نقل قول نوشته اصلی توسط Dread نمایش پست ها
اون اکانت الآن به آغوش گرم شرق برگشته. به هر حال شما فیدرزنی کردید، چه ربطی داره ما میخواستیم بزنیمش یا نزنیمش؟ قبول داری فیدر زنی کردی یا نه؟

حالا من کار به جنسیتت ندارم که مردی یا نامردی، به من ربطی نداره
ولی کنجکاوم بدونم رو چه حسابی میگی gholam دفساز نبوده؟ رو اکانتش لاگین داشتی؟ اصن این دفساز بوده دفشو هم گذاشتیم تو کپ چنتا از بچه ها، اینقدر هم مرد بوده که اتک اومده روش بک نداده =))
خیلی جالبید به خدا، همچی با قاطعیت درباره ی اکانتا حرف میزنین انگار رو همش لاگین دارین و همه چیزو میدونین!

پ.ن: دایه بودن بهتر از بچه بودن و کثیف بازی کردنه، همینایی که شاکی میشن چرا دف ش.ش از کپشون بک شده، این اکانتی که دفش بک شد چکمه ی ش.ش دستش بود. همرش با جنگ آموز ش.ش شارژ شد. کار ندارم که چه هزینه هایی ش.ش برای این داد که دفش بیاد رو کپ شما و همرش بخوره به دیوار شرق! آقایون پاک باز =))

عزیزم کثیف بازی کردید حداقل کارتون رو گزدن بگیرید
تو همه سرورها شمال شرق معروف بوده به نامردی و کثیف بازی کردن
جنوب غرب تا بحال جتی 1 باز هم بازی کثیف نکرده
اکانت غلام هم به قول شما جاسوس بود آقا اصلا مال خود بچه های شمال غرب بوده دلشون خواسته 0 کنن. الان شما چرا داری بالا پایین میپری؟ حالا براتون مهم شد؟ آخییییییییییی
در ضمن ما تا الان بازی کثیف نکردیم اما از این به بعد میکنیم
همینجا اعلام میکنم هر اتفاقی توی شرق افتاد شخصا به عهده من هست و نیاید بقیه رو متهم کنید. چون خودتون خواستید که اینجوری بازی کنید. از پسورد زدن گرفته تا همر خوردن تو در و دیوار و زدن فیدرها رو از این به بعد خودم به عهده میگیرم ببینم چند چند میشیم
در ضمن رو این حساب میگم دفساز نبود که چند بار خود منو زده بود