نقل قول نوشته اصلی توسط BariSH_N نمایش پست ها
چنین چیزی که می فرماید (سود جو) همیشه هست و بوده و خواهد بود هر چقدر هم محدودیت اعمال بشه بازم راهی پیدا میکنن .

الان این نرم افزاری که شما گفتین واقعا" از کجا میدونید کار میکنه؟ آیا نرمافزار مطمئنی هست؟ به قول دوست عزیز F k M از کجا معلوم پسورد بازیکنان رو به سازنده نرم افزار نمیده؟

و اینکه برای عموم ازاد شه نه چنین چیزی فکر نکنم بشه .

من خودم زمان ای ار دستی ادد لیست میزدم و از اسکریپت های که رایج بود بیین بچه ها استفاده نمیکردم ! راحت میتونستم تو چند ساعت بالای 1000 تا فارم ادد کنم . دژکوب وقت میخواد و حوصله.

این نرم افزار و باتی که معرفی کردید هم نمیدونم کار میکنه یا نه , اگرم کار کنه هیچ کس نباید اعتماد کنه به این جور نرم افزار ها.

باتشکر
بنده اسم ولینک سایت فروشنده رو توپست گذاشتم که شما حذف کردید براتون خصوصی میفرسم برید توسایت مربوطه تابراتون 24ساعت رایگان فعالش کنه تا بهتربااین نرم افزار وکارایی اون اشنابشید..
درمورد اعتمادنکردن به این نرم افزارو سواستفاده از یوزرنیم وپسوردکاربران که تواین مدت هم خیلی رایج شده جز وظایف شماست که اطلاع رسانی کنیدو مشکلاتی که ازخرید نرم افزارهابوجودمیادرو به کاربران گوشزدکنید .اکثرپلیرها کم سن وسال هستن و اطلاعاتی ندارن به اون صورت وبرای خودنمایی وبرنده شدن به هردری میزنه .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط S!GAR نمایش پست ها
سلام دوست عزیز من به عنوان یه کاربر فقط نظر شخصی خودم رو میگم همین برنامه یا برنامه هایی که شما میگین برنامه نویسان میتونن بنویسن این برنامه هم که شما میگین فارمیاب یعنی باگی نیست که بشه از سایت به عنوان حفره استفاده کرد که مثلا سرباز زیاد کرد و ... فقط یه اسکریپتی هست که محدودیت هارو اضافه میکنه به نظر من الان اولین و کامل ترین سایت دژکوب ایران همین سایت هست با مقایسه بقیه هم از نظر اسکریپت هم گرافیک هم پشتیبانی شما فکر میکنین که مدیریت همچنین سایتی با این همه آنلاین که 1دقیقه سرور ها بخوابه کل بازی خراب میشه خیلی آسونه؟؟ از نظر امنیت هم بگم که الان شما به خود سرور های دات کام برین نگاه کنین 1000 تا اسکریپت هست که فقط یوزر باز میکنین خودش بازی میکنه مثل دژکوب تاکتیت .مقایسه آنتی بات اینجا با سرور های .کام اصلا قابله مقایسه هم نمیشه کرد شما جای تشکر اومدین گلایه میکنین.
آدم قبل اینکه یه حرفی رو بگه یکم در موردش جست و جو کنه بد نیست.
برادرمن دردوبلات بخوره توسردشمنات مثل اینکه متوجه عمق فاجعه نیستید یک نفرازاین راه 10میلیون تومان پول بی زبون روزده به جیب ..بحث باگ وحفره واین حرفانیستش بحث سودجویی وکلاهبرداری این افرادی هستن که دارن امکانات خیلی جزیی وپیش پاافتاده رو به این قیمت میفروشن
حالا بنظرشمااگرهمین فارمیاب مثل سابق فعال بشه وازمحدودیت 20خانه دربیاد وجلوی این سودجویی افرادگرفته بشه کارخیلی سختیه ؟یاغیرممکن ؟؟این سایت داره هزینه میکنه اجاره سروروبرنامه نویس وکلی هزینه های میلیونی دیگه چرا یه سری کلاهبردار بیان سواستفاده کنن؟؟