادمین خوبیه فقط نحوه بن کردنتون خیلی خیلی بده باید اصلاح بشه با افزایش قیمیت گلد با این سرعت فقط پلیرهای گلد بایر رو فراری میدید !

من فقط نظر شخصی خودمو گفتم.

در مورد اینکه هر سرور ایران 30ک پلیر داشت باید خدمتتون عرض کنم که و مطمئنن میدونید که خیلی بیشتر از نصفش مال سیلور فروش ها بود ! و خیلی هاشم مولتی اکانت بودن ! پس این مورد رو نگید لطفا". الان خود .کام بعضی سرور هاش جمعا"5ک بازیکن نداره !

چون گلد خیلی ارزونه قیمت اثر هنری میره بالا ! و اونای هم که گلد نمی خرن راحت با فروش یه اثر هنری گلد سرور شون رو تامین میکنن.
یکی از سرور ها برای تست خودم رفتم بازی کنم , گلد نخریدم فقط 4 تا اثر هنری گذاشتم فروش هر کدوم 70 ک رفت !
70ک*4= 280 !!! یعنی حدود 1000 تا گلد ! خوب معلومه من دیگه نیاز پیدا نمیکنم گلد بخرم !

شما بگو گلد گرون بشه چه ضرر میکنی؟ به غیر از ضرر مالی !