-

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
بنظر من جنسا بی ربط کم نیست یه استراتژی درآمدزایی از طرف خود مسئولین!
کاربری توی بازی به من پیام زد اثر هنری نگیر بزار به دیگران برسه یا کتیبه همچنین ، من دیگه چکشامو خیلی کم کردم الان میرم میبینم اثر هنری تا 25کیلو و بابت کتیبه تا 450 (بطور میانگین هر کتیبه بین 350 تا 450) چکش میخوره. خب این یعنی جنس کم ، دعوای بیشتر ، چکش بالاتر درنتیجه خرید گلد بیشتر .
خیلی بفکر افزایش ناگهانی نباش ، نمودار عرضه و تقاضا داریم که اثبات شده در عرضه ی انحصاری ( الان فروش اجناس انحصاری دست خود سایت دژکوبه) هرچقدر تقاضا بالا بره و عرضه کم باشه قیمت در بازار آزاد بالا میره.
تحلیل خوبیه اما یه مسئله کوچک رو فراموش کردید. جنس رو بازیکن ها میذارند برای فروش. بنابراین جنسی که فروخته میشه نقره اش میره تو جیب کاربر. قیمت خدمات سایت مثل کلوپ طلایی و پلاس و غیره هم یکسانه. بنابراین هرچی کالا با قیمت بالاتری فروخته بشه باعث میشه در سمت فروشنده خرید طلای کمتری انجام بشه.
اما برعکس اگه سیستم بازی بخواد جنس تو بازار تزریق کنه به جای اینکه نقره به دست بازیکن برسه به به سیستم بر میگرده و هم قیمت ها میاد پایین و هم کاربرانی که قبلا سکه بازیشون رو از طریق جنس تامین می کردند مجبور به خرید می شوند.
از طرفی برخی کاربران امکان خرید یا انگیزه برای خرید طلا ندارند که این کار باعث میشه پلیرهای فعال کمتر بشه چون طلای لازم جهت بازی رو ندارند.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن